Trailerit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elokuvan mainostamiseen tarvitsee tietenkin jonkun trailerin jotta ihmiset tulisivat katsomaan kyseistä elokuvaa. Trailerissa ei näytetä pääosia (esim. Voldemortin kuolema Harry Potter-sarjassa), trailerissa näytetään sivuosia ja siihen kyseiseen traileriin laitetaan houkutteita esim. 3D, (teema)musiikki tai puolet pääosaa elokuvasta. Kysyn teiltä vain että mikä on teidän mielestänne paras traileri? Mielestäni "Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2"-traileri näytti houkuttavalta siinä oli: 3D & musiikki.

Lisään listaan elokuvan trailerin nimen. Kun on vuosi 2012 paras traileri voittakoot. Tämä ei ole kisa tai mikään visa. Mutta toivoisin topicin kasvuutta ja ei lukkoon menemistä. Huomioksi vain että tähän topiciin kerätään parhaita trailereita. Ei turhia tai spam-viestejä. yksi henkilö, yksi äänestys.

Parhaat trailerit-lista:

1. Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 2: 2p

2. Cars 2: 1p

3. Kung Fu Panda: 1p

4. Transformers: 1p

5. Harry Potter ja kuoleman varjelukset osa 1: 1p

6. The Rite: 1p

7. Pirates Of The Caribean 4: 1p

8. Little Miss Sunshine: 1p

9.

10.

"Place"

Kommentit (11)

Vierailija

Cars 2 traileri on tosi houkutteleva, lisää se. Tosi hienoja xtreme stuntteja ja huikeita kaupunkeja mm: pariisi, lontoo, rooma, italia. Elokuvassa on huumoria ja jännitystä. Suosittelen.

Lisää myös kunfu panda 2 ja pirates of the caribean

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Aika hyvä topa. Itse olen tykännyt Harry Potter ja Kuoleman varjelukset osa 1 & 2 -trailerista. Siinä on monipuolisesti elokuvan kohtauksia ja pätkät elokuvasta, jotka ovat valittu traileriin, ovat hyvin otettu. Eivät paljasta liikaa juonta, mutta saa silti käsityksen siitä, onko elokuva hyvä vai huono.

~Pööpötin yjrää~

Vierailija

Hyvä kuin topic meni käyntiiin :'). Yksi henkilö, yksi äänestys jatkellaan näin. Toki voi puhua trailereista monta mutta listaan pääsy olisi yksi kappale äänestys.

"Place"

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

kannattaisi lisätä tuonne pirates off the caribbean 4 traileri. Se on hyvä.

toki kaikki literal-trailerit ovat mahtavia. jos et tiedä mikä se on, kirjoita youtubeen "literal".

-VH

Vierailija

Kiitos SUPER-FANI listan korjaamisesta, nytten voidaan jatkella trailerien keskustelemista.

HUOM: Yksi traileri per. ihminen.

- Place

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat