Uusin Aku Ankka Extra ja Roope-Setä lehti

Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Tämä toimii samalla tavalla kuin Uusin AA-lehti -topic.

Te siis kyselette tietoja niistä lehdistä ja keskustelette niistä lehdistä. Arvostellakkin saa tietenkin.

Tässä aloitus-viesti Uusin AA-lehti -topicista:

(Akuhullu97)

----

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä. Jotta roskaviestien määrä vähentyisi, vastatkaa kaikki TÄHÄN topicciin, ja arvostelkaa uusin Aku Ankka-lehti. Esim. Ankkiksessa tämä "Uusin Aku Ankka"-järjestelmä toimii hyvin, ottakaamme mallia, ja pistetään täälläkin toimimaan. Jos ei jaksa tehdä kunnon arvostelua, niin jättää saman tien vastaamatta. Myöskin kaikenlaisia mielipiteitä ja kysymyksiä voi laittaa. Ja tähän tyyliin vastauksia, toivon niin, lainaukseni toisesta keskustelusta:

AA 49/2008

"Kansi: Daan Jippesin piirrokset olivat aika huonot, eivät minun mieleeni. Jippesiltä on nähty paljon parempiakin piirroksia. Juoni hieman teennäinen. Arvosana: 7-.

Moukkia ja kirjatoukkia: Ihan hyvä tarina. Juoni oli hieman kulunut, ja ennalta arvattava. Kuitenkin kiva nähdä Kai Vainiomäkeä akkarissa. Saisi olla enemmänkin. Feriolin piirrokset olivat ihan hyvät, sitä tavallista Feriolia. Ja, olen ehkä hiukan kyllästynyt tarinoihin, jossa Akulle käy huonosti lopussa. Arvosana: 8.

Paljon onnea vaan!: No niin, mahtuihan lehteen pohjanoteerauskin. Bernadón piirroksista en pidä yhtään, ja hahmona vielä Matami Mimmi. Juoni tavallinen, ja perin tylsä. Arvosana: 5½.

Kyllä Koira koiran tuntee: Ihan hyvä käsikirjoitus Sune Troelstrupilta. Ideaa en muista nähneeni ennen. Miguelin piirrokset perusluokkaa, ihan hyviä siis. Ehkäpä lehden toiseksi paras tarina. Arvosana: 8+.

Mikki Hiiri ja Robin Hood (osa 3): Ehdottomasti lehden paras tarina. Piirrostyyli mainiota, niinkuin aina Gottfredsonilla. Ted Osbornen käsikirjoitus oli myös varsin kelvollinen. Varsinkin Mikin joutuminen kirjan kautta Sherwoodin metsään oli hauska silaus. 30-luvun Mikki-sarjat ovat vailla vertaa. Ainakin useimmiten. Arvosana: 9.

Kauppa se on joka kannattaa: Aika huono juoni. Nykyisistä yksisivuisista en paljoakaan pidä. Piirtäjä, Piet Voordes, on uusi tuutavuus minulle. Piirrostyyli ei ihmeemmin säväytä. Ei muistuta paljoa ketään. Jan Krusen kässäri oli aika huono siis. Arvosana: 7-.

Kokonaisuus: 7½"

Ja mielellään otsikkoon tuo lehden numero, ettei sitä tarvitsisi viestissä mainita. Eli muuttakaa viestinne otsikoksi lehden numero. Toivottavasti idea toimii, ja ei kun vain sitten arvostelemaan uusimpia lehtiä, kun niitä tulee.

----

Siinä on vielä arvostelu malli.

Toivoisin, ettei tätä laitettaisiin lukkoon.

~LäPPä

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat