Aku Ankka -elokuva

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä on vaikka kuinka paljon topiceja Aku Ankka -elokuvista, mutta nekin ovat pääosin "Onko olemassa Aku ankkaelokuvaa?" -tyyliä, joten päätin tehdä tämmöisen.

5. marraskuuta ilmestyy Steven Spielbergin ohjaama Tintti -leffa, joten heräsi siinä kysymys, että miksi ei yhdestä maailman suosituimmasta sarjakuvasta ole tehty jo Hollywood-rainaa.

On tehty lyhytelokuvia, kuten Ankronikkoja ja vaikka mitä, mutta varsinaista "elokuvateatterielokuvaa" ei vielä ole tehty.

Elokuvat ovat kuitenkin nykypäivänä todella suosittuja ja kuuluu ihmisten lempiajantappamiseen.

Joku voi olla sitä mieltä, että Aku Ankka on ainoastaan sarjakuva, mutta omasta mielestäni siitä voisi hyvinkin tulla leffakin.

Se voisi kertoa Ankkalinnan elämästä ja pääosassa olisi tottakai Aku itse. Päivisin Aku käy kiillottamassa lantteja Roopen luona. Öisin Taikaviitta pääsee valloittamaan roistojen pelot. Taikaviittta saa tietää kaikkien Ankkalinnan rosvojen (Karhukopla, Milla Magia, Mustakaapu, Musta Pekka ym.) suunnitelevan ryöstöä Roopen rahasäiliöön. Siinä on huolia kerrakseen, mutta Roopella huolet eivät siihen lopu. Hänellä on kovaa kilpailua Kroisoksen kanssa ja Riitta yrittää päästä vihille Roopen kanssa.

Aku puolestaan kilpailee Iineksestä Hannun kanssa, riitelee Tulpun kanssa ja velatkin on maksamatta.

Toisella puolella Ankkalinnaa Mikki ratkoo rikoksia yhdessä Hessun ja muiden ystävien kanssa.

Kyseessä olisi siis ainoastaan Ankkalinnan arkeen perustuva elokuva ja sitten jatko-osat kertoisivat vaikka Akun, Roopen ja ankanpoikien aarteenmetsästyksestä.

Ensimmäisen leffan nimi olisi Aku Ankka: Ankkalinnan elämää. Se olisi noin puolitoista tuntia pitkä ja ikäraja olisi K7. Elokuvastudio olisi tietenkin Walt Disney Pictures. Leffa toteutettaisiin vanhalla animaatiolla, vaikka tietokoneanimaatiokin kävisi. Se toisi sopivasti ulottuvuutta. : )

Kertokaa millaisen juonen haluaisitte vai haluaisitteko ollenkaan Aku Ankka -leffaa.

Kommentit (5)

Vierailija

Joskus olen haavellut jos tulisi elokuva Taikaviitasta. Jos tulisi olisin jo varaamassa lippuja ensi-iltaan :D. Ja kyllä jokin muukin Ankkalinnaan sijoittuva raina kelpaisi hyvin. Tietokone animaationa se voisi toimia hyvin. Mutta kyllä tavallinen piirrosleffakin sopisi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat