Yleiurheilu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Päätin tehdä yleisurheiluun liityvän topicin tiedän että on urheilu topic, mutta yleiurheilu on silti HYVIN laaja aihe piiri (Seiväs,Korkeus,aidat,sileä,kiekko,keihäs,pituus,kuula,esteet ynms ja aidoissa on matkoja paljon ja juoksussa on tosi paljon) joten mielestäni tämä ansaitsee topicin mutta jos modet pitävät tätä olen pahoilani että tein turhan topicin.

ps. älkää välittäkö kirjoitus virheestä

Kommentit (4)

Vierailija

Oukei, kyllä tämän voi mielestäni pitää auki, mutta voisitko korjata tuon vähän häiritsevän kirjoitusvirheen tuosta otsikosta? (Toivottavasti se on vielä mahdollista...)

Eli kyllä tämä alue on sen verran suuri, että voi olla ihan hyvä. Esim. Yleisurheilun MM-kisoista yms. voi ihan hyvin jutella täällä(kin).

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

Niin, tämänhän voisi muuttaa viralliseksi YUMM-topaksi(???). Silloin Ilonpilaajan kylläkin pitäisi vähän muokata aloitusviestiään... Luultavasti aiheelle tehdään päivien kuluessa vieläkin virallisempi toppa.

-Aape-

Vierailija

Lainaus:
Re: Yleiurheilu

guru333 - 19.08.11 03:09 (ID 812712) Oukei, kyllä tämän voi mielestäni pitää auki, mutta voisitko korjata tuon vähän häiritsevän kirjoitusvirheen tuosta otsikosta? (Toivottavasti se on vielä mahdollista...) Eli kyllä tämä alue on sen verran suuri, että voi olla ihan hyvä. Esim. Yleisurheilun MM-kisoista yms. voi ihan hyvin jutella täällä(kin).


kokeilin mutta en onnistunut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat