Konna-Kerho

Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

K.K.oy on konnien roolipeli eli Konnakerho. Entinen Konnakerho oli täyttynyt spämmeillä ja roskaposteilla ja sen takia päätin tehdä uuden konna topicin koska tein sen alkuperäisen. Lue konna-tarina ja säännöt KUNNOLLA ja VASTA SILLOIN kirjoita tähän topiciin. Konna-tarina muuttuu aina kun saadaan se päätökseen.

Tämän topicin ylläpitäjät ja K.K.oy:n puhejohtajat ovat:

1.Nupu Ankka

2.Tupu,Hupu,Lupu ja Rupu

3.LäPä*7

4.Kia K

5.Ansku2001

6.Igerman Tigerman

7.Kuukupööpötin

(Ps. Tupu,Hupu,Lupu ja Rupu ja LäPä*7, jos teille sopii haluatteko olla Musta Ritari tai Mustakaapu ja samalla minun veljeni? Jos LäPä olisi Musta Ritari ja T,H,L ja Rupu voisi olla Mustakaapu (kuten ennenkin). Jos haluatte niin voitte sopia kumpi on kumpi.

Konna-tarina:

Poliisi on lyönyt konnat laudalta. Kukaan ei enää mahda mitään pankeille, jalokivikaupoille, Roope Ankan rahasäiliölle eikä muille liikkeille mitään. Syynä oli se, että koko Ankanlinna oli täynnä uudenaikaisia hälyttimiä, lukkoja, kameroita ja muita turvalaitteita. Mikään konna ei mahtanut mitään millekkään liikkeelle, pankille ja säiliölle. Edes Musta Ritari ei pystynyt käyttämään haarniskaansa, koska kaikki rakennukset olivat päälystetty Pellen timanttimaalilla, ja kaikkien vaatteet olivat tekotimanttisilkkiä jonka sai minkä tahansa väriseksi. Tämän seikan takia Musta Ritari ei pystynyt ottaa panttivankeja. Timanttimaali oli tekotimanttimaalia, maalin sai ihan minkä tahansa väriseksi. Konnien mitta alkoi olla rajall he päättivät lyöttäytyä yhteen ja voittaa Ankanlinnan poliisit ja porhot. Katsotaan kuka voittaa kenet!

Tarina 1.

Tarina 2. --------

Tarina 3. --------

Tarina 4. --------

Tarina 5.---------

Säännöt:

-Ei kiusata

-Ei spämmiä

-Ei puhuta rumia

-Valuuttana käytetään markkaa. Jos haluaa voi tehdä oman keikan niin saa tehdä, jos haluaa. Jos joutuu vankilaan niin vapaalla olevat konnat voivat pelastaa meidät. Jos kaikki konnat ovat vankilassa niin kyllä me jonkun keinon keksimme.. Tässä topicissa on myös Konnasanomat. Konnasanomat tulevat harvoin, ja aina kun sellainen tulee niin Aika alhaalla on K.K.oy:n ilmoitus taulu, jossa ilmoitetaan Konnasanomien sivun sijainti ja muut tärkeät asiat. Jos haluat jonkun tietyn talon niin sinun pitää vaan ryöstää paljon rahaa ja rakentaa niillä rahoilla itsellesi talon. esim. Tavallinen talo maksaa 1 000 mk ja huvila maksaa 17 000 mk. Joku käyttäjä voi ehdottaa minkäläisen keikan me teemme, ja voidaan sitten katsoa miten paljon kannattajia löytyy.

Hahmot.

Voit tulla tähän roolipeliin vain jos teet hahmon. Voit valita jonkun konnan listalta tai keksiä itse oman konnan. Jos listalta ei löydy haluamasi konnaa niin kysy meiltä niin voimme lisätä sen. Jos konnannimen takana tälläinen X niin sitten hahmo on varattu.

Hahmo lista:

1.Milla Magia

2.Mustakaapu

3.Herra X

4.176-176

5.176-167

6.176-671

7.Kivisyömmi Karhula eli Vaari

8.Sikari Sakari

9.Viiksi Vallu

10.Herra Näkymätön

11.Kauhu Kaksoset, jompi kumpi

12.Musta Ritari X (jos Tupu,Hupu,Lupu ja Rupu ei ota tätä hahmoa niin sitten poistan X)

13.Hertta

14.Musta Pekka

15.Tauno Tupleikku

16.Ketku Kaarlo

17.Konnamuori

Jos valitsit itsellesi hahmon täytä tämä lomake:

*Konnannimi:

Konnanikä:

*Konnantavat ja muu elämä:

Jos teit hahmon niin sitten olet mukana K.K.oy: ssä eli Konnakerhossa. (Ne hahmot jotka eivät ole var

Turvalliset paikat:

(Turvalliset paikat tarkoittaa sellaisia paikkoja jossa kukaan ei voi soittaa poliiseille)

1.Baari: Hopea tiirikka_Syy (miksi tämä paikka on turvallinen): tässä baarissa kukaan ei voi hälyttää tai soittaa poliiseille koska koska tässä baarissa ei ole yhteyttä poliiseille, ja tämä baari on konnien baari.

2.Ravintola: Vuotava rahlahaalari_Syy: tämän ravintolan omistaa Alias Arpin Lusene eli Musta Ritari. Samalla tämä ravintola on Lusenen tontilla ja sen takia poliisi ei ota yhteyttä Lusenen tontilta.

3.Mustakaavun salainen piilopaikka._Syy: tämä rakennus ei näy kartalla, eivätkä sateelliitti huomaa sitä maapallolta koska Mustakaavun generaattori tekee sen näkymättömäksi ja olemattomaksi. Mustakaavun piilopaikan mäkevät ja tuntevat vain oikeat rikolliset koska kun paikalle tulee tavallinen asukas niin paikka tulee näkymättömäksi ja kun tulee konna niin paikka tulee näkyväksi. Eivätkä sateenliittimien kamera ei näe sitä.

Muut paikat voivat olla esimerkiksi Mustan Ritarin salainen pirtti tai Karhukoplan piilopirtti.

Rosvojen kaupat ja niiden tuotteet:

Kaupannimi: Varustenaamio, rosvon varustekauppa

1.Tiirikka_hinta: 5 mk

2.Hakku_hinta: 25 mk

3.Lapio_hinta: 17 mk

4.Valerekisterilaata_hinta: 84 mk

5.Rakennustarvikkeet_hinta: 45 mk

6.Pamppu_hinta: 39 mk

7.Naamio_hinta: 18 mk

8.Pistooli (ilman luoteja)_hinta: 37 mk

9.100 luotia_hinta: 71 mk

10.Puukko_hinta: 14 mk

11.Laisia särkevä pilli_hinta: 56 mk (toiminto: puhalla pilliin ollessasi lähellä ikkunaa ja lasi särkyy.)

12.Sähköpora_hinta: 74 mk

13.Timanttipora_hinta: 167 mk

14.Kivääri_hinta: 69 mk

15.Viisi Dynamiittia_hinta: 96 mk

16.Saha_hinta: 17 mk

17.Moottorisaha_hinta: 29 mk

18.Pieni moottorisaha_hinta: 67 mk

19.Pieni timanttimoottorisaha_hinta: 279 mk

20. Superkiikarit_hinta: 49 mk

21.Naamarit haluamastenne henkilöstä _hinta: 53 mk + tilaus maksu eli 2 mk

22.Poliisin asu naisille ja miehille_hinta: 54 mk

23.Puhallettava poliisinukke poliisien harhauttamiseksi_hinta: 31 mk

Konnanvaate & Valepuku , vaatekauppa

(Vaatteen värin saa päättää)

1.Housut_hinta: 34 mk

2.Hame_hinta: 35 mk

3.Paita (miehille) _hinta: 23 mk

4.Paita (naisille) _hinta: 23 mk

5.Kengät (miehille) _hinta: 19 mk

6.Kengät (naisille) _hinta: 21 mk

7.Korkokengät_hinta: 26 mk

8.T-Paita_hinta: 36 mk

9.Lierihattu_hinta: 41 mk

10.Mekko_hinta: 37 mk

Muitten tuotteiden hinta on 23 mk.

Vuotava lahrahaalari, ravintola

Menu:

(Saa itse keksiä. Mutta jokainen tavallinen ateria maksaa 37 mk, suuri ateria maksaa 197 mk)

K.K.oy:n ilmoitustaulu:

1.K.K.oy:n pääliköt eli puheenjohtajat ovat:

1.Nupu Ankka

2.Tupu,Hupu,Lupu ja Rupu

3.LäPä*7

4.Kia K

5.Ansku2001

6.Igerman Tigerman

7.Kuukupööpötin

__________________________________________________________________________

Tässä on minun hahmoni:

Konnannimi: Arpin Naama toiselta nimeltään Arpin Musta (toivoisin, että minua kutsuttaisin Arpiniksi eli Arpin)

Konnanikä: 28

Konnanveljet/siskot: Mustakaapu ja Musta Ritari

Konnan tavat ja muut: Arpin Naama syntyi tosi kuuluisassa konnaperheessä. Arpin saavutti koko ajan konnan päämäärää. Mutta Arpin ei ollut tavallinen konna, vaan oikea nero. Arpilla on myös kaksi veljeä jotka toimii samalla alalla. Sen veljen nimi on: Musta Ritari eli Alias Arpin Lusene ja Mustakaapu.Yhdessä niitä kutsutaan Mustaksikolmikoksi. Lusene on Arpinia jotain vuosia vanhempi. Lusene matkusti Pariisiin silloin kun Arpin oli vielä pieni, kun Arpin oli kasvanut niin sitten hänkin lähti Pariisiin mutta koska hän halusi etsiä veljensä. Arpin huomasi uutisissa, että Ankanlinnassa oli nähty kuuluisa Alias Arpin Lusene. Arpin kiiruhti kohti Ankanlinnaa, ja ehti löytää Lusenen. Mustakaapu sillä aikaa asui Ankanlinnassa Arpinin kanssa. Yhdessä he tekivät monta keikkaa eikä maailma ei ole vielä saanut tietää kuka teki ne keikat ja miten? Arpin jäi asumaan Ankanlinnaan. Ja kun Ankanlinnasta tuli kova pala Arpin kutsui Lusenen perustamaan Mustakaavun kanssa K.K. oy:n.

T:Nupu Ankka

Kommentit (3)

Vierailija

Ihan oikeasti Nupu, sinua uhkaa pian bannit jos et lopeta näitä roolipelejä, siitä asti kuin olet tullut tänne niin olet tehnyt lähes joka toinen viikko roolipelin, annan tämän ihan vain vinknä, sinua on jo vaadittu ip banneille eli ole varovainen.

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Minä tulen mukaan tähän topiciin! Sopiiko sinulle LäPä*7:n, että minä olisin sitten tämä Mustakaapu, ja sinä olisit tämä Arpin Lusene alias Musta Ritari? No, jos tämä sopii LäPä*7:lle, niin tässä tulisi sitten minun henkilötietoni: Konna-nimi: Mustakaapu Oikea nimi: AI Rapina Konnaikä: 82! Ps. Laskin Mustakaavun iän tusta hänen ensiesiintymisestään, joka oli vuonna 1939. Konnaveljet/siskot: Mustakaavulla on kaksi maanmainiota veljeä, joittenka nimet ovat Arpin Naama, sekä Arpin Lusene, konnanimeltään Musta Ritari. Muuta: Mustakaavulla on myös veli nimeltä Valkokaapu, jota Mustakaapu ei kuitenkaan halua mainita veljes-katraaseensa, sillä Valkokaapu on ystävällinen toisia kohtaan. Mustakaavulla on myöskin siskoja, joista sitten kuulette myöhemmin....

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Se, että osittain itsekin on aiheuttanut topicin täyttymisen spämmillä ei todellakaan ole tarpeeksi hyvä syy tehdä uutta topicia. Todennäköisesti tämä ei tee poikkeusta vaan jatkuu kuten alkuperäinen topic, menneitä tapahtumia ei voi paeta, onhan mukaan tulijoiden ihan hyvä tietää mistä on lähdetty liikkeelle. Uutta topicia samalle aiheelle ei tehdä!

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/23888/konnakerho

Jatkakaa siis alkuperäisessä.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat