Äänestä: Viikon topic

Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Elikkäs, tämän topicin idea on otettu suoraan Äänestä: Viikon käyttäjä -topicista. Täss vain äänestetään viikon topicia. No, millä perusteella voi äänestää? No ensinnäkin topicin sisältämien viestien perusteella. Eli, jos vaikka Offiin on tullut viikon aikana erittäin paljon pitkiä ja laadukkaita viestejä, eikä lähes lainkaan spämmäystä, niin silloin, voi äänestää Offia. Ja toki, jos tehdään uusia topiceja paljon viikolla, voi silläkin perusteella äänestää, että mikä niistä uusista on paras. Kaikki saavat päivittää tilanteen, mutta vain maanantaina lopullisen, koska ei kesken kaiken ruveta laskemaan ääniä. Siis kuka vaan voi laskea tilanteen, jos vaikka minä en ole maanantaina paikalla. Äänestää saa joka päivä, sillä ajalla, kuin pystyy, ja saa antaa yhden äänen. Täälläkin pitää perustella valinta vähintään yhdellä kehulla, muuten ääni hylätään. Saa äänestää omatekemää topiciaan, jos oikeasti se ei vain le niin, että välttämättä haluaa oman topicinsa voittavan, vaan jos siellä on vain hyvää käytöstä ollut. Tulokset riippuvat vain teistä, jotka äänestätte. No niin, ensimmäinen viikko alkaa NYT!

Voittajat:

~Pööpötin jyrää~

Kommentit (4)

ratasaivo
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itse äänestän tämän viikon topiciksi UKK-usein kysytyt kysymykset. Ja perustelut: Siellä voi kysyä kysymyksiä, mikä koskee näitä nettisivustoja. Elikkä tärkeä topic.

Vierailija

Hakua voisit ensikerralla käyttää. Juuri tälläisiä topiceja tänne ei kaivata, tässäpä vielä Wondyn mielipide:

Lainaus:
Ihana Wondy: Mikä on hyvä topic, aiheeltaan vai sinne syntyneeltä keskustelulta hyvä? Ja miksi aloittaja saisi pisteen, kun hyväkään aloitus ei tee hyvää keskustelua ilman muiden käyttäjien viestejä? Entä kuka saa pisteen, jos topicista on jo uusi versio käynnissä (esim. Offi)?

Topiceja ei äänestetä Markku-gaalassakaan, koska niiden arviointi on vaikeaa, paremmuuskilpailu turhaa ja se voi pahimmillaan aiheuttaa uusien turhien topicien määrän liiallista kasvua.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Äänestä: Viikon topic

akuknakna - 22.08.11 05:03 (ID 814419)

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/ketju/24574/aanesta_viikon_top... tässä on samalainen joka meni lukkoon... niin eiköhän tämäkin mene lukkoon?

akuknakna

Korjaisin tuohon vielä, että topicia ei jatketa sieläkään, koska se on wondyn lukottama... ;) mutta tässäkään topic ei jatku, ja syyn voitte katsoa yllä olevasta linkistä.

// En huommannutkaan, että akuknakna huomio jo edellisessä viestissä, että topic on lukotettu. Sorry, turha viesti!! :[

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat