Yleisurheilun Calisotan mestaruuskilpailut 2011

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä topic on sellainen hieman humoristinen kilpailutopic. Kuten otsikkokin kertoo, tässä laitetaan oma joukkue Calisotan _kuvitteellisiin_ mestaruuskisoihin. Laitan tähän kohta näkyviin kaikki ne lajit, joihin voi nimetä joko oikeita Disney-hahmoja (kuten Tupu, Hupu ja Lupu jne) itse keksityn ankka-aiheisen urheilijan. Urheilijoita saa olla korkeintaan 4 samassa lajissa.

Tässä ne lajit, joihin saa asettaa urheilijoita:

- korkeushyppy

- pituushyppy

- seiväshyppy

- kolmiloikka

- 100 m

- 200 m

- 400 m

- 800 m

- 1 500 m

- 5 000 m

- 10 000 m

- Maraton

- 3 000 metrin estejuoksu

- 110 m / 100 m estejuoksu

- 400 m estejuoksu

- kiekonheitto

- keihäänheitto

- kuulantyöntö

- moukarinheitto

- kymmenottelu / seitsenottelu

- 20 km kävely

- 50 km kävely

- 4 x 100 m viesti

- 4 x 400 m viesti

Nämä kisat tapahtuvat siten, että asetetaan ensin tietty määrä urheilijoita eri lajeihin, kaikkiin ei ole pakko laittaa urheilijoita. Mutta siis 4 urheilijaa samaa lajia kohtaan on yhden joukkueen maksimi. Kun laskujeni mukaan lajeja on 23, niin maksimimäärä joukkueessa urheilijoiden kohdalla on siis huikeat 92. (Varmaan kenelläkään ei riitä mielikuvitusta keksiä niin montaa ankkamaailman urheilijaa.) Mutta kun osallistuu, niin joukkueessa on oltava vähintään 4 urheilijaa.

Eli joukkueita on erilaiset kaupungit Calisotassa, eli kuvitteellisessa osavaltiossa, jossa Ankkalinnakin __Aku Ankassa__ on olevinaan. Eli esimerkiksi jonkun joukkueen nimi on Kurjenmutka tms ja alla viestissä lukee sitten urheilijat ja heidän lajinsa riittävän selvästi.

Joukkueiden esittely aikaa on tästä hetkestä aina tiistaihin kello 22.00:aan asti keskiviikkona 31.8.2011 kello 7.00 lähtien aina ensi viikon sunnuntaihin 4.9.2011 kello 22.00:aan asti on äänestysaikaa. Kisaajien paremmuus täytyy siis ratkaísta huumori-mielisellä äänestyksellä.

Äänestysohjeet: Kun kaikki urheilijat siihen lajiin on nimetty tiistai-iltaan mennessä, niin niistä aletaan jokaisessa äänestämään siten, että parhaalta vaikuttava urheilija (nimi, ikä yms) saa 3 pistettä, seuraava 2 pistettä ja kolmanneksi paras urheilija saa pisteen. Noin äänestetään siis kaikissa niissä lajeissa, joissa haluaa äänestää.

Perussääntönä on kuitenkin ne kaksi sääntöä, että vain kerran saa äänestää yhdessä lajissa ja oman joukkueen urheilijoille ei voi antaa ääniä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat