Ankka-jatkis

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

LUKEKAA ALOITUSVIESTI ENNEN KUIN RAAPUSTATTE!!

Eli tämän topicin tarkoitus on kirjoittaa ankka-aiheinen tarina tyyliin eka raapustaa jotain ja seuraava jatkaa.

Yksi ja ainoa sääntö: Spämmäyksen, trollauksen ja muun sellaisen välttämiseksi sinun on kirjoitettava VÄHINTÄÄN kaksi kunnollista lausetta. Tämän säännön rikkojia uhkaa elinikäinen häpeä, joka seuraa ja kummittelee, mihin ikinä menetkään... paitsi ehkä Kirgisiassa.

Muissa asioissa noudatetaan Suomen lakia ja hyviä tapoja.

ALOITUS:

Eräänä aamuna Roope Ankka huomasi rahasäiliönsä pinnan laskeneen 16 nanometriä, ja päätti lähteä Pellen luo pyytääkseen tätä rakentamaan jonkin Aivan Omituisen Hilavitkuttimen, A.O.H:in. Pellen pajan ovella oli kuitenkin lappu, jossa luki: "Olen lähtenyt Zimbabween kansainväliseen keksijäkokoukseen. Opetelkaa ajattelemaan omilla aivoillanne.

PS. Jos tästä topicista jonkin ihmeen ansiosta tulee suosittu, ja tarina paisuu valtavan kokoiseks, sinun ei tarvitse, eikä kuulukaan lukea kaikkea, mitä tähän mennessä on kirjoitettu. Tarinastahan tulee sitä hauskempi, mitä vähemmän kirjoittaja tietää aikaisemmista tapahtumista.

Kommentit (9)

Vierailija

Koska Pelle oli lähtenyt Zimbabween,Roope meni Akun luokse karhuamaan velkoja.Mutta Akun ovessa oli lappu,jossa lukee 'olemme lomalla Zinbabwessa'.

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Niinpä Roope aikoi vielä yrittää käyttää apunaan tuurihaukka Hannu onnenpekkaa. Kun Roope oli Hannun ovella, huomasi hän, että Hannukin on lomalla Zinbabwessa. Niinpä Roope lähti katsomaan vielä oliko Iines kotona.

Vierailija

Iineksen luokse päästyään Roope huomasi ilokseen, että Iines ei ollut Zimbabwessa... vaan Ghanassa.

Masentuneena Roope palasi rahasäiliölleen ja alkoi pohtia uusia rahanansaitsemiskeinoja. Äkkiä hän huomasi lehdessä otsikon: "Palkkio luvataan tarunomaisen hössönhässänkuukelikuu-hirviön kiinniottajalle!"

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Niinpä Roope säntäsi suoraan kirjastoonsa, ja etsi tietoa hössönhässäkuukelikuu-hirviön jahtaamiseen. Äkkiä Roopelle selkisi, että hössönhässäkuukelikuu-hirviö asui ainoastaan Zimbabwessa. Niinpä Roope säntäsi suoraan koneeseensa kohti Zimbabwessaa ja hössönhässäkuukelikuu-hirviöitä.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lentokoneessa kuului ilmoitus "Jokin on tiellämme, emme voi enää jatkaa matkaa.. Näkyy jotain isoa, se lähsetyy.. Se on valtav.. KRÄÄÄ!! Roope meni ohjaamoon, ja näki lentokapteenin makaavan pyörtyneenä maassa. Roope ajatteli: On aika ottaa omat ohjat käsiin! Roope alkoi ohjaamaan lentokonetta, kunne itsekkin huomasi jonkun ison valtavan mötikän. Hän pelästyi niin, että ajoi jotakin päin. Hän, tai kukaan matkustaja ei ehtinyt nähdä, mitä tapahtui, mutta kaikki heräsivät jonkun ajan päästä jostakin. He livat lentokoneessa keskellä viidakkoa, ja kaksi mötikkää heittelivät sitä, ja pitivät frispiinä. Roope: Nuo ovat niitä jättiläisiä, joista on luvattu palkinto!Hössönhässänkukkelikuita! Ja kaksi kappaletta! Saan kaksinkertaisen voiton! Matkustajat olivat kauhuissaan, ja halusivat vain takaisin kotiin, mutta Roope ajatteli vain rahaa.

~ Daniel10

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Hetken päästä Roope kuitenkin tajusi, että hänen on mahdotonta saada kaksi hössöhassunkukkelikuu-hirviöt kiinni itse. Niinpä Roope lähti kaupunkin kohti, missä Pelle, Aku ja Hannu olivat. Hetken päästä Roope löysi heidän hotellinsa, mutta hotellin johtaja sanoi Roopelle, että Pelle, Hannu ja Aku olivat lähteneet takaisin Ankkalinnaan. Niinpä Roope palasi hakemaan Hannua, Akua ja Pelleä avukseen hössönhassunkukkelikuu- hirviöitten jahtaamiseen. Avuksi Roope aikoi vielä ottaa Akun kaverin Mikin, sekä Mikin kaverin Hessun, ja Hessu otti mukaansa vielä Pluton, Pollen ja Simo Sisun. Ottipa Roope vielä mukaansa Innon, Touhon, sekä Sisuviuksen. Niinpä Roope, Aku, Mikki, Pluto, Hessu, Hannu, Into, Touho, Polle, Simo Sisu, Pelle ja Sisuvius lähtivät kohti Zimbabwessaa.

lakezorro
Seuraa 
Liittynyt23.4.2010

Kun he pääsivät takaisin Zimbabween ja hössönhassunkukkelikuuhirviöiden luokse he huomasivat, että hirviöitä oli tullut yksi lisää, mutta tämä uusi hirviö oli paljon pienenpi, kuin kaksi muuta. Silloin Touho keksi, että olisi helpompi napata pienin hirviö.

Vierailija

"Ei ikinä! Me nappaamme ne kaikki ja saamme KOLMINkertaisen voiton, tai sitten kuolemme yrittäessämme!" Roope huudahti, ja meni kauppaan ostamaan jättiläismäistä haavia.

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Kun haavio oli ostettu, Roope näytti olevan tyytyväinen. "Ööö... Siis mikä toi on niikun HÄH?!" touho, Aku ja Hannu rääki. "Tämä on minun halpa, vain 0,80€ maksanut haavi, ei halvempaa ollut" Roope kertoi. "Eikun tarkotin kokoa..." Aku jatkoi.

Jatkuu...

~LäPPä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat