Synonyymeja, synonyymeja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mieleeni juolahti tuossa eilen illalla tehdä tällainen topic, jossa siis otsikon mukaisesti keksitään annetulle sanalle synonyymi. Tarkoituksena olisi se, että jokainen kirjoittaa kerrallaan vain yhden sanan, ja silloin kun tuntuu, ettei enää keksi sanalle ainuttakaan synonyymia, voi (halutessaan) laittaa kehiin uuden sanan, josta lähteä uudestaan liikkeelle. Tiedän tämän olevan/olleen ehkä kaikista pahin ns. spämmi-topic koskaan. Mutta yritetäänpä nyt ainakin saada tästä edes jonkinlainen viestiketju aikaiseksi. Jos niin ei jostain syystä käy, modet voivat totta kai tarvittaessa poistaa tämän.

Esimerkkiä tämä tuskin tarvitsee, joten eiköhän aloiteta. Mikäli vain haluat, voit kirjoittaa kokonaisia lauseita, mikä oikeastaan olisi jopa erittäin suositeltavaa.

Näin; lähdetään liikkeelle hienosta ja monien mahdollisuuksien sanasta, eli maalista, joka on siis perusmuodossaan maali. Sanokaahan vain rohkeasti, jos tulee jotain kysyttävää.

Kommentit (5)

Vierailija

Sanasta häkki jatketaan reppuun.

//:

Lainaus:
Maurice: No, maalihan nyt voi muutenkin tarkoittaa montaakin asiaa...


Olet ihan oikeassa. Tarkoitin siis kuitenkin maalia lähinnä urheiluterminä, se kaikille tässä tiedoksi.

Vierailija

Lainaus:
Aape McRonkka1: Repun synonyymi on kai se vanha kunnon koululaukku. :)


Kuten juuri sanoin (myöskin aloitusviestissä), niin sana, josta lähdettiin liikkeelle, on "maali" nimenomaan urheilumielessä. Ketju jatkukoon siis keksimällä sanasta "maali" lisää synonyymeja, ei kuitenkaan samoja kuin mitä on jo tullut.

Repusta siirrytään siis kassiin. : D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat