Re: :0? apuliitto!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikä, idis on modejen apuliiton perustaminen. Panfu.fi:in sivuilla on apuliittoja esim.kierrrätys-apuliitto. Apuliitto on ryhmä tai järjestys, jossa toimitaan tietyn asian hyväksi. Modejen apuliitton perustaminen auttais esim. -wonderlust-in ja "hiidenkirnu"n moderaattori hommaa. Siis täs tulee modejen appari liiton säännöt:

1: autetaan muita käyttäjiä

2: ei spämmätä tai rienata sivuilla

3: ilmoitetaan modeille, muttei jankata jos ei käyttäja joudu heti kirjoituskieltoon

4: se tärkein: ole reilu ja oma itsesi sivulla

Eli jos kiinnostaa, laittakaa kommaus, jossa kerrotte, että joo, laitetaan nimi listaan. Aina välillä päivitän listan ja laitan juuri tähän palstaan listan. Kyssiäkin voit laittaa!

Kommentit (4)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: :0? apuliitto!

Modet ovat just sen takia ettei tavallisten käyttäjien tarvis huolehtia järjestyksestä.

Modeja pitää silti auttaa. Liitytkö vai et?

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Modet ovat olemassa juuri siksi, että foorumilla pysyy järjestys. Tavallisten käyttäjien ei tarvitse silloin vaivata tällaisilla asioilla päätään. Näitä topiceja on tehty aiemminkin, mutta kaikki ovat menneet tästä syystä lukkoon.

Kiitos kuitenkin siitä, että ainakin osa käyttäjistä pyrkii auttamaan modeja ja vastaamaan osaltaan foorumin siisteydestä. Paras tapa tähän on tarkkailla omaa käytöstään, sillä jos jokainen huolehtii omasta foorumikäyttäytymisestään, modejen työ vähenee huomattavasti.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat