SM-Liiga 2011-2012

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Okei tänne kaikkea lätkästä. Sm-liiga alkoi To.15.9

Topicissa saa:

-Veikata tuloksia

-keskustella jääkiekosta

-kommentoida pelejä/pelaajia/joukkueita

Topicissa ei saa.

-Kiusata

-Haukkua pelejä/pelaajia/joukkueita

__________________________________________________

Jättäkää varamodeilu vähemmälle. Jos tämä (oikeiden)modejen mielestä on turha, lukottakaa, mutta jättäkää se oikeille MODEILLE!

Avaus kierroksen pelit.

HPK - TPS

Jokerit - HIFK

JYP - KalPa

Pelicans - Blues

SaiPa - Kärpät

Sm liiga11-12 kuumia aiheita.

-Pelicansin Niko Hovinen

-Sami Vatanen

-Mikael Granlund

-MM 2012 kotikisat

-Tuomas Tuokkola

Mestarisuosikit:

1Hifk

2JYP

3Jokerit

4Pelicans?

5Blues?

Sm-liiga joukkueet

Hifk

Jokerit Helsinki

Tappara

Ilves Tampere

JYP Jyväskylä

HPK Hämeenlinna

TPS Turku

Pelicans Lahti

Lukko Rauma

Kalpa Kuopio

Blues Espoo

Saipa Lappeenranta

Ässät Pori

Kärpät Oulu

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

USkoisin että Pelikaanit voittasivat Bluessin koska Pelicans on ollut aika hyvä näissä harjoitus peleissä. Ja onhan niillä nyt kova joukkue. TOsi hyviä pelaajia. TPS voittaisi HPKon koska Tepsilläkin aika hyviä pelaajia. Jokerit HIFKki pelistä voi tulla aika tiukka peli, JYP Kalpa pelistä voi sanoa sen että JYPpi taitaa viedä pelin edukseen. Saipa Kärpät Peli voi päättyä siten että Kärpät vie voiton kotiin. Eihän sitä koskaan tiiä miten käy. Niko Hovinen tulee olemaan varmaan tosi kova maalivahti ja Mikael Granlund ei selittelyjä kaipaa.

pappis voimaa, jo vuodesta 59.

Vierailija

Sm-liigan seuratuin pelaaja tällä kaudella on Mikalel Granlund, ei varmastikkaan, mikään yllätys, Miken kannattaa panostaa tähän kauteen, koska sitä seuraavaa kautta ajatellen kannattaa olla hyvässä kunnossa, nhk:ssä ei kauvaa katsota huonokuntoisia pelaajia.

Vierailija

Joo niinhän se aika on taas kulunut. Viime kausi on ohi ja uusi kausi on alkamassa. Toivottavasti on tasainen kausi. Yllätyksiäkin saattaa tapahtua ja toivon myös niin. Viime kaudella niitä olikin ihan mukavasti.

Itse olen kova Espoon Bluesin kannattaja. Toivottavsti nappaisivat nyt tulevalta kaudelta ensimmäisen mestaruuden. Finaalissa ollut pariinkin otteeseen, mutta mestaruutta ei ole vielä tullut. Uskon, että tällä kaudella he pärjäävät. Joukkueessa on tapahtunut monta muutosta ja toivon että ne ovat olleet hyviä.

No aika näyttää.

Tomppu97 torstaita odotellessa:]

Vierailija

no veikkasin että hifk voittaa mestaruuden mutta toivon että jokerit voittaisivat.

voittajasuosikit:

1.jokerit

2.jyp

3.blues

granlund on kyllä hyvä pelaaja.

akuknakna

Vierailija

Kärpät vie mestaruuden viime kauden flopin jälkeen vaikka jääkiekkolehti hurjasti dissasikin. Hostikka ei oo niin huono ku kaikki luulee. Mun mitalijärjestys:

1. Kärpät

2. Hifk

3. Pelicans

Vierailija

Ensinnäkin, heti topicin otsikossa on kirjoitusvirhe. Sanaa SM-liiga ei siis kirjoiteta isolla l-kirjaimella, vaan pienellä sellaisella. Olkaapa tarkkoja mahdollisten kirjainvirheiden kanssa.

Toiseksi, Urheilu-topic on nimenomaan näitä juttuja varten joten jatketaan keskustelua siellä.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/ketju/10981/urheilu/viesti/24...

//:

Lainaus:
Transvaanin tuittupää: SM-liigakauden 2011-12 kuumat aiheet: -NHL12 konsolipeli.


Miten ihmeessä NHL 12 liittyy jääkiekon SM-liigaan? Ei mitenkään. Mikäli haluatte jutella kyseisestä konsolipelistä, siirtykäähän tuonne alapuolella olevaan topiciin.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/13833/pelit

Näyttää se aloitusviesti sisältävän enemmänkin kirjoitusvirheitä, itse_asiassa... no, anti olla.

//: Juu, eipä mitään. : )

Vierailija

Lainaus:
SM-Liiga 2011-2012

Mr Roope Ankka - 12.09.11 05:45 (ID 822667) Ensinnäkin, heti topicin otsikossa on kirjoitusvirhe. Sanaa SM-liiga ei siis kirjoiteta isolla l-kirjaimella, vaan pienellä sellaisella. Olkaapa tarkkoja mahdollisten kirjainvirheiden kanssa. Toiseksi, Urheilu-topic on nimenomaan näitä juttuja varten joten jatketaan keskustelua siellä. http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/ketju/10981/urheilu/viesti/24... //:
Lainaus:
Transvaanin tuittupää: SM-liigakauden 2011-12 kuumat aiheet: -NHL12 konsolipeli.
Miten ihmeessä NHL 12 liittyy jääkiekon SM-liigaan? Ei mitenkään. Mikäli haluatte jutella kyseisestä konsolipelistä, siirtykäähän tuonne alapuolella olevaan topiciin. http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/13833/pelit Näyttää se aloitusviesti sisältävän enemmänkin kirjoitusvirheitä, itse_asiassa... no, anti olla.


Sori muokkasin noi. Mutta mun mielestä täällä voi olla erikseen tällainen topic koska urheilu topicissa puhutaan yleisesti kaikesta urheilusta. Täällä voi esim kysyä jotain jääkiekosta. Urheilu topicissa siihen kysymykseen tuskin tulisi vastausta kun siihen väliin tulisi kaikesta muusta urheilusta juttua. Mutta jos modet haluaa lukottaa, siitä vaan. Mr Roope Ankka ei taida edellämainittuihin kuulua, mutta kiitos kumminkin että ilmoitit virheeni.

Vierailija

Sm-liigaan on palannut paljon mielenkiintoisia pelaajia, esim Ruutu, Toskala jne, kaudesta tulee varmasti hieno.

Suosikit (ei järjestyksessä)

HIFK

Jokerit

Assät

Lukko

Kärpät.

Ps noin ei saa enää tehdä Mr roope Ankka, varamodeilu on nykyään spämmiä.

Vierailija

Sm-liiga on jo pyörähtänyt käyntiin ja jokainen joukkue on pelannut yhden pelin. Tänään jokainen pelaa taas.

Oma suosikkini on Blues. Siinä on joukkue täyttä rautaa. Tänään on Bluesilla hallitsevaa suomen mestaria Hifkiä vastaan ottelu. Bluesilla on hyvä voitto alla niin eiköhän tänään nähdä kovan luokan ottelu Helsingissä. Toivottavsti Blues voittaa.

Vierailija

Mä oon aika varma että ifk voittaa smliigan koska se on hallitseva suomen mestari minun

lempijoukkueeni ja ifk on parhaat pelaajat esim.graanlund ja kumppanit empä nyt muuta keksinyt koska olen saarnannut tästä jo kauan.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Ei viitsi urheilu-topicissa lähettää tuplaviestejä (hiljaista sielläkin), joten pitänee kirjoittaa tänne.

SM-liigasta on pelattu kaksi ensimmäistä kierrosta ja kolmas kierros on menossa. Ensimmäisten otteluiden perusteella voisin sanoa, että erityisesti Kärpät on näyttänyt todella piristävältä. Joukkueen peli näyttää kulkevan ja voittoja tulevan. Se otti hienon voiton JYPistä, helpon voiton SaiPasta ja voitti vielä tiistaina Lukonkin.

Mitään syvällistä tässä vaiheessa kautta ei oikein kykene sanomaan, mutta sarjan häntäpäässä oleva JYP on kieltämättä yksi yllätys. Joukkue ei ole pystynyt ottamaan vielä yhtäkään voittoa, vaan saldona on ainoastaan kaksi tappiota. SaiPan oleminen sarjajumbona ei yllättäne ketään.

Kauden ennakkosuosikeilla HIFKillä ja Jokereilla on ollut kummallakin hyviä ja huonoja hetkiä. Jokerit otti avauskierroksella hienon voiton HIFKistä ja siinä ottelussa Jokerit oli selkeästi vahvempi. Lauantaina Jokerit oli matkalla jo varmalta näyttäneeseen voittoon, mutta Suikkasen Pelikaaniryhmä sai siivet alleen ja meni voittomaalikisan (toisin sanoen siis rankkareiden) kautta 4-3 voittoon. Pelicans iski 0-3 tappioasemasta kolme maalia päätöserässä. HIFK sen sijaan otti voiton ensimmäisessä kotiottelussaan viime kauden finaalivastustaja Bluesista. Tiistaina Jokerit osoitti jälleen vahvuutensa ottamalla 6-0 voiton HPK: sta.

Esille täytyy nostaa myös tiistain Ilves-TPS- ottelussa loistanut nuorukainen Rasmus Ristolainen, joka teki joukkuelleen kaksi maalia. Ja kyseessä oli 16-vuotiaan (et näe harhoja =) pelaajan kolmas SM-liigaottelu! TPS voitti tuon ottelun lukemin 4-1.

Tämmöistä löpinää tällä erää.

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Mahtavaa kun Jokereillakin menee pitkästä aikaa hyvin. Voisi mennä taas joihinkin peleihin paikan päälle, kun on mahdollisuudet todistaa voittojakin.

Lainaus:
Sohvis:

Esille täytyy nostaa myös tiistain Ilves-TPS- ottelussa loistanut nuorukainen Rasmus Ristolainen, joka teki joukkuelleen kaksi maalia. Ja kyseessä oli 16-vuotiaan (et näe harhoja =) pelaajan kolmas SM-liigaottelu!


Huikeaa peliä. Tulevaisuuden NHL-pelaaja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat