onko koulussa hauskaa?

Seuraa 
Liittynyt4.9.2011

no jaa välitunti,luonnontieto ruokailu ja ei taia olla muuta

Kommentit (10)

Vierailija

koulussa on tavallaan kivaa, eihän siitä nauti, mutta koulun ansiosta lomat tuntuvat mukavalta ja näkeehän koulussa tuttuja, mitä ei loman kiireissä ehdi tavata.

PS koulu topic on olemassa

Vierailija

Kivaa on, mutta meidän luokka on kyllä niiin aivovaurioinen (ei millään pahalla (on ne kuitenkin ihanii!) ). Kivoimmat aineet: köksä, fyssa ja kemma. Välkistä viis, yläkoulussa kun ollaan:D

Vierailija

Meidänkin luokka on vähän aivovaurioinen mutta on sielä pari hyvääkin tyyppiä emmä nyt tiedä onks kuoluss niin kivaa mut jotkut päivät voi olla kivoja ja joinain päivinä ei millää jaksais menne kuoluun niinku tänää.

Vierailija

Koulussa ei ole muuta kivaa kuin: Välkät, Fyken tunti, Biologian ja Maantiedon tunti.

_____________________________________

-SPM!

-What is that?

-I don't know

-Do YOU know what is that?

Vierailija

mistä en pidä koulussa:lukemista kirjotusta liikasta mistä pidän koulussa:musiikista kässäristä kaunokirjotuuksesta matikasta

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielipiteet koulusta kuuluu koulu-topiciin.

Tämä keskustelu siis jatkuu siellä: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/11291/koulu

Topicin tekijän kannattaisi huomioida tuo tämän osion ensimmäinen topic. Tähän osioon ei todella kuulu ei-Disney-aiheiset topicit, joihin koulukin kuuluu. Ensi kerralla siis hieman tarkempana mihin se topic oikeasti kuuluu ja onko se tarpeellinen. ; )

Poistin edeltä vikakivan varamodeilun. Tiedät kyllä, että varamodeilu on kiellettyä, joten lopeta se oikeasti. Teit muutenkin siinä juuri sen virheen miksi esimerkiksi emme varamodeilusta pidä. Linkitit väärän koulu-topicin, joten se nostettiin turhaan pinnalle. Jätä siis moderointi niille joille se kuuluu.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat