Aku Ankka-vaalit 2

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ajattelin rustata ihan oman uuden topicin Aku Ankka-vaaleille kun tuo edellinen on vähän epäaktiivisena nykyään eikä RA12 kovinkaan aktiivinen tuon topicin kanssa ole. Lisäksi siksi, että tällekkinin vuodelle 2011 kannattaisi minusta tehdä omat vaalit, vaikka tulokset ovat varmaan aika samanlaiset. Tuskin ketään haittaa, vai käsittelenkö nyt maailmanloppua mukamas? Selvennyksen jälkeen tulee ohjeet ja sitten pääsemme aloittamaan tämänvuotiset Aku Ankka-vaalit, toivottavasti niin että sinäkin olet mukana!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tämä on siis Aku Ankka-vaalit, joka tarkoittaa sitä että joka kuukausi on joku "osakilpailu" jossa äänestetään tietyyn kategoriaan aina oma suosikki, esimerkiksi jos Ankkalinnan naisista Milla Magia on sinusta paras, niin Ankkalinnan naiset-osakilpailun aikana äänestät Milla Magiaa. Vaikkei vielä ennen Lokakuuta tulekaan osa-kilpailuja niin voit jotain kommenttia tähän laittaa tai tms. Yhdellä sanalla vastaaminen erittäin ei-toivottavaa ja turhat viestit ovat myös ei-sallittuja.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Säännöt/ohjeet:

1. Älä spämmää tähän topiciin.

2. Jokainen käyttäjätunnus/ihminen (tuplanickeillä ei saa äänestää jos toisella nickillä on jo äänestänyt) saa äänestää yhteen osakilpailun kategoriaan vain yhden kerran. Mikäli joku toisen kerran vastaa toinen erilainen ääni hylätään ja ensimmäinen lasketaan.

3. Käyttäydy asiallisesti.

4. Äänestä vain KIVOINTA/PARASTA OSAKILPAILUN HAHMOA! ÄLÄ TYLSINTÄ!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat