Omat Topicit.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Topan tarkoituksena olisi kertoa omat Topansa. Jos sinulla on monia Topicceja, voit laittaa mielestäsi parhaat Topiccisi. Jos tarkalleen ajattelen, nämä taitavat olla ainoita Topiccejani, joita ei ole lukotettu:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/ketju/25050/mikki_aanestys_/vi...

Ja:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/3/viestiketju/25470/pudota_huono...

Sekä tietysti tämäkin on sellainen Topani jota ei ole Lukkoa saanut.

Markus Ankka kuittaa iloisin mielin.

Kommentit (2)

Vierailija

Olen tehnyt topan ja kolmen minuutin päästä sille lukko heilui. En tee enään IKINÄ topiccia koka se heti lukotetaan. (Paitsi roolipelin 1.8.2012 se on ainoa. Paitsi jos jostain kumman syystä aivoihini pälkähtää erinomainen (eniromainen) idea.)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Älä koskaan sano ei koskaan. ; ) Eihän tuota tiedä, vaikka kohta keksisit valtavan hyvän topicin idean, jota ei vain jostain kumman syystä täältä vielä löydy. Topiceja ei todellakaan kannata ihan heppoisin perustein lähteä tekemään, sillä useimmat topicien aiheet ovat jo olemassa; niin kuin tämänkin topan.

Itse en menisi topiceja omimaan sille henkilölle, joka topicin on tehnyt. Hän on vain topicin aloittaja ja mahdollisesti jonkinlainen keskustelun ylläpitäjä, mutta ei mielestäni topicin omistaja. Itse olen aloittanut kahden vuoden aktiivioloni aikana viisi topicia, joista kolme on vielä käytössä ja parin kuukauden päästä luultavasti enää yksi. Mutta enpäs sanokaan, mitä nämä viisi topicia ovat. ; )

Tällainen samanlainen topic tosiaan löytyy tämän vuoden alkupuolilta, joten jatketaan keskustelua siellä.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/23047/onko_sinulla...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat