Olen myyntimies!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hiidenkirnu toivoi jossakin vaiheessa monipuolisempia leikkiejä, joten tässä jokin turhake. Mainosta siis jotain tuotetta. Ihan mitä ikinä haluat. Vaikka homeista valkosipulimakkaraa. XD

esimerkki:

Patukkopoju: Osta herkullista sipulimakkaraa jossa erikoisvalmisteista maustetta! Aidon vanhan makkaraa, joka on valmistettu vanhanajan menetelmillä! Maijan makkara! Löydät sen kylmähyllystä! (Ainesosat: Vuonna 1300 valmistettua makkaraa, sittemin pahasti homehtunutta.)

Hyvä mainos ja "kivat" ainesosat. Eli vedelkää juuri tolleen läpällään noita ainesosia ja mainoksia.

Kommentit (1)

Vierailija

No niin, mainostanpa sitten uutta televisiokanavaa nimeltä KapitalistiKanava:

**************************************************

Mainostaja! Siirrä äkkiä kaikki mainoksesi uudelle Sorto & Riisto KY:n televisiokanavalle, jolta tulee niin tylsiä ohjelmia, että ihmiset katsovat VAIN mainokset ja lähtevät keittelemään kahvia kun ohjelma alkaa!

Jos toimit nopeasti, saat ensimmäisen mainoksen ILMAISEKSI vain hintaan YSIYSIYSI! Eikä siinä vielä kaikki! Jos ostat vähintään 25 tuntia mainostilaa, saat loppusummasta KAHDEN SENTIN alennuksen (loppusumma pyöristetään lähimpään viiteen senttiin)! Toimi nopeasti, niin saat ensimmäiset KAKSI mainostasi KOLMEN hinnalla!

Tämä on ohittamaton tarjous! Osta mainostilaa KapitalistiKanavalta, tai saat katua!

**************************************************

Kuukautta myöhemmin Sorto & Riisto KY on ajautunut vararikkoon jouduttuaan lahjoittamaan mainostilaa ostamattomille yhteensä yli 598 km katua eri puolilta Suomea.

Osta konkurssikypsä yritys vain hintaan YSIYSIYSI!

**************************************************

Hauska topsu muuten.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat