Parhaat AkuAnkan netti sivujen piirtäjät Top 10

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli ketkä ovat näiden sivujen kärkikymppi piirtäjät?? Oma listani parhaista PS. Voi laittaa myös "muita hyviä"- osion.

Top 10:

1:Wonde

Wonden kuvien Rosamaisuus on ihailtavaa. Kuvat Rakkaat viholliset ja Aku ja Iines reviiarasta ovat lempikuvani häneltä. Kaikki hänen kuvat ovat Perfekto kuten esim. Kultu Kimallukset.

2:Vaa_ri

Vaa_rin oma tyyli on mangamaista joka on mielestäni juuri noikea tyyli. Still on my side ja Kia Khao sekä muut Kia kuvat ovat hänen parhaita kuviaan. Muuutkin ovat toki loistavia.

3:Aku Ankan Taskukirja

AAT kuvat ovat erittäin aidon näköisiä esim. silmät ovat ihan kuin valokuvilla otettuja. Kuvat ovat myös tarkasti väritetty. Kyborki kuvat ja The Blasket Horres man ovat häneltä hänen upeimmat kuvat. Muutkin ovat tietysti upeita.

4:.Mathilda.

.Mathildan kuvien maagisuus ja Rosamaisuus on hieno tyyli piirtää Ankkoja. kuvat ovat erittäin hienoja. Monte Vesovius ja Roope Ankka ja Kultu Kimallus ovat lemppari kuvani häneltä.

5:Tapsa99

Tapsan tyyli on erittäin hieno kuten monella muulla. Tapsan kuvat ovat kuin ammattilaisen tekemiä. Ajan Rattissa on lempikuva häneltä.

6:Akselipoika

Aksun tyyli on erittäin hieno joka on kiva tyyli piirtää Ankkoja. Tupu,Hupu ja Lupu sekä Aku laskee lampaita kuvat ovatlempikuvani häneltä. Muutkin ovat toki hien... ei vaan upeita.

7:FlithyForever

Flithy on hyvä piirtämään Ankkoja, muuta en osaa sanoa hänestä.

8:Tepe12

Tepen paint kuvat ovat mielestäni upeita. Hänen kuvissaan on tunnetta, joka saa minut aina liikutttumaan. Taika Viitta ja Viitatar kuutamolla ja Mikki Hiiri ovat lempi kuvat häneltä.

9: Maikel McDonald

Vaikka hänellä onkin vain yksi kuva, voi jo päätellä että hän on loistava piirtäjä. Kun näin sen luulin että sen on piirtänyt joku italiaano. Piirrä toki lisää Galluun, Maikel !!

10: Pap_pa

Papan kuvat ovat hie.. ei vaan upeitä. Autoja hän on hyvä piirtämään, aivan kuten Ankkojakin. Akun autot ja se joku prätkä kovistelija kuva ovat mielestäni hänen parhaita kuvia.

Muita hyviä ( ei järkässä)

Viiru

AkeMake

ROOPE.ANKKA@LANTTI.COM

Akuhullu97

cxv

Roussa

DONUONTYHMÄ

Meksikon multakurkku

Ankkarock

Namitti

Pompsu

Saikku XD XD

Markus Ankka kuittaa iloisin mielin.

________________________________________________________________

Kommentit (1)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Parhaita piirtäjiä voi listata parhaat ankallisgallerian piirtäjät topicissa, joten tätä topicia ei tarvita.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/22964/parhaat_anka...

Toinen juttu on se, että tämä ei kuulu kyselyihin ja visailuihin vaan tämä kuuluisi nettisivut osioon. Tarkkana mihin sen topicin laittaa. ; )

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat