Parodia-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En löytänyt vanhan idean toistamisen pelon takia tekemälläni haulla "parodia" muita topiceja kuin jonkun ihme AA.fi'n oman Hikipedia-version nimeltä Parodia-Hikia. Tämä on kuitenkin eri asia.

Eli tämän topicin idea on tehdä parodiaa kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta aina aataminomenasta öisiin kauhuihin.

Topicin tarkoituksena on tuottaa korkeatasoista huumoria tänne AA'han (minkä takia juuri SINUN kannattaa miettiä kahdestikymmenesti, kirjoitatko tänne ylipäänsä mitään). Mikään kisa ei tietenkään ole kyseessä, vaan kuka tahansa voi tänne postata omia parodioitaan aiheesta kuin aiheesta ja kommentoida muiden tekemiä mukahauskoja huumoripläjäyksiä.

Parodioidessa noudatetaan tietenkin Suomen lakia ja hyviä tapoja, eli mitään tai ketään ei saa loukata. Älkää kuitenkaan olko niin herkkänahkaisia, että loukkaannutte jostain ihan huumorilla tehdystä pikkujutusta. Ei tätäkään topsua ole kenenkään pakko lukea, jos siitä tulee paha mieli.

Ja sitten ei muuta kuin armotonta parodiaa kehiin!

-- M. de la Knalli kuittaa. (M niin kuin mvuosisadan mtaiteellinen mnero)

Ps. Kysykää, jos jokin jäi epäselväksi!

Ps2. Miettikään ihan tosi kahdesti, ennen kuin kirjoitatte! Loukkauksista ei seuraa mitään muuta kuin Iso Paha Munalukko.

Sivut

Kommentit (60)

Vierailija

Eipä nämä minun topicit koskaan oikein menesty... kirjoitanpa tähän mukahauskan, huumoriksi naamioidun nostoviestin!

TARU SAUNOJEN HERRASTA

"Kolme saunaa haltioille alla Auringon

Seitsemän kääpiöille kivisaleissaan

Yhdeksän ihmisille, jotka vie löyly armoton

Yksi Mustalle ruhtinaalle valtalauteellaan

Maassa Murmurin, joka kiukaiden saartama on

Yksi kauha löytää heidät, ja se Yksi heitä vihtoo

Se Yksi heidän löylyyn syöksee ja lauteille kahlitsee

Maassa Murmurin, joka kiukaiden saartama on."

No niin, hyvät ihmiset, yrittäkääpä nyt tosissaan kuunnella tätä eeppistä tarinaa rakkaudesta ja... no, vähän kaikesta hienosta ja... no, kai te nyt tajuatte... KUUNNELKAA!!!!!!!!!!!!!!!!11

Siis: Kauan sitten Saunor, musta ruhtinas (musta noin niin kuin kuvainnollisena, hänen absoluuttiseen pahuuteensa viittaavana eufenismina) päätti rakentaa 20 saunaa, joissa saunoa päiviensä päähän saakka. Yhtäkkiä paikalle saapui kuitenkin jos jonkinlaisia otuksia, jotka halusivat ostaa saunoja: 3 haltioille, 7 kääpiöille ja 9 ihmisille, eikä Saunor-paralle jäänyt kuin yksi sauna! Niinpä hän alkoi hautoa (sanaa hautoa käytetään metaforisesti) kostoa...

Hän takoi salaa Huomiovuoren uumenissa ns. VALTALÖYLYKAUHAN, jolla alisti kaikki saunanostajat valtaansa! Heistä tuli Sau-Nazgûleita, tahdottomia olentoja, joiden elämässä ei ollut muuta sisältöä kuin palvella epäinhimillistä isäntäänsä... IIKS! Kuullostaa aivan toimistotyöläisiltä.

No, arvatahan saattaa, etteivät kaikki pitäneet tälläisestä orjuuttamisesta! Monet aikoivat hautoa mielessään Saunorin salamurhaa, mutta yleisesti poliittinen ilmapiiri oli sellainen, ettei minkään pikkuasioiden takia kannata assassiineja ryhtyä palkkaamaan... kunnes sitten huomattiin, että Saunorilta ostettujen saunojen mukana tulleissa saunavihdoissa oli yhteensä yksi koivunlehti liian vähän! RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!11

Alettiin kirjoittaa Suurta Kirjallista Valitusta. Se kesti 14,586 vuotta, mutta oli sen arvoista: jo muutamien gigasekuntien paperisodan jälkeen Ihmisten, Haltioiden, ja Kaikkien Random-otusten Viimeinen Liitto sai luvan lähteä viemään Valitusta kohti Väli-maan Eeppiset Mittasuhteet Saavuttavaa Palautelaatikkoa.

Valitettavasti Saunor ehti paikalle ensin: Liiton sotajoukkojen saapuessa laatikon luo, he joutuivat kohtamaan Saunorin sihteerin silmästä silmään! Tuolla julkealla olennolla oli otsaa (ei kirjaimellista kielenkäyttöä) pyytää heitä varaamaan aika! Tästä vimmastuneena liittolaiset tarttuivat 104 senttimetrin mittaisiin, mitä erilaisimmista metalliseoksista valmistettuihin miekkoihinsa, ja tekivät sihteerille jotain, mitä ei voi sanoin kuvailla... tai kyllä VOISI, mutta ei tällaisessa koko perheen iloisessa sadussa.

Saunor sotajoukkoineen voitettiin uskomattoman tylsässä ja antikliimaksisessa taistelussa. Suuri Kirjallinen Valitus saatiin viedyksi Eeppiset Mittasuhteet Saavuttavaan Palautelaatikkoon, seurauksena Saunorin sauna räjähti viiden 592 pieneksi hituseksi, jotka ryömivät kukin erillisiin ilmansuuntiin saamansa itsenäisen tajunnan voimin.

Jo kymmenen [tuhannen] vuoden kuluttua haltioiden asettama Löylykauhaan Liittyvien Selvittelyjen Komitea tuli seuraavanlaiseen tulokseen: jostain kumman syystä, täysin kaikkien 174 tuntemamme fysikaalisen lain vastaisesti, Valtalöylykauha voidaan tuhota vain heittämällä se Huomiovuoreen, missä se taottiinkin. Tämän seurauksena ihmiset alkoivat takoa päätään seinään, ja Konttorin kuningas Varatorvi otti Kauhan itselleen ja totesi: "Kauha on minun. Meikäpoika lähtee saunomaan." Juristit yrittivät turhaan selittää sen olevan itse asiassa Saunorin perikunnan laillista omaisuutta.

Varatorvi kuoli myöhemmin liiallisen saunomisen aiheuttamaan lämpöhalvaukseen. Prosessi kesti noin seitsemäntoista millisekuntia; samoihin aikoihin olento nimeltä PÖLKKY totesi, että englanninkieliset sanat "My precious" on oikein hauska lausua luonnottoman sihinän kera. Niin, ja sitten hän myös varasti Valtalöylykauhan itselleen.

Myöhemmin Saunor heräsi henkiin, kokosi tuhansista örkeistä sekä lakimiehistä uuden armeijan ja pölli löylykauhan uudelleen itselleen (juristit neuvovat käyttämään termiä "tahdosta riippumaton haltuunotto"), mutta sitten jostain kumman syystä löylykauha tuhoutui erinäisten olentojen avustuksella ja käytiin muutamia eeppisiä taisteluita joista tehtiin nanotuntia myöhemmin 472 tunnin mittainen (pikakelauksella), lähes yhtä eeppisiin mittasuhteisiin yltävä eeppinen elokuva (eeppisellä budjetilla).

Kaikki elivät eeppisesti eeppisen elämänsä eeppiseen loppuun saakka.

LOPPU (ei ole eeppinen)

(Tarinan näennäinen satunnaisuus on todellisuudessa Nokian aikaansaama harha)

Lainaus:
CMX: Minä olen pelkkä matikan kirja joka tylsistä kaavoistaan tunnetaan. Laskut antaa ja vipu ryydittää, koivet kanoja todemmin puhuvat.

Se on sitten kai sitä parodiaa. HÄH?!

Maurice de la Knalli -- Väsymättön langoittaja

Vierailija

Hehheh. Tuo oli hauska. TSH:sta kai keksitty? No, jos minä oikein ymmärsin, voisin kirjoittaa tämän. Varoitan etukäteen että kaikki tähtitieteiden viisaat tutkijat ovat iloisia, kun taas hölmömmät, jotka uskovat satuihin ovat näin harmistuneita tästä julistaen sodan.

Kauan sitten, kaukaisessa mutalammikossa...

Mutalammikkojen sota - Osa 1: Pimeä lammikko

Mutalammikon kaksi urheaa pelastajaa on matkalla neuvotteluihin. Kun he poistuvat aluksestaan, se tuhotaan. Vieraan mutalammikon, mille pelastajat ovat tulleet, tuhoajat tekivät tämän.

Pelastajat menivät neuvottelusaliin, jonne tuli pian kansalaisten kyhäämä robotti. Pelastajat pyysivät juomia, joita robotti pian toi.

Sillä välin samassa mutalätäkössä kaksi arvovaltaista henkilöä keskustelivat. Keskustelun päätyttyä he lähettivät pelastajien luo sotarobotteja. Kun sotilaat tulivat huoneeseen pelastajat ottivat mudalla hiotut mutakeppinsä esiin ja alkoivat huitoa niillä.

He juoksivat pakoon, toiselle alukselle, joka vei heidät kolmannelle mutalammikolle. Edellinen oli ollut toinen ja sitä edellinen teidän käsittämättömien tyhmien mielestä varmasti oli neljäs mutalammikko. No ei! Se oli ensimmäinen mutalammikko. Ai niin, mutta eihän sitä ollut. No, sovitaan että sitä ei ollut ja toinen tai itseasiassa uusi ensimmäinen mutalammikko tuhottiin. Joten nyt on vain tämä mutalammikko, jota voitaisiin kutsua mutalammikko ensimmäiseksi.

Pelastajat menivät pusikkojen läpi. Täällä oli sota ja he piiloutuivat vedenalaiseen kansalaisten maailmaan. Heidän piti pelastaa siivooja tältä planeetalta. Nyt sankarimme lähtivät tämän mutalammikon toiseen osaan, jossa asuisi paha mutaprinsessa ja paha mutasotilas. Mutakeppien annettiin taas leijua ja nyt lähdettiin toiselle mutalammikolle, mutta tuli hyökkäys ja pelastajat ajautuivat toiselle muta lammikolle, joka ei ollut alkuperäinen toinen mutalammikko, mutta nyt tämä uusin lammikko oli se toinen mutalammikko.

Maalaispoika korjasi tämän ja hänet otettiin mukaan. Hänet vietiin turvaan kolmannelle pelastajien temppeli- mutalammikolle. Siellä poika koulutettiin. Ja nyt pelastajat suuntaavat siivoojatyttö mukanaan takaisin ensimmäiselle mutalammikolle, jonne hyökkäsi tuhoajien mestarin ainoa oppipoika. Ja taas mutakepit heiluu, mutta toinen pelastajista kuolee, jonka jälkeen toinen uudesta parivaljakosta tappaa tuhoajan. Rauha saavutettu mutalammikoille.

-Loppu

-Kiitos,

Jac, Jakina ja Jasina

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Onhan kaikki lukeneet Don Rosan Kirje kotoa? Paroida, joka on matkittu siitä: (Tämä on "kunnianosoitus" käyttäjälle nimeltä Maurice De La Knalli)

Toope Vankka: Tämä on Paroida-linna, tytöt!

Höpö, Pöpö, ja Löpö: Olemme POIKIA!

Toope: Aijjaa.. hehheh.. oletteko?

Saku Vankka: Toope, pitääkö sinun heti olla muka-hauska tarinan alussa?

Toope: Hä? Eikö Hauki muka sitten ole kala?

Höpö: On, on! Lukijat, älkää välittäkö Toope on vain vähän tuollainen.. Tiedättekö muuten mitä eroa on siilillä ja piikipallolla? Siili on piikikkäämpi!! Heh!

Toope: Näettekö tuon hautausmaan. Minun on pakko käydä siellä.

Pöpö: Miksi ihmeessä?

Toope: Koska siili on piikikäs. Hauska syy! Hehee! Olenpas taas NIIN hauka.. Pentti taskuja kaiveli, sammakkoja hän palveli, sitten hän hyppäsi lammikkoon, koska se on niin tyhmää! Lalaa..

Löpö: Toope! Älä ole noin Muka-hauska. Linnassa näimme sitä paitsi Teuvon!

Toope: Teuvän??!! Sovimme, että puhumme toisilleme seuraavat 500 vuotta! Ja.. Minä en uskalla puhua. Minä keksin! Esitetään oikein Muka-Hauskoja, hän tykkää siitä.

Teuvo: PÄivää, näin aluksi esitääisin kysymyksen: Onko hauki kala?

Toope: Eehhheehhee! Ei kun pupu..! Hahaa!

Teuvo: Eeehheheheheheheheheheheheheeeeeee!

Kaikkim paitsi Teuvo: hihihihihihi(Ompa taas hauskaa..)hihihihh..

Teuvo: Niin, taisittekin kuulla, että Toope on veljeni.

Saku: Emmehän ole!

Teuvo: Nytpähän tiedätte. Heheheheheheeee.. Lähtekää huomenna etsimään naapurin pihasta aarretta!

Kaikki: JOO!

Samaan aikaan Maurice De La Knalli, ja toinen hyypiö vakoilevat ikkunasta.

Toinen hyypiö: Naapuri pihasta.. Eikös siellä asu Urpo.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

De La Knalli: Kyllä asuu.

Toinen hyypiö: Arvasin siis väärin.

De La Knalli: Väärin?

Toinen hyypiö: Kunhan esitin Muka - hauskaa! Eheheheheheheheheeeeeeeeeeeeemmmuuuhhahahahahahahaaaaaaaaaaaaaa!(Jatkuu joskus..)

~ Danielkymppi, Vamppyyrien kuningas*

(* Äskeinen lause liittyy profiilikuvaani)

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Kauan sitten kaukaisessa mutalammikossa...

Mutalammikojen sota - Osa 2: Mukoodin sota

Toisen pelastajan kuoltua, on suru valloittanut hyvien mutalammikkojen asukkaita. Nyt kuitenkin pelastaja, joka tappoi tuhoajan, on ottanut oppilaakseen maalaispojan, jota kutsuttaisiin tästä lähtien Mawadaksi (huomioikaa, että Madawaksi on arvo pelastajien keskuudessa) , pelastajan oppilaaksi. Nyt myös tuhoajan surmannutta pelastajaa kutsutaan Miratesiksi (arvo tämäkin).

Mirates ja Mawada ovat tämän kertomuksen ensimmäisellä mutalammikolla. He vartioivat erästä mutabaaria. Mutabaarissa syntyy tappelu, jonka johdosta M`M:sit (en osaa sanoa oikein: Emetems) ottavat kiinni mutapalkkasoturin, joka aloitti tappelun. Mutapalkkasoturin palkkaaja P.A.H.A, eli Palkanahdistelijahemmoamppari ampuu mutapalkkasoturia. Mirates ottaa mutaluodin ja menee näyttämään sen pelastajien tutkijoille, jotka lähettävät Miratesin Mutalammikko 2lle.

Mirates on ottanut mukaan robottinsa. Hän kävelee sisään ja näkee E.Pn eli Erikoisen pitkän. E.P johdattaa Miratesin P.A.H.An luo ja Mirates lähtee jahtaamaan tätä. P.A.H.An poika ampuu Miratesia tykillä ja Mirates melkein ampuu P.A.H.An ottamallaan pyssyllään. Mutta poika ja isä pakenevat.

Seuraavaksi pelastajat saavat kutsun sotaan, jonka on aloittanut tuhoajien mestarin uusi oppipoika. Mirates ja Mawada ohittavat kaikki sotilaat ja menevät kammioon, jossa uusi tuhoaja on. Tätä kutsutaan nimellä Mukood. Mukood kaataa pylvään Mawadan päälle, niin että käsi murtuu. Taistelu jatkuu Miratesin ja Mukoodin välillä. Mirates on häviöllä, kunne suuri pelastajien mestari Mado tulee ja hoitaa asiat niin, että Mokuud pakenee ja kaikki on taas hyvin...

Paitsi jossain tällä lähellä vielä elää tämä pahamainen tuhoajien mestari, tämän oppipoika ja P.A.H.A poikaineen. Rauha ei saavutettu mutalammikojen lähellä. Muta olkoon kanssanne ja pitäkää varanne, sillä lähettyvillänne saattaa tälläkin hetkellä vaania tuhoajan poika.

-Loppu

Mitäs piditte tästä osasta? Entä, ymmärrättekö, mistä Mutalammikkojen sota on parodiaa? Ja ennen kaikkea, miten käy Mutalammikkojen kansainvälisen rauhan pelastajille? Se nähdään kolmannessa Mutalammikkojen sota- osassa. Muta olkoon kanssanne, ystäväni.

-Kiitos,

Jac, Jakina ja Jasina

Ps. Saavutinkin varsin mielenkiintoisen luvun merkkimäärässä: 2323

Vierailija

Lainaus:
Danielkymppi: Onhan kaikki lukeneet Don Rosan Kirje kotoa? Paroida, joka on matkittu siitä: (Tämä on "kunnianosoitus" käyttäjälle nimeltä Maurice De La Knalli)

Siis todella mahtavaa. Tarkoitan tuota sinun kykyäsi piilokettuilla. En meinannut edes huomata sitä piilotettua kettua, koska luulin sitä mäyräksi.

Lainaus:
Jac: Entä, ymmärrättekö, mistä Mutalammikkojen sota on parodiaa?

Sitäpä eivät kaikki ymmärräkään. Itsekään en ilman tätä lausetta tajuaisi:

Lainaus:
Kauan sitten kaukaisessa mutalammikossa...

Hieno parodia, mutta eikö osien sijaan olisi puhuttava episodeista?!

Olen joskus tehnyt myöskin parodian SW'stä nimenä oli Tätien Rotta. Siinä oli peräti kuusi osaa, jotka olivat:

I - Pimeä ruuhka

II - Klovnien hyökkäys

III - Shitin nosto

IV - Turha toivo

V - Imperiumin pastaisku

VI - LED'in paluu

Ne oli tehty sarjakuvamuodossa, minkä takia niitä ei voi oikein tänne postata... mutta tässäpä on SW-leffojen avaruudessa leijuvia tekstejä matkiva aloitus:

Äsken naapurigalaksissa...

Galaksissa vallitsee rauha. Sotilasdikt... anteeksi, viisas johtaja Keisari on luonut täydellisen demokratian, jossa kaikki ovat onnellisia. Muutamia ongelmia kuitenkin on: anarkistinen ääriryhmä APINALLISET häiritsee lainkuuliaisten orj... siis kansalaisten elämää armottomilla terrori-iskuillaan.

Paljon suurempi ongelma on kuitenkin avaruudessa leijuva epämääräinen teksti, joka aiheuttaa jatkuvasti vaaratilanteita planeettojenväliselle liikenteelle. Niinpä Keisari katsoo olevansa pakotettu rakentamaan ns. "Nuolemantähden", jolla räjäytetään muutama asuttu... tarkoitan tietenkin autio ja täysin turha planeetta pois haittaamasta avaruusmatkustusta.

Valitettavasti APINALLISET kuitenkin käsittivät Keisarin jalot tarkoitusperät väärin, ja päättivät tuhota Nuolemantähden. Keisari reagoi nopeasti: hän komensi hännystelijänsä Dart Vanerin kidutt... siis suostuttelemaan prinsessa Leijan ystävällisesti paljastamaan APINALLISTEN salaisen tukikohdan sijainnin. Tieto tukikohdan sijainnista saatiin, mutta matkalla tuolle syrjäiselle planeetalle Nuolemantähden GPS-järjestelmä tilttasi, ja Dart Vaneri räjäyttikin "vahingossa" rauhan...vastaisen Alderaanin maailman! Silloin APINALLISET alkoivat todella suuttua...

Siinäpä.

Ansku2001
Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

Muumit

Muumit ovat ilkeitä diktaattoreita, joihin kuuluu esimerkisi Muummimar Mammar, joka terrosisoi aikanaan Mimmuuaria.

Ehkäpä kuuluisin Muumeista on Muumi bin Baden-Baden, joka tunnetaan paremmin Muumipappana.

Muumit ovat luoneet sivustot, MuumiBestPlanet, goSupermuumi ja JuuMuumi.

Kuulemma Muumien iskukohteena ovat käyttäjät Santtu99, Maurice De Knalli.

Muumien johtaja on kuulemma Makumarr Mankkar, joka on sukua Mammarille.

Vierailija

Lainaus:
DTNW: Onko tämä niin sanottu 'huumoritopic' vai muutenko vain täälä jotain vitsejä kerrotaan?

Ei, muuten vaan on Parodia-topic nimenä...

Eikö Enkeli taivaan -laulun pitäisi oikeasti mennä näin:

Enkeli taivaan lausui näin:

"Miks' Kekkonen syntyi kaljuin päin?

Mä suuren ilon ilmoitan

Nyt tukan hälle kasvavan!"

Vanha juttu tämäkin, mutta kyllä se minua vaan jaksaa vuodesta toiseen naurattaa. Lisäksi sillä on hyvä kettuilla isoisälleni, joka on Kekkosen miehiä henkeen ja vereen...

"Fasistien pilkkaa", sanoisi tästä laulusta hän.

Vierailija

Lainaus:
Maurice:

Eikö Enkeli taivaan -laulun pitäisi oikeasti mennä näin:

Enkeli taivaan lausui näin:

"Miks' Kekkonen syntyi kaljuin päin?

Mä suuren ilon ilmoitan

Nyt tukan hälle kasvavan!"

O_O Tuosta versiosta en ole edes ikinä kuullut! Nojaa, tuskin se ketään haitaa...

_______________________

"DTNW" :]

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Lainaus:
Re: Re: Re: Parodia-topic

Maurice de la Knalli - 21.10.11 04:58 (ID 835584)

Lainaus:
Danielkymppi: Onhan kaikki lukeneet Don Rosan Kirje kotoa? Paroida, joka on matkittu siitä: (Tämä on "kunnianosoitus" käyttäjälle nimeltä Maurice De La Knalli)

Siis todella mahtavaa. Tarkoitan tuota sinun kykyäsi piilokettuilla. En meinannut edes huomata sitä piilotettua kettua, koska luulin sitä mäyräksi.Siis hä? : o Putosin TÄYSIN kärryiltä..

~ Danielkymppi

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Lainaus:
Siis hä? : o Putosin TÄYSIN kärryiltä.. ~ Danielkymppi

Voin siis katsoa onnistuneeni. Hyvä minä. Hyvä piilokettuilu. Hyvä mäyrät.

Vierailija

Lainaus:
Re: Parodia-topic

Maurice de la Knalli - 21.10.11 09:12 (ID 835739)

Lainaus:
Siis hä? : o Putosin TÄYSIN kärryiltä.. ~ Danielkymppi

Voin siis katsoa onnistuneeni. Hyvä minä. Hyvä piilokettuilu. Hyvä mäyrät.

Ihmeelistä kyllä, vai sattumaa? Ken tietää. Minulla soi samaan aikaan Leevi and the Leavingsin: Mäyrä biisi! =D

__________________

"DTNW" :]

Vierailija

Lisää huumoria!

_________________________________________

Opettaja opiston pääsykokeet

Haluat varmaan testata, pääsisitkö opettajaopistoon! Tähän on koottu kaikkein VAATIVIMMAT pääsykoetehtävät. Nyt siis kilvan ratkomaan niitä!

1. Mikä ei kuulu joukkoon?

a) auto

b) voikukka

c)ruusu

vai d) tulppaani?

2. Minkä värinen on punainen auto?

3. Paljonko on yksi?

4. Kuinka pitkä on naru?

5. Keksi sana joka alkaa kirjaimella.

6. Kalastajat A ja B ovat rannalla. He ovat onkineet kaksi tuntia ja heillä on lomaa opettajan työstä koko kesä. Heidän tuntipalkka on 150 euroa. Kysymys kuuluu: Kumpi kalastajista sai kalan?

7. Villellä on yksi omena. Miten hän jakaa sen keskenään?

8. Kuinka pitkä matka on Helsingistä suomen pääkaupunkiin?

9. Kuinka syvä on reikä?

10. Mitä tiedät?

11. Sanonko minä auto?

Vihje: Kyllä.

12. Miksi?

13. Ratkaise labyrintti.

________________________________

Lähtö ->__________________________ -> Maali

14. Jaa kahteen osaan

??

15. Kenen kanssa puhut yksinäsi?

16. Ratkaise ristikko. Kirjoita vaakasuoraan EI

| | |

17. Kummassa kädessä on vasen peukalo?

________________________________

PS: Sinun pitää ratkaista ainakin yksi oikein että pääset opeksi!!!!

PPS:

Lainaus:
Maurice:

Ja siitä ei seuraa muuta kuin Iso Paha Munalukko.

Eikö tuo ollut parodiaa?

PPPS: Näihin VOI vastata!

___________________

"DTNW" :]

Vierailija

1. Mikä ei kuulu joukkoon?

a) auto

b) voikukka

c)ruusu vai

d) tulppaani?

- Auto

2. Minkä värinen on punainen auto?

- Verinen

3. Paljonko on yksi?

- Yksi. Ja yksi + yksi = kaksi

4. Kuinka pitkä on naru?

- En tiedä, mutta sanotaan, että mitä enemmän naurat, sitä kauemmin elät (pitääkin alkaa heti nauraa)

5. Keksi sana joka (ei ala) alkaa kirjaimella.

- Kirjain

- 1.-sija

6. Kalastajat A ja B ovat rannalla. He ovat onkineet kaksi tuntia ja heillä on lomaa opettajan työstä koko kesä. Heidän tuntipalkka on 150 euroa. Kysymys kuuluu: Kumpi kalastajista sai kalan?

- Ei kumpikaan.

7. Villellä on yksi omena. Miten hän jakaa sen keskenään?

- Syö aamulla puolet ja illalla puolet.

8. Kuinka pitkä matka on Helsingistä suomen pääkaupunkiin?

- Missä päin on suomen pääkaupunki? Olen kuullut vain Suomesta. (alkukirjain)

9. Kuinka syvä on reikä?

- Niin pitkä kuin on porattu, minä en halua selvittää, katso sinä. *Opettaja katsoo* *Työntää opettajan reikään.* Jos opettaja kuoli, se on syvä, jos opettaja selvisi, se ei ole syvä. Miten voi olla mahdollista, että se ei ollut kumpakaan? Se oli melko syvä ja opettaja vammautui.

10. Mitä tiedät?

11. Sanonko minä auto? Vihje: Kyllä.

- Et sano, sanoit.

12. Miksi?

- Koska tällä hetkellä olet jossakin missä pippuri kasvaa.

13. Ratkaise labyrintti. ________________________________ Lähtö ->...__....___....__....____....____...____....___...__...__... -> Maali (hypi tasojen päällä)

14. Jaa kahteen osaan ? ?

15. Kenen kanssa puhut yksinäsi?

- En voi puhua kenenkään kanssa yksinäni, koska silloin minulla ei ole seuraa, jonka kanssa puhua, jos olen yksinäni.

16. Ratkaise ristikko. Kirjoita vaakasuoraan EI

| | |

-_____ (siinä oli kyllä kolmisilmä- hymiö)

17. Kummassa kädessä on vasen peukalo?

- Riippuu, miten päin pidät kättäsi.

-Jac, ollakko vai eikö olla?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat