Sudenpennuthmällä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Säännöt, ohjeet ja alkupuhe

1: Alkupuhe:

Tietääkseni tämmöistä topicia ei ole oikeastaan. Tämä ei ole tavallinen topic jossa keskustellaan Sudenpennuista, vaan tämä on peli/kisa. Ei ole roolipeli vaan, pelkkä peli/kisa. Kisaan mukaan vain!

2: Ohjeet + muut.

Sudenpentuihin voi liittyä vain viisi ryhmää itse Sudenpennut, Joustavat, Viisakset ja Puhto nämä ryhmät yrittävät saada merkkejä. Eniten merkkejä ryhmä saanut'ta voittaa kyseisen radan. Voit saada merkkejä, vastaamalla. Siten että Grenade tai joku muu antaa kysymyksen ja sinä vastaat, jos olet kisassa.

Tässä kisassa kysymyksiin pitää vasta nopeasti "ei ole pakko", mutta suositellaan, koska voit saada nopeus-merkin mihin aikaan on sovittu antaa merkki. On olemassa kun hidastus-merkki ja saat sen siitä kun vastaat 2 minuutin vastausaikana. HUOM: Nämä hidastus, nopeus - ja muut merkit, saa vain kerran!

Joku kisailija tippuu siten että jollakulla ryhmällä on vähiten merkkejä niin se ryhmä äänestää kaksi ehdokasta (Grenade päättää, "kuka esittää ne kaksi ehdokasta", Grenade tai joku muu hän päättää sitten kuka tippuu).

3: Säännöt:

- ei kiroilua

- ei spam'mia.

- älä tee mitään sopimatonta

+liity kisaan :)

+PUHDAS SUU :)

SUDENPENNUT:

JOUSTAVAT:

VIISAKSET:

PUHTO:

per. ryhmä, 7 osallistujaa.

(lopussa ryhmät hajoavat, ryhmät voi päättää itse!)

- Nade

(mällä eli = älä mällätä lukkoon asioista!)

Kommentit (2)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat