Sudenpentujen mitallit -kisa

Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

HUOMIO, OTAMME KAIKKI HALUKKAAT MUKAAN, VAIKKA KESKEN KISAA! (lisätty: 23.10.)

SUDENPENTUJEN MITALLIT -kisa on mukava kisa. Siinä on tarkoituksena saada Sudenpentumitali. Se, joka saa ekana kaikki 12 mitallia voittaa. MUUTOS: Se kenellä on 12 mitallia (mitalit voivat olla samoja) voittaa (lisätty: 30.10)! Eli, otamme mukaan 6 kilpailijaa (MUUTOS: -*lue ensimmäinen lause*-):

- nupu ankka = 26 kolikkoa

- Cloude (?)

- tupu,hupu,lupu ja rupu = 15 kolikkoa

- Markus Ankka

- kasper99

- DuckThatNeverWas = 12 kolikkoa (?)

- Evenen (?)

- Levone (?)

- Simppu 12 = 15 kolikkoa

- ABBA = 10 kolikkoa

- vikakiva

- näkymätön (?)

Sitten ryhdymme kisaamaan.

1. KISA (1 palkintona: Avustamis -mitalli, 2 palkintona: 2 kolikkoa*) Auta vanhusta.

SÄÄNNÖT: Sinun täytyy ratkaista herra Jokisen pulma: Hän haluaa ylittää kadun, mutta ei pääse sitä itse yli, mitä teet? (Kirjoita, miten autat hänet kadun yli!) Tuomarit*2 päättävät, kuka saa pääpalkinnon ja 2. palkinnon!

2. KISA

Ankkalinnan palokunnan kaikki miehet ovat sairaita. Rasmus on yksin kotona kissansa kanssa. Sinun täytyy rientää ja pelastaa Rasmus ja hänen kissansa. (Teet samalla tavalla, kuin viime tehtävä. Eli 3 vaihtoehtoa!) 1. Palkinto: Tuli ja Vesi, 2. palkinto: 5 kolikkoa. Käytämme tässä meidän PVV juttuamme. Vastaus aikaa on Sunnuntaihin, kello 19.30 asti!

3. KISA

Sudenpennut ovat jakautuneet kahtia, koska toisten mielestä Sudenpentuja pitäisi "parantaa" ja toisten mielestä ei. Miten selvität asian? Kirjoita taas samalla tavalla kuin 1.- ja 2. KISOISSA! Käytämme edelleen PVV menetelmää! Vastaukset pitää olla tullut jo 21 päivään, kello 18 mennessä! 1. palkinto = Sovinto mitalli, 2. palkinto = 3 kolikkoa. Muistakaa huumorintaju! : )

4. KISA

Hauskuuskisa on jo ylihuomenna! Sudenpentuilla on vain muutama päivä aikaa suunnitella vitsejä! Teindän on tehtävä vitsi. Kisa loppuu 28.10, lauantaina, klo 17. Sitten klo 18 alkaa äänestys. VAIN KISAAJAT VOIVAT ÄÄNESTÄÄ parhainta. Eli kisaajat äänestää perjantaina. Äänestys loppuu 30 päivä, sunnuntaina, klo 18!

1. palkinto = Vitsi mitalli, 2. palkinto = 5 kolikko

5. KISA

Ankkalinnan kansallispuisto on hirveän huonossa kunnossa! Puiston perustaja ja johtaja Perttu Hanhela kuvailee asiaa näin: "Olen kauhuissani! Hirveissäni! Teidän täytyy auttaa! Puisto on hirveässä kunnossa! Puistolla ei ole varaa korjaukseen, siivokseen ja kunnossa pitoon!" Sinun tehtäväsi on saada Ankkalinnalaiset katuma päälle! Tee artikkeli Ilta-Puluun! Artikkelin täytyy olla noin 500 (korjattu) merkkiä pitkä! Vastausaika päättyy torstaina klo 17 (muutettu). Äänestys aika on 4.11, klo 10 - 6.11. (ÄÄNESTYKSESTÄ kerron keskiviikkon) 1. palkinto = Miten huolehdit luonnosta mitalli, 2. palkinto = 8 kolikkoa (Esimerkki artikkeli lytyy sivulta 7!)

6. KISA

Roope ja Kroisos voivottelevat, koska heidän ravintolat menystuvät huonosti! Teidän tehtävä on tehdä uusi ruokalista, jossa täytyy olla enintään 5 alkuruokaa, 4 pääruokaa ja 7 jälkiruokaa! Juomia saa laittaa niin paljon kuin keksii! Sitten hinnoittelette ruuat! Alkuruoka voi olla max. 5€, pääruoka 10€ (max.), jälkiruoka max. 7€ ja juomat max. 6€! Voittajanjulkaisemisesta kerron myöhemmin! Vastausaikaa lauantaihin, kello 18 asti! 1. palkinto = Ruoka mitalli, 2. palkinto = 5 kolikkoa (Esimerkki lista löytyy s. 9!)

7. KISA

"Ankanpäänkoulun yläasteelaiset alkavat käytäytyä töykeästi", kertoo koulun rehtoiri Masi Ankkala. Teidän tehtävä on tehdä kurssi, jossa on 5 osaa! Kerrotte joka osasta ainaskin vähän. Osilla TÄYTYY olla nimi. Vastaus aikaa on torstaihin, kello 19 asti. Kello 20 alkaa äänestys ja KISAAJAT äänestävät itsensä mielestä parhainta kurssia! Äänestys aikaa on sunnuntaihin, kello 18 asti! 1. palkinto = Käyttäytymis mitalli, 2. palkinto = 3 kolikkoa.

8. KISA

Sudenpennut kauhistelevat, miten nuoret tuhlaavat rahaa limonaateihin! Sudenpennut päättävät tehdä oman limonaatin! Sinun tehtävä on tehdä limonaatille nimi ja ytimeks mainoslause ja minkä makuinen se on. Mainoslause pitää olla max. 200 merkkiä pitkä. 1. palkinto = 10 kolikkoa, 2. palkinto = 3 kolikkoa. Vastausaika umpeutuu keskiviikkona, klo 17. MINÄ päätän voittajan, joka päättää voittajan, eli PVV:_tä käytetään..

9. KISA

Ankkalinnalaisnuoriso alkaa kyllästyä tavalliseen hevi-, rock- ja hiphopmusiikkiin. Teidän tehtävännäne on tehdä uusi musiikkilaji (kertokaa siitä lyhyesti viestissänne), yksi kappale (300 merkkiä(jossa on sanat mukana (viestissä))), sekä konsertti, jolle teette teemaan ja nimen. Tämä uusi kappale esitetään ainoastaan siellä. Vastaus aika loppuu jo maanantaina, kello 17.20 (muutettu). Käytämme (taas) PVV:_tä! 1. palkinot = Musiikki mitalli + 5 kolkkoa, 2. palkinto = 5 kolikkoa

JUHLAKISA, 10. KISA - Paritehtävä

Pormestari Pösö on huolissaan, nimittäin on tulossa 4 oikeuskäyntiä! Teidän tehtävä on näytellä 'TUOMARI'a, tai 'VANKI'a! Se, joka ensimmäisenä kerkeää vastata (ennen pariaan) on tuomari. Tästä pääse helpommalla, jos on ensimmäinen. Jos on toinen, niin kannattaa olla "luova". 1. palkinto = (kumpikin henkilö saa) 15 kolikkoa, 2. palkinto (kumpikin henkilö saa) 8 kolikkoa. Vastausaikaa on 11.12. saakka. Kaikki kerkeää 99,99% varmasti vastata! ; D

Kysymykset (mitä tuomari sanoo (tuomari lähettää 4 viestiä (nä mä kysymykset, kysymyksiä ei saa muokata, tai vaihtaa!!!))):

-Minkä rötöksen teit?

-Miksi teit? Oliko sinulla rikostoveria?

-Kertomus omasta näkemyksestään.

-Päätös.

Vanki taas saa vasta mitä vain! Tämä tehdään näin. Ensimmäisenä tuomari kysyy, rosvo vastaa. Sitten taas tuomari kysyy, rosvo vastaa. Tuomari kysyy, rosvo vastaa. Ja lopuksi tuomari kertoo päätöksensä! Elikkä rosvo lähettää viestin 3, ja tuomari kahdesti. Kerron myöhemmin, miten lopputulos päätetään. vikakiva voi sitten tehdä yksin tämän tehtävän! Tätä tehtävää EI tehdä ilman paria (paitsi vikakiva).

11. KISA

Sudenpentulaiset ovat päättäneet tehdä juhlat. Yllättäen Lupu sairastuu. Hän sairastuu Ylix -kuumeeseen. Sinun tehtävä on keksiä uusi lääke. Sen pitää olla koostunut jostain aineesta (esim. diisel), ruuasta (esim. omena) ja jostain lääkkeestä (esim. ?). 1. palkinto = 5 kolikko, 2. palkinto = 1 kolikko. Minä päätän voittajat, ja vastausaika loppuu vasta 12.1.!

* = Kolikoilla voit ostaa jotain kivaa Sudenpentujen kaupasta:

- Modernin hatun, 5 kolikkoa

- Hienot vaatteet: ¨

Housut, 8 kolikkoa

Takin, 10 kolikkoa

- Mitalleita, 25 kolikkoa MUUTOS: 10 kolikkoa

*2= Tuomareiden tehtävä on valvoa topicia! LäPä7* päättää kuka saa pääpystin ja ratasaivo valvoo (ylläpitäjä/ylläpito)!

Tuomareita on:

LäPä7* & ratasaivo

Nyt teemme silla tavalla, että parhain (jonka minä valitsen) valitsee voittajan. Tämä, jonka minä valitsen saa 2. palkinnon! : ) Tämän "menetelmän" nimi on PVV, eli Parhain (voittaja) Valitsee Voittajan!

EN LÖYTÄNYT SAMANLAISTA TOPICIA.

JOS ON KYSYTTÄVÄÄ, KYSYKÄÄ!

Mitalleita ovat:

1. Avustamis mitalli = nupu ankka

2. Sovinto mitalli = DuckThatNevesWas

3. Tuli ja Vesi mitalli = Markus Ankka

4. Pelkuri mitalli

5. Musiikki mitalli = ABBA

6. Ruoka mitalli = Simppu12

7. Joukkue/pari mitalli (Tulee vielä ohjeita, kun tämä mitallin teht. tulee!)

8. Käyttäytymis mitalli = nupu ankka

9. Eläin mitalli

10. Siisteys mitalli

11. Miten huolehdit luonnosta mitalli = nupu ankka & Simppu 12

12. Vitsi mitalli = nupu ankka

Sivut

Kommentit (155)

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Tulen mukaan! Vaikuttaa hauskalta. Aloitan tehtävän:

Vaihtoehdot:

1.Talutan hänet kadun yli.

2.Laittaisin tien viereen liikennevalon ja taluttaisin hänet kadun yli.

3.Pukisin päälleni poliisinasun ja laittaisin puujalat ja pysäyttäisin autot ja taluttaisin hänet kadun yli.

Tässä tällä hetkellä kaikki, voi tulla enemmänkin.

Ps. Ratasaivo, lisään sinut Supersankari-roolipelin ylläpitäjäksi, sillä olet mukava käyttäjä.

T:Nupu Ankka

Vierailija

Tulen mukaan. Vaikka olenkin uusi ei kai se estä minua osallistumasta? No kirjotan kuitenkin vaihtoehtoni:

1.Ottaisin hänen takistaan kiinni ja veisin kadun yli.

2.Pyytäisin poliisia laittamaan tien suljetuksi niin että hän voisi mennä rauhassa.

3. Näyttäisin hänelle milloin voi mennä, siis silloin kun ei tule autoja...

-Claude, up in the sky-

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Tuun mukaan! Teen jo sen ensimmäisen tehtävän. Auta vanhusta- tehtävä:

1. Rakentelen suojatie-maton ja levitän sen tien ylite, jotta se vanhus pääsee tien ylite.

2. Laitan tien sulut kumpaakin suuntaan, jotta se vanhus pääsee tien ylite.

3. Juoksen tielle ja huudan SEIS!!! Kumpaakin suuntaan.

Vierailija

Tulen mukaan!!

Teenpä sen ekan tehtävän.

1.Laittaisin esteet autoilijiden eteen

2.Auttaisin mummoa kävelemään tien yli

3. Ottaisin esteet pois, jotta autoilijat voisivat jatkaa matkaa.

-Markus Ankka-

ratasaivo
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Iltaa! Mukaan mahtuu vielä yksi kilpailija. Pyytäisin myös käyttäjää nimeltä kasper99 tekemään ensimmäisen tehtävän, koska olet osallistunut kyseiseen tehtävään!

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Ylihuomenna, tiistaina loppuu ilmoittautumisaika! Nyt vielä kerkeät mukaan tavoittelemaan Sudenpentukenraalin pestiä! kasper99, toivomme, että teet tehtävät! Kiitos! Jos kukaan ei tule, jatkamme näillä kolmella henkilöllä! : (

~LäPPä

/ratasaivo, voitko sinä sitten tulla mukaan kisaan, jos kukaan muu ei tule?

ratasaivo
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Re: Sudenpentujen mitallit -kisa

LäPä7* - 09.10.11 07:39 (ID 831710)

Ylihuomenna, tiistaina loppuu ilmoittautumisaika! Nyt vielä kerkeät mukaan tavoittelemaan Sudenpentukenraalin pestiä! kasper99, toivomme, että teet tehtävät! Kiitos! Jos kukaan ei tule, jatkamme näillä kolmella henkilöllä! : (

~LäPPä

/ratasaivo, voitko sinä sitten tulla mukaan kisaan, jos kukaan muu ei tule?

Voin tulla, jos ketään ei tule.

-ratasaivo :)

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Nyt kipin kapin mukaan! Kerkeätte vielä tehdä 1. tehtävän! Vastaus aika nimittäin umpeutuu huomenna, 11.10. klo 18! Pääsee vielä mukaan keskenkin kautta, jos paikkoja on vapaana! Tästä lähti laitan rajoja vähän, että päästään vauhtiin! Eihän sellainen peli, jossa ootetaan monet kuukaudet, vetele! ; D

~LäPPä

/ratasaivo, teese teht. etukäteen, koska jos 6:ta ilpailijaa tule, niin sulla on se jo valmiina! : )

Vierailija

Minä tuun! Äkkiä ilmoitus! xD

Tehtävä 1:

-Ammun hänet kadun yli tykillä

-Ryhdyn poliisiksi ja näytän kiertotien autoille ettei ne aja naisen (vai oliko se mies?) yli

-Teen ulottuvuus portaalin kadun yli

_________________

Näinkö niihin vastattiin?

_____________

"DTNW" :]

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat