roopen nuoruus

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Joo elikkä tääl keskustellaan Roope Ankan nuoruudesta ja siihen viittaavista asioista. Muistaaks kukaan semmosta tarinaa, mis yhessä kohassa Roope-setä myy jotain soppaa mainareille nuoruudessaan ja sit keitto maksaa jotain 3€ mut lautasen kanssa niinku enemmän. Siihen oli piilotettu tämmönen vitsi, joka on vähän Don Rosamainen vitsi esim. tarinassa ''Musta Ritari'' Roopen toimistossa on ilmaista kahvia, mutta kahvikupin vuokra on 5 €!

Kommentit (5)

Vierailija

Vitsi, mielestäni jo aika turha topic. Voisi jatkaa Roope Ankka-topicissa. Se on AITO JA ALKUPERÄINEN.

"INTERNET aina päällä", aito.

//: - sori varamodeilu, ja olen aito QuackNetissä uskokaa nyt. Roke ja muut on aika ilkeitä.

Vierailija

Yhessä tarinassa oli semmonen kohtaus missä Roope myi keittoa kullankaivajille. Siinä Roope niinku muisteli menneisyyttään ja sitä kun ei tarvinnut kilpailla ketään vastaan bisneksissä. Muistaaks kukaan tälläst lukeneensa? Ja mikä tää tarina on?

Vierailija

Turha Topic! Mutta en muista semmoista. Olen varmaan joskus lukenutkin sen tarinan. Lukkoon tämä topic. Koska tämä on turha topic! Mutta kommentoin silti.

(100-Viesti Jejejejejejjipippiyippee3!lolollololol

- SP = Sekopää

Vierailija

Roope Ankalla oli vauhdikas, hauska ja vaarallinen seikkailuntäyteinen nuoruus. Pienenä aina unelmoin lähteväni maailmalle ja etsiväni kultaa ja seikkailla. Ankkafani vuodesta 1999!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat