Megavisa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkäs tämä on Megavisa. Laitan tänne tiistaisin ja lauantaisin kysymyksen jonka perässä tulee neljä vaihtoehtoa joista pitäisi sitten valita oikea vastaus, että saisi pisteitä. Oikeasta vastauksesta saa siis yhden pisteen! Kilpailijoita voi tulla kisaan missä vaiheessa tahansa vaikka kisa olisi alkanut. Mitään maksimi kilpailijamäärää tässä visassa ei ole, mutta joku 20 olisi aika hyvä määrä aina yhdelle kaudelle. Kisan voittaa se joka kilpailijoista saa ensimmäisenä 10 pistettä! Sen jälkeen alkaa taas uusi kausi.

Vastausta ei saa luntata mistään ja jos et tiedä niin arvaa! HUOM. Jos tiedätte mikä on oikea vastaus älkää ilmoittako sitä viestissä esimerkiksi näin: "Minä tiedän! Oikea vastaus on A! Satuin eilen kuulemaan sen telkkarista!", koska muuten kaikki lunttaavat vastauksen sinulta ja sitten minun on sen takia laitettava uusi kysymys. Jos sama kilpailija silti vielä jatkaa vastauksien kertomista häneltä miinustetaan 1 piste. Mikäli se jatkuu vieläkin häneltä miinustetaan 2 pistettä! Jos sama kilpailija ei vieläkään usko sitä ja jatkaa oikeiden vastauksie kertomista viestissään hänet pudotetaan pois koko kisasta. Sanokaa siis vain esim. "veikkaan vaikka vaihtoehtoa B." tai jotain muuta vastaavaa.

Kisaan tulee välillä myös joitain pikku kisoja esim. pisteenryösröa yms. Aina kun tulee uusi kysymys ilmoitan siitä erikseen, mutta uusimman kysymyksen löytää myös täältä aloitusviestistä (mikäli nyt olen tätä jaksanut sitten päivitellä =D). Yritän kuitenkin aina päivitellä tätä silloin kun laitan uuden kysymyksen visaan. Aloitusviestistä näkee myös pistetilanteen. Jos ette ymmärtäneet jotakin niin kysykää! En löytänyt samanlaista hausta!

Pistetilanne:

1.ankkaetsivä..................(9 pistettä)

2.agentti M-musta..............(7 pistettä)

3.MikkiMies..........(6 pistettä)

4.UrMa01.............(5 pistettä)

5.Duckeli, Tomppu97, Duckeli............(4 pistettä)

6.ABBA. tuplanolla177........................(2 pistettä)

7.Evenen, Joonas6, kasper99, kuutio-purkka, Simppu12, AP_, Niko McAnkka, Goplin.........(1 pistettä

8.PuhuvaKissa, D.U.C.K ILONPILAAJA, kossi, Vilkku10.............(0 pistettä)

Tällä hetkellä on meneillään:

Kausi: 2.kausi.

Minikisa: Kaikista nopein.

Uusin kysymys tällä hetkellä:

Ei päivitetty.

OHJEET MINIKISOIHIN:

Eli Megavisassa tulee aina välillä joitain Minikisoja kuten esimerkiksi pisteenryöstöä, kaikista nopein!-kisaa yms. Ajattelin siis tehdä niihin jokaiseen ohjeet.

PISTEENRYÖSTÖ:

Pisteenryöstössä valitaan parit. Minä siis valitsen ne ilmoitan niistä sitten jossain viestissäni. Eli jos vastaat oikein kysymykseen saat ryöstää pariltasi pisteen. Jos parisi taas ehtii ennen sinua hän ryöstää sinulta pisteen. Jos parisi vastaa ennen sinua oikein ja sinä vielä sen jälkeen vastaat oikein siitä tulee sinulle kyllä piste joten silloin et periaatteessa menetä mitään. Pisteenryöstössä kannattaa siis olla nopea!

KAIKISTA NOPEIN!

Kaikista nopein-kisassa sinun pitää siis yrittää vastata kysymykseen mahdollisimman nopeasti ennen muita kilpailijoita. Se joka vastaa kysymykseen oikein ensimmäisenä saa 3 pistettä, se joka taas vastaa toisena oikein saa 2 pistettä ja loput oikein vastanneet taas tavallisesti yhden pisteen. Tässäkin kisassa kannattaa siis olla nopea!

Siinä oli siis ohjeet pariin minivisaan. Niitä voi tulla vielä lisää jos keksin niitä... Ja jos ette ymmärtäneet jotakin noista ohjeista niin rohkeasti vain kysymään!

Voittajat, palkintosijoille päässeet, mukana olleet kilpailijat:

1.KAUSI:

Voittaja: MikkiMies

Palkintosijoille päässeet:

1.Kulta: MikkiMies

2.Hopea: Tomppu97

3.Pronssi: Duckeli

Mukana olleet kilpailijat:

-MikkiMies

-Tomppu97

-Duckeli

-Evenen

-akkari11

-ABBA

-akselipoika

-viltse

-Tatsari

-iltapalamies

-sepittäjä

-tupu,hupu,lupu ja rupu

-niklas29

-ankkaetsivä

-kasper99

-sajako77

-Walt Disney

-akulinna777

-Turbotupu

-Jac

-taskurapu

1.kaudella oli kilpailijoita yhteensä: 21

2.KAUSI:

Ylläpitäjät:

Tepe12

LäPä7*(?)

Riemukkaita hetkiä Megavisailun parissa!

Päivitetty viimeksi:

16.2.12 klo 16.54

-Tepe

Sivut

Kommentit (243)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Megavisa

tupu,hupu,lupu ja rupu - 06.10.11 07:55 (ID 830497)

(Olen vasta neljännellä)


Mäki oon neljännellä!

Tulen mukaan!

Ansku2001
Seuraa 
Liittynyt8.6.2011

En tule, koska tässä kysytään tuplasti vaikeempii kyssäreitä kun luokkallani..

//Ja sitten wikkariosta juotuu ettii kyssärit...Ei kai 10-vuotiaat mitään osais?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Megavisa

Ansku2001 - 06.10.11 02:03 (ID 830545) En tule, koska tässä kysytään tuplasti vaikeempii kyssäreitä kun luokkallani.. //Ja sitten wikkariosta juotuu ettii kyssärit...Ei kai 10-vuotiaat mitään osais?


Ei tässä visailussa mitään ikärajaa ole =D Ja jos et tiedä vastausta voithan ainakin koittaa arvata. Tarvittaisiin vähintään kymmenen kilpailijaa niin kisa voisi alkaa. (kisaan voi siis tulla mukaan, vaikka kilpailu olisi jo aloitettu).

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kun taas tällainen joku visailu/tietokilpailu tehdään, on äärimmäisen hyvä muistaa, että __historia-aiheisille__ kysymyksille on olemassa erikseen Historia-visailu. Joten kaikki historiaan liittyvät kysymykset mielellään vaan sinne.

Toivottavasti moderaattorit ymmärtävät tämän minun toiveeni eivätkä poista viestiäni.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Lainaus:
Tepe - Muutin hieman sääntöjä...


Kannataa muutta vähän lisää...

Nimittäin tässä:

Lainaus:
Sama - Jokainen joka tietää vastauksen saa pisteen...

Tuo voi olla mahdollista(eli järkevää), tai sitten ei(siis ei järkevää;D).Koska voi käydä näin:

Lainaus:
Käyttäjä 1 - Vastaukseni on, 4987098441 lehmää!

ja

Lainaus:
Käyttäjä 2 -
Lainaus:
Käyttäjä 1 - Vastaukseni on, 4987098441 lehmää!
Samoin!

ja niimpä

Lainaus:
Ylläpitäjä - Molemmilla oikein!Molemmille piste!

Eli jos et ymmärtänyt, joku kilpailija voi olla hyvinkin tietäväinen, ja muut kopioivat hänetä vastauksia.Tai, joku lunttaa ja laittaa vastauksensa, ja toinen vastaa saman kuin edelinen.Silloin molemmilla menee väärin, mutta sehän on tietysti sen vika, joka katsoo muiden vastauksia...

~Ãksu~

//Uujee!Miten ma tollasen AA:n tein?

Aape
Seuraa 
Liittynyt5.7.2010

En ehkä aivan vielä tule mukaan, mutta ehkä toisella kaudella tulen, jos se ikinä tänne ilmestyykään. Kivalta kuitenkin näyttää, seuraan visaa... :]

-Aape-

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Tepe, en kehtaa tulla mukaan, mutta voin olla ylläpitäjä tai jokin. Siis, voin valvoa (Googlen avulla), ettei kukaan lunttaa. Siinä oli toiveeni. Kun olen pois, niin voin aina katsoa topicia! : )

~LäPPä

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat