Tehdään ennätys!

Vierailija

Perusideana on siis saada mahdollisimman paljon kommenteja. tänne saa kirjoittaa kaikkea mitä mieleen tulee, aiheesta ei ole väliä, mutta voi tänne tulla toki hyvistäkin asioista juttelemaan. Saa spämmätä, tuplapostata, floodata, ihan mitä vaan. jos asia ei miellytä tai inhoat tämänkaltaisia keskusteluja, niin jätä tämä omaan arvoonsa.

Kommentit (1)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Foorumien ideana ei ole kerätä paljon viestejä vaan kerätä samaan paikkaan samasta asiasta kiinnostuneet henkilöt keskustelemaan kyseisestä asiasta; täällä Aku Ankasta. Viestien keräily ei siis kuulu millekään foorumille. Jos haluaa jutella sekalaisista asioista, joille ei löydy omaa topiciaan, sen voi tehdä Off-topicissa. Täällä, ja muillakin foorumeilla, on kiellettyä spämmätä, trollata, tuplapostata, floodata ja tehdä muuta vastaavaa, sillä ne eivät kuulu asialliseen keskusteluun ja ovat siksi yleisesti foorumien säännöissä kiellettyjä.

Aikaisemmasta spämmistäsi johtuen oletan, ettet alunperinkään ole kiinnostunut keskustelemaan asiallisesti tällä foorumilla, joten ehdotan, että joko alat kiinnostua foorumilla keskustelusta tai etsit jonkin muun paikan, jossa tappaa aikaa.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat