Millainen on mielestäsi hyvä käyttäjä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli Topicissa voisit kertoa oman mielipiteesi, minkälainen hyvä käyttäjä on.

Omasta mielestäni hyvä käyttäjä on sellainen jolla on kivat viestit eikä spämmäile vtai kirroile ja että on töitä Galleriassa ja kirjoituksia Akupediassa sekä Keskusteluissa eli täällä. Kirjoittakaa toki omamieli piteenne "Hyvästä käyttäjästä".

-Markus Ankka, Ankkailija jo vuodesta 2001-

Kommentit (12)

Vierailija

Sellainen joka ei spämmi trolli loukkaa tai kiusi. Sellainen käyttäjä on Markus Ankka.

__________________

Juo kokista!:@

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Minun mielestäni sellainen on hyvä käyttäjä, joka ei spämmää, trolli, kiusaa, kiroile eikä hauku.

Hyvään käyttäjään liittyy mielestäni myöskin sellaisetkin asiat, kuin kohteliaisuus, auttavaisuus, Akupediaan kirjoittelu, Ankallisgalleriaan läheteltyjä kuvia ja täällä keskustelu.

Tälläisiä käyttäjiä ovat esim. Markus Ankka, nupu ankka, DTNW, Kia K, Höpsismiprinssi ja kaikki meidän rakkaat moderaattorimme!

~~~:@:@~~~Tupu, Hupu, Lupu & Rupu~~Auttaa aina~~~:@:@~~~

Vierailija

Joka ei spämmää, on aktiivinen, ja ei hauku muita. Tällaisia ovat esim: THL&R Markus Ankka DukcThatNeverWas. (muitakin on) :] Tsau!

Vierailija

Hyvä käyttäjä ei spämmää, trolli, kiroile eikä kiusaa. Hyvä käyttäjä on aktiivinen ja asiallinen. Hyvällä käyttäjällä on myös kirjoittaminen hallussa. Edelliset asiat liittyvät keskusteluihin. Muita hyviä asioita ovat galleriatyöt ja akupedia-kirjoitukset.

Nyt kun listasin hyvän käyttäjän ominaisuudet niin löysin itsestäni parantamisen varaa täytyypä sitten korjata ne puutteet, joita mielestäni itselläni on.

Kiitos tästä topasta Markukselle. Nyt voin yrittää tehdä itsestäni hyvän käyttäjän.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Millainen on mielestäsi hyvä käyttäjä?

Tomppu97 - 17.10.11 03:51 (ID 834072) Kiitos tästä topasta Markukselle. Nyt voin yrittää tehdä itsestäni hyvän käyttäjän.

Joo, eipä kestä. Ja muuten olet pääsemässä minun listalleni Tomppu, olet kyllä sen veran mukava käyttäjä.Käy pian katsomassa siis parhaat käyttäjät listaani!

-Markus Ankka, Ankkailua jo vuodesta 2001-

Vierailija

Lainaus:
Tomppu97: Hyvä käyttäjä ei spämmää, trolli, kiroile eikä kiusaa. Hyvä käyttäjä on aktiivinen ja asiallinen.

Käyttäjä, joka täyttää kaikki muut kohdat, paitsi aktiivisuuden, onko sinusta sitten sellainen käyttäjä huono? Tämän sanoi vain ihan kevennykseksi, en miksikään solvaukseksi.

Vierailija

Lainaus:
Käyttäjä, joka täyttää kaikki muut kohdat, paitsi aktiivisuuden, onko sinusta sitten sellainen käyttäjä huono? Tämän sanoi vain ihan kevennykseksi, en miksikään solvaukseksi.


Olen koittanut tehdä parannusta aktiivisuudessani ja tarkoitin omalla kohdallani enemmän noita akupedia kirjoituksia ja galleria töitä.

Ja vielä kiitos Markukselle, jos saan kuulua hänen listalleen.

Oho lainaus vähän epäonnistu.

//Pistetääs sitten kuntoon.

-Wondy

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat