MC aku 1

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

elikkä. -tässä topicissa kerrotaan, mikä on sinun mielestäsi ;/ paras aku-lehti kautta aikojen?

Säännöt: Sääntöjä ei ole kuin yksi. Kerro sinun mielestäsi paras Aku-lehti.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Lainaus:
Re: MC aku 1

kasper99 - 25.10.11 07:34 (ID 837212) Se on mahdottomuus! Minulla on niin monia suosikki akulehtiä että en voi valitettavasti vastata...

Olen samaa mieltä!!!!!!

T:VALI :Z :] :[ :@ ;) (6)

Vierailija

Minullakin on monia suosikki-lehtiä, mutta voin toki mainita muutaman. En muista numeroa mutta se oli vuonna 2001 ilmestynyt akkari jonka etukannessa komeili Barks ja tekstinä oli 100 vuotta Carl Barksin syntymästä. Se sisältää pelkkiä Barks sarjoja kannesta kanteen ja oli kait 52-sivuinen.

En muista taaskaan numeroa, mutta kyseisessä akkarissa juhlittiin Rosan 50-v synttäreitä ja johtosarja oli(en taaskaan muista nimeä) sellainen missä karhukopla yritti murtautua rahasäiliöön käyttämällä hyväkseen rahasäiliön pohjapiirrustusta ja rahasäiliön kaivoa.

Sitten on se akkari missä ankat matkustaa Roopen euroopankiertueella Suomen lappiin.

Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä 2008 ilmestynyt akkari joka sisälsi Barksin klassikkosarjan Takaisin klondikeen. Siinä muutama suosikki.

Vierailija

Verzi ja Turbotupu! Kirjoittakaa aiheisiin liittyviä viestejä, eikä esim: joo et oo, niin, anteeksi, saat anteeks, eipä kestä. joo.

Tämä topic on melko turha, ja tänne tulee turhia viestejä.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MC aku 1

kasper99 - 13.11.11 03:50 (ID 843803) Verzi ja Turbotupu! Kirjoittakaa aiheisiin liittyviä viestejä, eikä esim: joo et oo, niin, anteeksi, saat anteeks, eipä kestä. joo. Tämä topic on melko turha, ja tänne tulee turhia viestejä.


,HEI kasper99 ei tää oo turha!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat