Buzz-tietovisa kilpailu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ohjeet:

Buzz--tietovisa kisassa on mukana 14 kilpailijaa. Ne 14 kilpailijaa yrittävät vastata (helppoihin, -keskivaikeisiin ja vaikeisiin) kysymyksiin, joihin pitää vastata kahden tunnin sisällä(/sen ajan aikana).

Jos pelaaja vastaa oikein kysymykseen ja ajalleen, hän tulee saamaan pisteitä. Se kuka on vastannut nopeiten kysymykseen voittaa erän, ja nämä kakkos, ,-kolmos, neljäs ja viides-erän paikan saaneet saavat myös pisteitä, mutta vähemmän. Kisa loppuu 2-3 kuukauden päästä ja se kenellä on enemmän pisteitä se vcittaa koko kisan.

Kisassa on myös erilaisia tasoja esim. pommitus-taso [tulee myöhemmin]. Pommitus-tasossa pitää vastata tunnin ½ sisällä, ettei pommi räjähtäisi. Buzz-tietovisa kisassa kysellään kaikenlaisia kysymyksiä esim. historia, eläimistä, peleistä, [AA:fistä].

Jos kukaan pelaaja ei vastaa kyseiseen kysymykseen, niin minä Kultaparta, potkaisen jonkun kisasta (arpomalla tietysti...). Joten kannattee vastata kysymyksiin :].

Wikipediasta tai sen vastaavista neteistä, jossa ovat tietoa, ymmärrän huijaukset ja siitä voi jäädä kiikkiin(ki). Vastauksen vaihtaminen AJAN SISÄLLÄ on mahdollista kerran vain. Jos kisan pää (minä, Kultaparta) ei ole paikalla siinä ajassa kun kysymyksen ajan pitäisi loppua, niin voit kuiteskin vastata.

Kisa voi alkaa!

-Kultaparralla on kultainen parta

Tässä ovat kisan/visan pelaajat:

1: Education

2: Tuplanolla 00

3: vivaro

4: Turbotupu

5:

6:

7:

8:

9:

10:

11:

12:

13:

14:

Kommentit (7)

Vierailija

Kupa, taasko teit jonkun topicin. Parempi kuin edelliset mutta tää on jo liikxaaaaaa!

no osallistun kummiksi, mutth, oot aika spämmääjää................

Vierailija

Vihdoinkin pari pelaajaa tuli, luulenpa niin että tämä topic vajoaa alemmas kuin koskaan, mutta kisaan mukaan, seuraavaan kausi tulee muuten myöhemmin.

-Kupari

Vierailija

Pelaajia alkaa jo tulla, mutta mainostan:

Tulkaa kisaan, ja ylläpitoa olisi tarjolla, neljä nopeaa pääsee ylläpitämään kisaa myös!

-Kupari

Vierailija

Vielä monta kisaajaa, niin saadaan koko poppoo valmiiksi! Ja tervetuloa kisaan, Turbotupu. Muuten onko tälläistä topicia olemassa, voisiko joku vastata?

-Kupari

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat