taikaviitan ja viitataren yhteys

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä yhteistä näillä teijän mielestä on

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

En oo lukenu mitää tarinoit viitattaresta (vaan taikaviitasta tietty)

mutta mielestäni ne vois olla ihan eri hommis jos nyt ajattelee miten hyvin taikaviitta pärjää muutenkin (huom aku the ankka)

(ja kiitos viitatar ku opastit vähän)

Vierailija

ois kivaa jos ne tekis yhteistyötä ne viitatar ja taikaviitta

ja ei oo välii vaikka kirjotan tällee ankkavankka

Vierailija

Niiden kahden yhteistyö on mahdotonta, koska eikö Viitatar saanut alkunsa, koska Iines kyllästyi siihen, että Taikaviittaa ylistettiin ja hän halusi oikeuksia naisillekin. Ja kuten eräässä Roope-sedän tietotoimistossa sanottiin, Viitatar on Ankkalinnan feministisin supersankari. Siinä myös heidän yhteys.

Vierailija

Viitatarta voisi nähdä enemmän. Taikaviitta on kuitenkin parempi.

Oletteko lukeneet sitä tarinaa missä Aku joutuu tulevaisuuteen ja huomaa, että Ankanpojat ovat löytäneet hänen Taikaviitta-varusteensa ja toimivat kolmestaan Taikaviittoina? On Hyvä tarina. :]

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Lainaus:
taikaviitan ja viitataren yhteys

Yrjö XD - 16.12.10 02:39 (ID 674741) Oletteko lukeneet sitä tarinaa missä Aku joutuu tulevaisuuteen ja huomaa, että Ankanpojat ovat löytäneet hänen Taikaviitta-varusteensa ja toimivat kolmestaan Taikaviittoina? On Hyvä tarina. :]


En ole, muttao len yrittänyt metsästää, mutta EI VAIN LÖYDY! Harmi!

JKP
Seuraa 
Liittynyt29.5.2008

Yrjö XD voisit lopettaa näiden ikivanhojen topicien nostamisen, koska ne ovat suurin osa nykyään aivan turhia. Olen lukenut muten sen tarinan, minkä mainitsit. No ei tässä muuta, mutta toivon todella, että lopetatte näiden topicien nostamisen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat