Ankkalinna-visailu

Seuraa 
Liittynyt14.12.2011

Eli tämä on Ankkalinna-visailu. Ensimmäinen kausi alkaa 1.1.2012. Yhdelle kaudelle otetaan mukaan 5-10 kilpailijaa, ei yhtään enempää tai vähempää. Välillä on pieniä taukoja kisailemisesta. Kysymykset tulevat sunnuntaina ja keskiviikkona.

SÄÄNNÖT:

Eli minä laitan kaikki kysymykset ja te vastaatte niihin. Laitan joskus vaihtoehdot. Se, joka vastaa ensimmäisenä, saa eniten pisteitä. Kaikki vastanneet saavat pisteitä. Se, jolla on kauden lopussa eniten pisteitä, on voittaja.

Huom: Jos kysymykseen vastaa väärin, niin EI saa pisteitä.

Tulkaa ilmoittautumaan!

pistetilanne

-akulinna777(29 pistettä)

-Randomduck99(20 pistettä)

-djduck,

eharlas,

Simppu12,

Jokeri Ankka

ja scrooge McD(10 pistettä)

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Tulen mukaan, vaikka en välttämättä jokaiseen kysymykseen pystyisikään vastaamaan. En ole muuten koskaan muistaakseni osallistunut mihinkään visaan, joten tämä on ilmeisesti ensimmäinen osallistumiseni ikinä. Jiihaa!

Djduck popittaa

karhukelmi.
Seuraa 
Liittynyt14.12.2011

HUOMIO, HUOMIO!

Viimeinen osallistumispäivä on 31.12.2011 koko keskusteluajan, eli klo 7-22. Visailun alkamispäivänä, 1.1.2012 ei voi enää osallistua.

Ilmoitan myöhemmin vielä joitain tärkeitä asioita.

karhukelmi.
Seuraa 
Liittynyt14.12.2011

Haluan muistuttaa, että kannattaa olla visailun alkamispäivänä erittäin aktiivinen. muuten pisteistä sitä että se, joka vastaa ensimmäisenä, saa kilpailijoiden verran lisäpisteitä, kun on kilpailijoita. muut saavat saman verran pisteitä.

Vierailija

Visailu vaikuttaa ihan hauskalle, pidän kaikenlaisista visoista, kunhan aihekin on hyvä. Tässä on hyvä aihe, ja jos päivitykset pelaavat, kuten varmasti pelaavatkin, niin tule mukaan. Eli mukana ollaan!

-Scrooge McD, The richest duck in the World and King of the Klondike-

karhukelmi.
Seuraa 
Liittynyt14.12.2011

Nyt on uusi vuosi, ja ensimmäisen kysymksen aika. Muistutan vielä, että netistä lunttaaminen on KIELLETTY! Muistakaa vastata, sillä jokaiselle, joka vastaa, on luvassa pisteitä.

Tässä kuitenkin ensimmäinen kysymys:

Missä sarjassa Karhukopla tunkeutuu pelleltä varastetulla keksinnöllä Roopen uniin, ja yrittää saada selville kassakaapin numeroyhdistelmän, mutta eivät onnistu siinä?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat