Heitä löylyä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kun täällä kerran on potkaise pallao topic, niin ajattelin tehdä tänne heitä löylyä -pelin. Protestoin moderaattoreille jos tämä viestiketju poistetaan.

Elikkä tarkoitus on heittää löylyä.

Heitän löylyä. Lämpötila nousee 60 asteeseen.

Kommentit (12)

Vierailija

Minä taas olen saunonut kauimmaisella rivillä jo puoli tuntia, eikä kehoni kestä näin kuumaa lämpötilaa enempää. Sammutan saunan kiukaan, ja teen itselleni pari voileipää. Keittiössä hääräämisen jälkeen otan mukavan asennon leposohvaltani ja katson televisiosta kun Pikkuleijonat kukistaa viimeisessä lohko-ottelussaan Tshekin.

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Kaikki muut jäävät saunaan ja Pööpötin heittää löylyä ja lämpötila nousee 126 asteeeseen. Ihmisillä alkaa tulla hiki ja hieman tukava. Pian Pööpötin heittää vielä lisää ja lämpö on jo pian 463 asteeseen. Sitten hän löytää maukkaan näköiset pihvit kummaltakin puoleltaan.

~Pööpötin jyrää~

Vierailija

Sen jälkeen kuutio-purkka ottaa suuren kiulun käteensä ja kaataa sen vahingossa kiukaalle. Kiukaan höyryt aiheuttavat pieneen saunaan suuren paineen lopulta sauna räjähtää ja lämpötila on pakkasen takia -30 celsiusta.

~KP Kiittää ja Poistuu~

Vierailija

Vastaat siis puhelimeen. Koska kiuas on ostettu Hong Kongista, se ei yksinkertaisesti kestä näin kuumia lämpötiloja. Kiuas alkaa sihisemään erittäin oudolla äänellä, menet katsomaan tilannetta.

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Otan pikavipin ja tilaan huippukalliin atomikiukaan pikalähetyksenä Alaskasta saunaani.

Heitän löylyä uudelle kiukaalle ja muutun vaaleanpunaiseksi mustikannäköiseksi kurpitsaksi.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat