Mikä ärsyttää Mikki Hiiressä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kertokaa mikä Mikissä ärsyttää, jos ärsyttää ja mikä siinä on hyvää.:)

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Mikissä on ärsytttäväää ainakin se,että hn on itserakas hahmo, eivätkä Mikki tarinatkaan ole minun makuuni.

-PerusRoope-

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Mikki on kamalan itserakas, ja luulee tietävänsä kaiken, ja haluaa aina itse tehdä kaiken. Ja Mikki onnistuu aina, esim. taltuttamaan roistot, toisin kuin Aku, joka usein nyt vaikka joutuu tarinan päätteeksi pakenemaan Timbuktuun. Voisi olla sellainen Mikki, millainen se oli niissä vanhoissa animaatioissa. Siellähän se oli sellainen reipas nuorimies joka tekee kaikenlaista.

~Pööpötin jyrää~

Vierailija

[quote]Re: Mikä ärsyttää Mikki Hiiressä

kuukupööpötin - 02.01.12 10:21 (ID 865125)

Voisi olla sellainen Mikki, millainen se oli niissä vanhoissa animaatioissa. Siellähän se oli sellainen reipas nuorimies joka tekee kaikenlaista.

Minusta tuo kuulostaa hyvältä. Tykkään itsekin niistä vanhoista Mikki-animaatioista. Niissä se ei ole yhtään ärsyttävä.

Vierailija

No juuri ne vanhat animaatiot olivat parhaita. Niissä oli sitä vanhan ajan huumoria. Nykyisissä sarjoissa on hyvin vähä huumoria. Kaikki perustuu enää salapoliisijuttuihin jotka ovat tiukkaa toimintaa ja päättelyä. Kaipaan vanhaa kunnon huumoria ja reippautta.

_ÄssÄ asiassa kuin asiassa_

Vierailija

Eniten se, että Mikin luonne on muuttunut järkyttävän paljon. Alkuvuosien veturinkuljettajasta Mikki on kehittynyt salapoliisiksi, joka keinolla millä hyvänsä onnistuu aina pelastamaan päivän. Saa nähdä missä puuhissa mikki kirmailee 50 vuoden päästä.

Mikki muukalaislegioonassa on ainoa Mikki-tarina jonka olen pystynyt kiinnostuneena lukemaan loppuun asti.

Vierailija

Ei ärsytä mikään. Mikki on hyvä hahmo.

En tiedä miksi Suomessa niin monet sanovat inhoavansa Mikkiä. Ehkä syy on siinä, että toisin kuin Aku, Mikki yleensä onnistuu siinä mihin ryhtyy. Mutta se ei tarkoita sitä, että Mikki olisi luonteeltaan itserakas - eihän onnistumista tarvitse hävetä. Mikki on optimistinen ja älykäs, toisin kuin Aku, joka aina möhlii kaiken ja saa potkut työstä kuin työstä. Ehkä suomalaisten on vain helpompi samaistua Akuun kuin Mikkiin.

Lainaus:
Re: Mikä ärsyttää Mikki Hiiressä

kuukupööpötin - 02.01.12 10:21 (ID 865125)

Mikki on kamalan itserakas, ja luulee tietävänsä kaiken, ja haluaa aina itse tehdä kaiken.

Eikö tuo määritelmä sovi ennemmin Akuun? Akuhan luottaa usein sokeasti itseensä ja omiin kykyihinsä, pitää itseään kaikkitietävänä yleismiehenä ja ryhtyy omin päin johonkin aivan poskettomiin uhkayrityksiin, jotka päättyvät totaaliseen katastrofiin. Toisaalta tässä piilee myös Akun hahmon viehätys.

Onhan Mikin hahmo vuosien varrella muuttunut alkuaikojen mustavalkoisten animaatioiden ilkikurisesta keppostelijasta rehdiksi ja kunnolliseksi mallikansalaiseksi, jona hänet nykyään tunnetaan. Kaikki eivät pidä Mikin dekkarihenkisistä etsiväseikkailuista, mutta toisaalta, erityylisille hahmoille sopivat erilaiset tarinat. Ei kai kaikkien tarvitse aina koheltaa ja kompuroida?

Taika-hamsteri2
Seuraa 
Liittynyt3.12.2011

Nokun Mikki aina selvittää kaikki rikokset ja sen sellaset kiperät jutut, ettei muilla oo mitään mahdollisuutta edes yrittää!!! Mikissä on se hyvä puoli, että kun se on niinkuin vähän söpö..... +)

Taika-hamsteri2
Seuraa 
Liittynyt3.12.2011

Nokun Mikki aina selvittää kaikki rikokset ja sen sellaset kiperät jutut, ettei muilla oo mitään mahdollisuutta edes yrittää!!! Mikissä on se hyvä puoli, että kun se on niinkuin vähän söpö.....

Vierailija

Mikissä ärsyttää se "olen parempi kuin poliisi" teema, kun aina Mikki on se, joka keksii pienimmänkin johtolangan, kun muut on ihan pihalla koko jutusta. Mikki tarinoissa nykyisin käy aina siten, että ensin tulee ongelma, sitä selvitellään ja sitten menee kaksi ruutua ja kaikki on taas hyvin. Kaikki tietysti Mikin nokkeluuden ansiosta.

Lamaaja
Seuraa 
Liittynyt28.2.2010

Lainaus:
Mikä ärsyttää Mikki Hiiressä

saitajäbä - 01.01.12 08:13 (ID 865022) Kertokaa mikä Mikissä ärsyttää, jos ärsyttää ja mikä siinä on hyvää.:)

mikki on omahyväinen

Vierailija

Mikin jatkuvasti tulevat 'rikoksienratkaisutarinat' jotka kaikki ovat ihan samanlaisia. Ja ääni myös. Vanhan ajan Mikki oli paljon parempi.

:::Bowser:::

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat