Putous 3

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, ajattelin tehdä aiheen tänään alkavasta Putouksen kolmannesta kaudesta. Sehän koostuu seuraavista näyttelijöistä: Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Krista Kosonen, Jussi Vatanen, Elena Leeve, Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Armi Toivanen ja Jukka Rasila. Aiotteko katsoa kaikki jaksot ja mitä odotatte eniten näyttelijöiltä, sketseiltä yms.? Itse ainakin luulen, että sketsihahmokisassa tulevat taas olemaan finaalissa Riku ja Aku, sillä heillä on ollut molemmilla edellisillä kausilla parhaat hahmot. Uskon tosin myös, että ainakin Jukka Rasila antaa kovan vastuksen, huolimatta siitä, että on viime kausilla pärjännyt melko keskinkertaisesti sketsihahmokisassa. Luulenpa että uusista näyttelijöistä Armi Toivanen voi yllättää positiivisesti. Hyvä ohjelma on tulossa ainakin Korttitalo-musiikkivideon perusteella, mutta silti pelkään, että hahmokisan tulos on jo arvattavissa.

Putous siis tänään (7.1.2012) klo. 19.30 MTV3-kanavalla ja siitä eteenpäin joka lauantai helmikuun loppuun asti samaan aikaan, keskustelu alkakoon! (PS: Olen palannut.)

- HHH

Sivut

Kommentit (311)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Lainaus:
Re: Putous 3

ankkaetsivä - 07.01.12 12:37 (ID 867783)

Kuka katsoi eilen Putous Hahmoset - missä he ovat nyt?-jakson MTV3: lta klo. 20.00? Oli aika hauska.

-Ankkaetsivä

katoin alkua, hyvä oli.

19.30 siis alkaa mtvkolmosella putous. Samat näyttelijät, uusi Elena Leeve!

-VH

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Lainaus:
ankkaetsivä: Kuka katsoi eilen Putous Hahmoset - missä he ovat nyt?-jakson MTV3: lta klo. 20.00? Oli aika hauska.


Tuli katsottua se. Siinä vaan huomasi että Aku ja Riku ei enää osanneet oikein esittää Harjakaista ja Munaa... : / Harjakainen hoki "saakelia" joka väliin ja Munamieheltä puuttuivat ne ynähdykset.

Mutta muuten hyvä ohjelma, Harjakaisen vaalikampanja sai ihan nauramaan. : D

Korttitalo-musiikkivideo on hyvä. Roima parannus 2. tuotantokauden surkeaan lauluun. Rikun, Akun ja Jugin osuudet on Korttitalossa parhaita! =)

//

Lainaus:
Huilu: Korrtitalo-videossa näkyvät kaikki sketsihahmot!!!


Oletko oikeasti tyhmä vai etkö muuten vain ymmärrä että videossa näkyvät hahmot eivät ole sketsihahmoja? Ei niitä paljastettaisi etukäteen sekä kaiken lisäksi ne muistuttavat liikaa toisiaan.

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Jes, Putous3 alkaa tänään! En tiennytkään koko asiasta, mutta onneksi se tulee jo tänään. Katoin muuten Velihuilu, sinun kertomasi videon, ja se oli kyllä todella mahtava... Ja outo. En ajatellutkaan, että sen aiheena olisi Korttitalo, ja noin oudot hahmot. Katson aivan varmasti jokaisen jakson!

//Ai, ne eivät olleetkaan sen näköisiä sketsihahmoja.// Ja "Hessu Hopo Hopolasta"-käyttäjä, mikä oli se sinun tekämäsi vanha topic siitä, että sinun profiiliasi oli käytetty?//

Vierailija

Ei Veli Huilu todellakaan ole tyhmä, videossa oikeasti ovat tämänvuoden sketsihahmot! Katsokaa vaikka Hesarin TV-liitteen sivulta neljä, jos ette usko. Siellä on mustaa... Ööh... Harmahtavalla valkoisella?

Mutta miten vain. Eihän sillä väliä ole!

Itse ajattelin Putouksen katsoa. Viimevuonna nähtiin varsinainen pohjanoteeraus, kun koko ohjelma oli tavattoman tylsä. Ainut sketsi koko kaudella, joka minua nauratti, oli Zaranoiden perhe. Se oli mahtava!

Toivoisin Putoukseen enemmän sketsejä ja vähemmän hahmokisaa.

-Kia K.

Vierailija

//tupu,hupu,lupu ja rupu: En muista tehneeni mitään tuollaista topicia?

//Veli Huilu: Elena Leeve on ainakin sanonut silloin, kun häntä ja Armi Toivasta haastateltiin, että hänen hahmonsa tulee olemaan mies. Tuon haastattelun pystyy lukemaan MTV3:n Putoussivujen Uutiset ja sieltä Haastattelut osiosta, ensimmäinen (alin) artikkeli.

- HHH

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Tässä tapauksessa Jugi tai Riku voittaa kisan.


This.

Eivätpä näyttänyt kovin mielenkiintoisilta hahmoilta :/ Ja muutenkin muistuttavat toinen toisiaan. Noh, saapa nähdä kuinka hauskoja sketsejä keksivät.

Foorumin tylsin mies.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Täh? Onko tuossa Korttitalossa olevat hahmot oikeita sketsihahmoja : /? Aika tyhmää paljastaa ne jo tässä vaiheessa.. : F

Mun mielestä tuossa videossa olevista hahmoista Jokeri ja Proffa on parhaita : D.

// Yhdessäkin tuon videon kommenteissa sanottiin: "Ihan vaa infoksi,? että nää ei ole ne tulevat sketsihahmot. Viime vuonnakin tuli ennen lähetysksiä musiikkivideo, Super Janne "Me ollaan"".

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Kiitokset sille ääliölle joka tylsyydessään poisti viestini. -.-

Toivottavasti ne Korttitalossa näkyvät hahmot ei ole sketsihahmoja. En enää oikein usko edes siihen, sillä esim. Akulla on aika paljon maskeerausta hahmossaan. Ei ne ehdi maskeerata näyttelijöitä noin viidessä minuutissa...

No, pianhan tämä selviää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat