roope ankan pahin vihollinen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuka teidaän mielestä on roopen pahin vihollinen

Sivut

Kommentit (119)

Vierailija

apsukka kirjoitti:Musta Milla magia. Koska milla haluaa roopen esilantin. Jos Karhukopla ryöväis sen, se sais onnenlantin avulla lisää rahaa, mutta jos se menettää onnenlantin, ni se ei luultavasti sais enää rahaa(ainakaan paljon):)

Roopen itsensä mukaan (kts. esim. Ankkapalatsin erakko) hänen 10 senttisensä EI ole onnenraha, vaan ensilanttina paremmin nimitetty. Hänen omien sanojensa mukaan tämä johtui siitä että hän sai rahan 20 vuotta ennen rikastumistaan, ja tämä raha toimi hänellä vain innoituksena kerätä lisää rahaa.

Vastatakseni vielä kysymykseen, niin mielestäni roopen pahin vihollinen on hän itse.

Vierailija

mac ducky kirjoitti:

Dimmu Borgir kirjoitti:mä tai no ehkä paremmin kroisos pennonen :D

Kroisos ei ole Roopen vihollinen vaan liike-asioissa hänen liikemies vastustaja.ahin Roopen vihollinen taitaa olla Karhukopla tai Milla Magia.

sori ymmärsin ton väärin

Vierailija

Se on kyllä Ahmed Ärripurri taskarin 144 tarinasta Hirmuinen triloikka. Heppu sai varastettua Roopen koko omaisuuden ja oli muutenkin paha vastustaja. Näistä "päähenkilövihollisista" pahin lienee Milla Magia. Musta ritari on esiintynyt Mustana ritarina ainoastaan kahdessa tarinassa ja molemmissa hänet on päihitetty. Magia on tosin päihitetty satoja kertoja, mutta Barksin mukaan Milla Magia on Roopen pahin pelko, joten sen on oltava totta. Myös Kulta-Into Pii on paha ja taatusti vaarallisin Roopen vihollisista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat