Arvostele edellinen AA.fi:n käyttäjä!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli arvostellaan edellisen käyttäytymistä, ystävällisyyttä, topiceja ja kaikkea mitä Aku Ankan nettisivuilla tulee ilmi.

Muistakaa että paljoa nekatiivistä voi välttää pahojen mielien vuoksi.

Voi käyttää plus- ja miinusmerkkejä tai numeroita tai kirjoittaa muuten vain.

//Kukaan ei haluu vastata kun ei saa kirjoittaa negatiivista???

Sivut

Kommentit (7393)

Vierailija

No, Uka Naakasta tiedän että hän on yhessä tämän sivun peli listalla en muista missä mutta, muutenkin, Uka Naakka on todella mukava ja asiallinen.

T:Shinon

Vierailija

Syitä tämän topicin vastaamattomuuteen voi olla vaikka kuinka paljon. Ensinnäkin, tällä aiheella on tehty topicceja jo vaikka kuinka paljon, toinen on tämän sivun käyttäjälaantuma uudistuksien myötä...

Shinonista tiedän sen, että hän on hyvin mukava ja asiallinen käyttäjä, joka auttaa muita. Sivuston ehdotonta parhaimmistoa. Kirjoitustaito on hallussa, ja on ollut aktiivinen rekisteröitymisestään saakka.

Sami-96

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

riikka99 on todella kiva ja asiallinen käyttäjä, ja aika useinkin häntä näkee täällä. Hän ei loukkaa toisia vaan keskustelee kohteliaasti ja ottaa toiset huomioon. :)

Vierailija

Shinon on asiallinen, ahkera, mukava ja ennen kaikkea järkevä käyttäjä joka ei näytä tekevänsä tänne kirjoittamisesta tai mistään muusta täällä tehtävästä pakkomiellettä mitallien toivossa. Täysi kymppi arvosanaksi Shinonille.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat