MITÄ ON PELIHYLLYLLÄSI.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kertokaa kaikki mitä omilta pelihyllyltäinne löytyy. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Noh..

PSP: Daxter, WRC rally, Modnation racers, Motorstorm argtig edge, Midnight club L.A remix, Boog & Elliot, Autot, Surfs up, Toca race driver 2, Ghostbusters.

Onhan noita pelikonsoleita vielä paljon lisää, mutta en jaksa alkaa luettelemaan kaikkien pelejä.

Niitä on ainakin 50-100.

Kasper99 Aku Ankka 100%

Vierailija

Anteeksi, modet, jos tämä lasketaan varamodeiluksi, mutta huomautan kuitenkin eräästä asiasta:

Pelihylly on jo ennaltaan tuttu sana myös AA.fissä. Kyseisen sanan huomaa "Pelit"- topicissa aivan varmasti, jossa on tarkoitus keskustella kaikesta peleihin liittyvästä. Lisäksi tämä muistuttaa erästä topicia, jonka aloitusviestin ruksasi joskus jonikuusysi. Kyseisessä topicissa nimittäin kysellään samaa kysymystä, mutta vain: "Onko sinulla pelihyllylläsi?"- muodossa.

sepittäjä
Seuraa 
Liittynyt14.6.2010

Siellä pelihyllyssä on PS3 ja aika paljon autopelejä ja molemmat littlet sekä yksi lautapeli Mulla on superstar racing V8 peli jossa on aika paljon V8 bemareita, gran turismo 5 ja gran turismo 5 prologue molemmat platinum pelejä ja luokiteltu maailman parhaaksi autopeliksi,BAJA edge of control ihan hauska hiekkalaatikko rally peli jossa on huonot graffat mutta silti hauska, need for speed sift ihan ok peli mutta hieman liian itsestään ohjautuva, need for speed pro street ihan hassu peli, ja automaatti ohjausta ei löydy, sega rally rally peli jossa hieman yli ohjautuvat autot,burnout paradise the ultimate box ihan kiva pelissä että moottoripyöriä että autoja, S3K 08 superbike moottoripyörä peli josta ei ainakaan haaste puutu ja viimeisenä on trivial pursuit,, kyllä kyseessä on tämä perinteinen lautapeli, ihan kiva, tai ainakin kivempi kuin lauta sillä lauta pelissä on hieman vanhahkot kysymykset.

Ja jos jotain kiinostaa niin minun network nimeni on G-O-S-S-E eikun pyytämään kaveriks.

-Kävi niin hassusti, että…

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat