Unohtuneet sarjat

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tähän topicciin sain idean Ankkiksen puolelta, kiitos siitä sinne. Elikkä, aika monella on luultavasti mielessä joku tarina, minkä on joskus kauan sitten lukenut, ja halusisi lukea uudestaan. Ei kuitenkaan muista tarinan nimeä, tai sitä, missä se on julkaistu. Voi olla, että se julkaisu, missä se on itsellä ollut, on kadonnut, mennyt rikki, tai hautautunut muiden julkaisujen tai tavaroiden sekaan.

Unohtuneet tarinat olisivat varmasti kiva lukea, mutta jos niitä ei löydä mistään, eikä tiedä edes tarinan nimeä, niin niitä on hankala löytää. Asiahan on sillä tavalla, että mitä luultavimmin joku muistaa sen jonkin käyttäjän unohtuneen tarinan. Tässä topicissa on tarkoituksena auttaa muita löytämään se kaipailtu ja unholassa oleva tarina, ja myöskin itse kysyä täällä, jos jokin tarina on unohtunut. Kannattaa antaa niin tarkat tuntomerkit, kuin siitä vain muistaa, piirtäjän, hahmoja, juonta jos muistaa... Sitten kun julkaisu on saatu selville, niin se varmasti helpottaisi sen julkaisun etsimistä, vaikka divarista. Toivottavasti tälle topicille on käyttöä.

-Akuhullu

Sivut

Kommentit (469)

Vierailija

Mahtava topic!Minulla ei ole.Kysyn hulluankalta onko sillä.Kun ei hulluankan profiili pelitä!

Tämä on mahtava sen takia koska topiceja tulee muuten liikaa.Pitää lähtee kouluun:(

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Re: Re: Unohtuneet sarjat

pokotin - 16.09.09 02:29 (ID 343635) Missä akkarissa on erään ankan nousu ja tuho.
Tuo tarina on julkaistu Suomessa Aku Ankka-lehdessä 7-9/2000. Sen lisäksi myöskin Ankkalinnan raharuhtinas-kirjassa.

Elikkä, jos on epäselvää, niin tarinaa saa toki kysyä, vaikkei nimeä tietäisi. Kuvailee vain juonta ja piirtäjää tms. kuten jo sanoin. Eihän tuossa pokottimen kysymyksessä tietenkään mitään vikaakaan ollut, kyllähän se noinkin käy.

//Kisumisu, tuo Pallontallaajat on julkaistu Suomessa Aku Ankassa 45/2008. Kari Korhonen on tarinan kokonaan tehnyt.

Tässähän on tarkoitus myös se, että kuka vain voi kertoa, jos tietää, että missä on julkaistu ja kuka on tekijänä.

-Akuhullu

Vierailija

Rosa-fani kun olen niin sattuu löytymään kaikki Rosan tarinat paitsi yksi. Ja olisihan se kiva saada kokoelma täyteen.

En tarkalleen muista tarinan nimeä, mutta juoni muistuu jotenkuten. Kyseisessä tarinassa Aku osallistuu Lillehammerin laskettelukilpailuun ja taisi siinä olla myös Hannu Hanhi mukana. Olen lukenut joskus kyseisen tarinan ja muistaakseni se on ilmestynyt 90-luvun alkupuolella jossain Akkarissa, koska itselläni on Akkarit 95 vuodesta lähtien.

Vierailija

Lainaus:
Re: Unohtuneet sarjat

Taikaviitta-Taikaviitta - 20.09.09 01:47 (ID 346013)

mistä aku ankan lehdestä löytyy musta ritari slurppaa jälleen ja musta ritari

Musta Ritari on julkaistu Aku Ankka lehdissä 23-24/1998 ja Musta Ritari slurppaa jälleen lehdissä 39-40/2004.

Vierailija

missä julkaisussa on semmonen milla magia- tarina, että millan sukulaiset tulee kylään, eikä milla tykkää ollenkaan? tais kans olla nii, että siinä joku oli rakastunu millaan... tietääkö joku?

mahtava topic, muuten.

Vierailija

tiuli: Milla-tarina on ollut Taskukirjassa 250, tarina Suku on pahin. Piirtäjää tai kirjoittajaa ei taskarissa mainittu.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kiva, jos pidätte topicista. Ajattelin vain, että noita yksittäisiä kysymyksiä on liiaksikin, ja muutenkin tästä olisi hyöytyä. Oikein hyvää toimintaa, se, että muutkin ovat nytten vastanneet kysymyksiin. Hyvä, alkaa toimia.

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Unohtuneet sarjat

MAMMONA - 20.09.09 05:01 (ID 346176) tiuli: Milla-tarina on ollut Taskukirjassa 250, tarina Suku on pahin. Piirtäjää tai kirjoittajaa ei taskarissa mainittu.
Juu, hän tosiaan varmaankin tuota tarinaa tarkoitti. Tekijöinä tuolla ovat käsikirjoittajat Francesco Artibani ja Lello Arena, sekä piirtäjänä Giorgio Cavazzano.

// Ai niin. Minullakin olisi kysymys. Tuli paha oikosulku, ja olenkin jo aika kauan miettinyt, että mikäs olikaan sen erään Barksin tarinan nimi. Tuossa tarinassa Aku on jossakin seuramatkalla. Aina hän sitten myöhästyy seuraavaan paikkaan menevästä bussista vain vähän. Joka paikassa myöskin joku tukeva nainen tukkii tien, eikä Aku pääse hänen ohitseen. Mikäs tuon tarinan nimi oli?

-Akuhullu

Vierailija

Lainaus:
Unohtuneet sarjat

Mattiii - 20.09.09 10:55 (ID 345852) En tarkalleen muista tarinan nimeä, mutta juoni muistuu jotenkuten. Kyseisessä tarinassa Aku osallistuu Lillehammerin laskettelukilpailuun ja taisi siinä olla myös Hannu Hanhi mukana.

Kyseisen tarinan nimi on Ankkalinnasta Lillehammeriin ja se on julkaistu:

Aku Ankassa 7/1994

albumissa Sportti-Ankka

sekä Rosan kovakantisessa nimeltä Kolmen caballeron paluu

Muuten, hyvä topic

-Jöötti-tyttö-

Vierailija

Tietääkö kukaan onko tarinaa Musta Ritari slurppaa jälleen julkaistu muualla kuin aku ankassa (SUOMEKSI)

Kiitos jo etukäteen

-Jöötti-tyttö-

Vierailija

[quote]Re: Re: Re: Re: Re: Re: Unohtuneet sarjat

Missä olisi tarina jossa Roope,Aku ja pojat löytää

dinosaurusten laakson ja dinosaurus rakastuu Akuun.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat