MIKÄ ON PISIN KIRJOITTAMASI VIESTI?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on sinun pisin kirjoitettu visti :D:):]:(:[:l:z:@

Sivut

Kommentit (22)

Agentti055
Seuraa 
Liittynyt23.7.2011

Vältä Caps Lock otsikoita. Niitä on harvinaisen vaikea lukea. Noin ja muistatko sen linkin jonka annoin sinulle vai oliko se sinä no se siitä.

Minun pisin viestini on ollut 15 000 merkkiä pitkä.

Lainaus:
oskari563, muistat kai ku sanoin sulle teillä että mulla 1100 kirjaiminen viesti pisin.


Hän ei varmaan tarkoittanut juuri ainoastaan sinua vaan oskari563, tarkoitti kaikkia.

Lainaus:
On vähän vaikea sanoa kun en viestejä nimeä.


Eihän niitä tarvitsekkaan nimetä. Tässä kysyttiin, että "Muistatko mikä on pisin viestisi" vaikka sitä ei lue tässä mitenkään.

~A055~

Vierailija

Omani on 6950 merkkiä pitkä. Tässä se on:

Lainaus:
Lainaus:
Voisinko olla LäPän kanssa ylläpitäjä?
Tarkoitat varmaan, että minun ja Läpä7*:n kanssa, vai? Molemmat meistä ovat topan ylläpitäjiä. Voit toki olla ylläpitäjä. Muista siis olla aktiivinen! Ja lisäyksenä jo tätä ennen lähtettämäni ohjeet:
Lainaus:
Jos haluaa, voi päivittää itsekin listaa, muttavoitte jättää Uusi Ankkalinna-topicin ylläptäjäjutut meille. Nehän ovat: -päivittää listaa -innostaa tulemaan mukaan tähän topiciin -olla aktiivinen ja laittaa itsekin paljon juttuja -Vikakiva- elä ja anna toisten piirtää! P.S. Toivoisin tänne enemmän osanottajia! P.P.S. Jos joku kolmaskin halajaa ylläpitäjäksi, niin viestiä kehiin!
Eli näin tulee toimia. Tämänhetkiset ylläpitäjät: -Markus Ankka -Läpä7* -vikakiva Nyt ei enää mahdu enempää ylläpitäjiä. Tämänhetkinen hahmonvaihdoslista: - Ankanpojat: Kauhukaksikko, riehakkaat 12 vuotiaat kaksoset: Nupu ja Mupu - Polle: Jarno Rähmälä, 24 vuotta vanha, kömpelö mies! - Karhukopla: Leijonakerho-Suomi-fanit - Iines: Nuori futaaja: Adiel Androgba - Kroisos: Antelias kreivi Jousiton - Mikki Hiiri: 88-vuotias Sisi Lisko - Pelle Peloton: Nelle Keloton, 88-vuotias pitkäpartainen puupää - Touho: Laiska ja toimeeton 37-vuotias Laisku Hanhi - Tohtori Staattinen: 40-vuotias, pähkähullu puoskari Maattinen - Atomiinus: ruotsalainen, 189-senttinen Åtominus, joka tulistuu hyvin helposti - Roope Ankka: Kalle Kana, 30-vuotias laiskuri - Mortti ja Vertti: violettipukuinen Mikko ja sininen Vikke - Pikku Apulainen: Tikku Rakulainen, muovinukke - Kulta-Into Pii: Hopea-Innoton Gneissi, 60 vuotta - Klaara Kotko: itserakas, nuori Kaara Hotko - Taikaviitta: hullu Kalle Konnala, superroisto - Hessu: Hessu Mopo, 30 v.-hölmö mopoilija - Kaino-Vieno Ankka (Mummo Ankka): Minea Ankkala, 68 vuotias, nuoren näköinen. Näsäviisas ja hömelö - Eka Vekara: Veka Tekara Veka Tekara on Marssista tullut muukalainen, joka on vain juomalasin kokoinen -Hansu Hanhi: Hansu de Rehkijä, toimelias ja nirso pomo (please, ikä mukaan, Markus Ankka!) -Teppo Tulppu: Anker Asillas,27-vuotias huippumaalivahti Ja tässä Uuden Ankkalinnan nimilista: - Ankkalan yhteisö - Vaakkuvaara - Hanhikylä - Kukkola - Vankkalinna - Ankkala - Räpyläraitti No, tässähän nämä perusjutut; nyt vähän erikoisempiin aiheisiin. Niin, Markus (kaikki varmaan tietävät, ketä Markusta tarkoitan, jos ovat lukeneet koko viestin), tässä vielä muutama ohje, niin pääset mukaan:
Lainaus:
Loppuviesti on sinulle, Läpä7 (toki muutkin saavat lukea, mutta pääosin sinulle)!
Tämä siis myös sinulle.
Lainaus:
Eli tässä selitän tämän topicin HYVIN monimutkaisen toimintaperiaatteen. (Älä tee mitään ennen kuin olet lukenut koko viestin!) Ajattelin, että voisimme tosiaankin n. 10 sivun tullessa täyteen ilmoittaa viestillä, että nyt voi alkaa poistaa rakennuksia (rakennuksiksi EI lasketa esimerkiksi Julle Ankanpään patsasta tai muuta maamerkkiä, vaan pelkästään oikeat talot, mökit tai muut vastaavat!) tietyllä hitaudella, joka on: -ensin kaikki toimistotalot ja muut rakennukset, joissa tehdään töitä (muista mainita, jos minä en laita sitä viestiä, että Kattivaaran margariinitehdasta ei lasketa, sillä se sijaitsee Hanhivaarassa [siis vain ja ainoastaan Ankkalinnan rakennukset kelpuutetaan]) ja vaihdetaan: a) samantyyppiseksi rakennukseksi b) asuinrakennukseksi Ei siis MISSÄÄN TAPAUKSESSA muunlaiseksi! -seuraavaksi asuintalot (esim. Roopen rahasäiliö ei sitä ole, koska vaikka vanha visukinttu asuu siellä, tehdään siellä myös töitä, eli se menee siis edelliseen osioon!) Ne vaihdetaan: a) samantyyppiseksi rakennukseksi b) toimisto-/tehdastaloksi -Lopuksi kaikki maamerkit, joihin lukeutuu mm.: Julle Ankanpään patsas Ne vaihdetaan: a) samantyyppiseksi rakennelmaksi b) asuin/toimistotalot Kiitos, jatkan myöhemmin! [jos tuli kysyttävää, pistä viestiä pukkaamaan!]
Tässä vielä toinenkin:
Lainaus:
Muuten, tämä saattaa olla hieman aikaista, mutta topan loppupuolella äänestämme parasta nimeä. Siksi nämä ehdotukset. Ja topan päätyttyä vapaaehtoiset piirtävät galleriatyöt (erikseen hahmot ja kaupunki, kaupunkiin senhetkinen nimi, perään Uusi Ankkalinna, hahmoihin: "Hahmot, [senhetkinen nimi], Uusi Ankkalinna), joista voimme nähdä Uuden Ankkalinnamme. Sen jälkeen laitan vielä viestin, jossa ilmoitan avanneeni Uusi Ankkalinna-roolipeli-topicin. Tässä siis lopputietoja. -Vikakiva- Uuden Ankkalinnan vauhdissa mukana vaikka päätä huimaa - jo vuodesta 2009
Ja sitten vielä UAUKK-jutusta:
Lainaus:
Laitan tähän muuten nyt tälläisen UKK-tyyppisen jutun, mutta koskien vain tätä topicia. Joten, kysymyksiä peliin, minä ja Läpä7 vastaamme mielellämme! Päivitän tähän aina vastausten liudan, enkä siis lähetä uutta viestiä UAUKK-juttua koskien ellei sellaiselle ole tarvetta: ~wulffi~: Onko pakko piirtää? vikakiva:Ei toki ole pakko piirtää, jos ei halua. Siten voi osallistua muuten vaan. Lisäisin tuohon omaan viestiini vielä, että kuitenkin olisi TOIVOTTAVAA, että mahdollisimman moni osallistuisi kaikkiin vaiheisiin.Mutta pakko ei ole.
Lainaus:
Re: Uusi Ankkalinna Daniel10 - 14.09.11 07:48 (ID 823383) Nytkö aletaan poistamaan hahmoja? Empä vielä muuta AKua joksikin, muuksi, vaan muutan Ankanpoikien tilalle jonkun, tai jotkut. Nyt siis lähtee Ankanpojat, ja tilalle tulee.. Nupu ja Mupu, riehakkaat kaksoset, eli Kauhukaksoset! Heitä ei saa paljoa millään kuriin, ja he tekevät koulussa kaikenlaista jäynää opelle. Ikä on 12 vuotta. Voisin tehdä tähän listan, mitkä hahmot on muutettu: Ankanpojat = Kauhukaksoset Ymmärsinkö nyt oikein, mitä topicissa piti tehdä?
Kyllä, tuo periaate tässä topicissa on. Jos haluaa, voi päivittää itsekin listaa, muttavoitte jättää Uusi Ankkalinna-topicin ylläptäjäjutut meille. Nehän ovat: -päivittää listaa -innostaa tulemaan mukaan tähän topiciin -olla aktiivinen ja laittaa itsekin paljon juttuja -Vikakiva- elä ja anna toisten piirtää! P.S. Toivoisin tänne enemmän osanottajia! P.P.S. Jos joku kolmaskin halajaa ylläpitäjäksi, niin viestiä kehiin!
Tässä siis oli muutama ohje sinulle. Lue kaikki, ennen kuin laitat seuraavan viestisi! Muuten, tässä unohtamani raamit lähetyksille: Nimi: Ikä: Lempiruoka: Harrastus: Jotain muuta tietoa (esim. pitää kahvista yms.): Valitettavasti listapäivityksiin ne pitää lyhentää, mutta olisi kuitenkin hyvä laittaa nuo raamit siihen. Muuten, tiedoksi muille ylläpitäjille, että tekin voitte tehdä UAUKK-jutun itsellenne, niin että voitte muokata sitä aina tarpeen mukaan! Jatkoa odotellessa... -Ylläpitäjä vikakiva-
:D

Vierailija

Re: Mikä on pisin kirjoittamasi viesti?<br /><br />Agentti055 - 22.01.12 07:05 (ID 873492)<br /><br />Vältä Caps Lock otsikoita. Niitä on harvinaisen vaikea lukea. Noin ja muistatko sen linkin jonka annoin sinulle vai oliko se sinä no se siitä.</p> <p>Minun pisin viestini on ollut 15 000 merkkiä pitkä.</p> <p>[quote kirjoitti:
oskari563, muistat kai ku sanoin sulle teillä että mulla on 1100 kirjaiminen viesti pisin.


Hän ei varmaan tarkoittanut juuri ainoastaan sinua vaan oskari563, tarkoitti kaikkia.

Tiesin sen kyllä, mutta vitsi vitsinä! :]

Kasper99 = Aku Ankka 100%

Vierailija

Pisin kirjoittamani viesti taitaa olla aikoinaan Urheilu-topiciin kirjoitettu. Viestien pituuteen en ole koskaan sen kummemmin perustanut, ja viestini ovat aina (myös muidenkin kuin itseni mielestä) sisältäneet pelkästään asiaa.

Vierailija

Lainaus:
Re: Mikä on pisin kirjoittamasi viesti?

taika jonttu - 23.01.12 06:43 (ID 873789)

en ole laskenut.


En minäkään laske viestieni merkkejä.

taika jonttu
Seuraa 
Liittynyt4.9.2011

Lainaus:
Re: Re: Re: Mikä on pisin kirjoittamasi viesti?

_CrazyDonald_ - 25.01.12 09:54 (ID 874476) tämä on pisin viestini>_> no ei ny, mutta aikas turha aihe.


ei tämä mikään turhaihe ole.jotkut haluavat vain tietää.

sepittäjä
Seuraa 
Liittynyt14.6.2010

Oskari, montako kertaa sinulle pitää sanoa että älä huuda.

Noh pisin viestini on varmaan jotain 3000-5000 tuhatta. Turha niitä on etsiä, koska ei mua kiinosta pätkääkään mikä on pisin viestini. Aina kun tulee tasa satasia täyteen niin lähtee sen pituinen viesti kuinka monta viestiä olen lähdettänyt.

-Kävi niin hassusti, että…

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat