Ansaitseeko Roope Ankka rahansa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Roope on tienannut valtavan rahavuorensa osittain kovalla työllä ja osittain vilunkipelillä. Kysynkin siis nyt teidän mielipidettänne. Ansaitseeko Roope mielestänne rahansa vai sietäisikö hänen olla yhtä köyhä kuin esim. Aku.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Hänen pahin ensimmäinen epärehellinen työ oli polttaa alkuasukkaiden kylä, sillä siellä oli öljymannerta. Sen jälkeen hän ei ole tehnyt yhtään hyvää työtä. (ehkä jotain 1-7 kylläkin) mutta hänen silmiinsä syttyy aina kirkas valo, kun hän ajattelee nuoruusaikojaan. Mutta 13 vuotiaana hän lähti maailmalle, ja ehti kiertää pallo ennen kuin oli kolmeakymmentäkään! Hän sai 59 vuotta säilytettyä rehellisyytensä, mikä on minusta E R I T T Ä I N hyvä asia. Hän on rahojensa ja maineensa veroinen.

~~Lumista talvea!~~

T:akufani733

Vierailija

Hän on tehnyt töitä niiden eteen, ja paljon. Tottakai hän ansaitsee. Sen sijaan Hannu Hanhi ei ansaitse rahojaan.

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Tätä vastausta mietiskeltyäni ajattelin, että tähän topsuun tulisivat jotkut käyttäjät huutamaan; "Akuhan ansaitsi enemmän rahaa kuin Roope!" Mielestäni Aku on uurastanut nykyään Roopelle liian pienoisella palkalla, jolloin mielessäni pyörii, että Roope ei ansaitsisi rahojaan, mutta Roopen urakka on ollut todella suuri jo pikku naperosta saakka. Hän on kiillottanut ihmisten kenkiä, onnistunut kaupoissaan ja uurastanut Klondikessakin todella suuresti rahan eteen. Mutta miksi ihmeessä Roope kerää vain rahaa, eikä tee sillä mitään mitä moni ihminen haluaisi, jos hänellä olisi rahaa yhtä paljon kuin Roopella? Roope kuitenkin ansaitsee rahansa, mutta isompi palkka kuuluisi Akulla olla!

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ansaitseeko Roope Ankka rahansa? Tätä kysymystä voisi pähkäillä vaikka kuinka kauan löytäen siihen koko ajan uusia näkökulmia ja mielipiteitä. Roope on toki rehkinyt kovasti kartuttaakseen rahavarantojansa, mutta on kerran elämässään sortunut rikollisuuteen polttaen alkuasukaskylän maan tasalle. Lisäksi hän on todella saituri, eikä anna hyväntekeväisyyteen juuri mitään. Toisaalta hän myöskin kierrättää tavaroitansa, tosin tekee senkin vain, jotta rahoja säästyisi. Roopen ei oikeasti tarvitsisi olla niin säästäväinen, hänellähän on rahaa vaikka kuinka paljon. Toki hänet on lapsuudessa opetettu välttämään tuhlausta, koska hän tulee köyhästä perheestä, ja tämä tapa on pinttynyt hänelle.

Roope Ankka on aina uurastanut ja mennyt läpi harmaan kiven kaikessa mahdollisessa; hän on pärjännyt niin Villissä lännessä kuin karuissa oloissa aavikolla ja kylmillä havumetsä-alueilla etsien kultaa, öljyä tai jalokiviä. Siinä suhteessa häntä kyllä pitää kehua. Mutta jossain vaiheessa hän tosiaan alkoi kyllästyä elämäänsä, Kirje kotoa-tarinan mukaan siksi, että oli menettänyt kaikki sukulaisensa: Osa oli kuollut ja osa häipynyt hänen itsensä takia. Mutta tämänkin jälkeen hän on yhä nykyäänkin ahkera, rikas ja loppujen lopuksi ihan hyväkäytöksinen Ankka.

Kyllä hän ansaitsee, mutta saisi vähän enemmän käyttää niitä hyvään tarkoitukseen.

-Ankkaetsivä

rex2000
Seuraa 
Liittynyt4.4.2010

Tietenkin ansaitsee, hän on ansainut rahansa kovalla työllä eikä ole tuhlannut sitä johonkin turhaan vaan on säästänyt ne.Vaikka osan hän on kyllä hankinut vilunki pelillä, mutta onneksi hän ei ole hankinut koko omaisuuttaan vilinki pelillä toisin kun Kulta Into Pii.

Vierailija

Ei ansaitse. Koska poltaaa alku asukkaiden kyliä.

Pitää työn tekiöitä 1 € kuukaudessa töissä. ja on ollut merirosvo...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat