Tarvitseeko Taskaria uudistaa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tarvitseeko taskariin lisätä tai poistaa jotain vai onkose hyvä näin?

Kommentit (15)

Vierailija

Taskariin vois lisää vaik jonku kuukauden paras piirtäjä jutun jossa vois äänestää parasta piirtäjää.

Vierailija

Joo minäkin haluaisin Rosan tai Barksin tai muitten mestaripiirtäjien klasikoita mutta on taskari nytkin tosi hyvä.(koska ilmestyy taskarin tähtihetket osa 1?)

Vierailija

Taskarit ovat olleet samantyyppisiä jo yli 40 vuotta. Valinnanvara ja tarjonta on vain lisääntynyt sekä kuinka usein ilmestyy uusi numero. Perinteinen ja alkuperäinen Aku Ankan taskukirja on ollut samankokoinen ja myös sivumäärältään sama jo erittäin pitkän aikaa, useita vuosikymmeniä. On myös ilmestynyt joitain uusintapainoksia aiemmista numeroista säännöllisesti.

Suurempia muutoksia ei ole syytä tehdä. Lisäksi on erikseen omia tupla- ja erikoisnumeroita, kuitenkin harvakseen. Mielestäni nykyinen taskari on hyvä. Tietysti oleellista on, että siinä olisi mahdollisimman paljon uusia ja hyviä sarjakuvia, myös nykyaikaisia tarinoita, joitain teemanumeroita sekä aiempiakin sarjakuvia, joita voidaan julkaista tekijöiden omina töinä ja tekijänoikeuksiin perustuvilla luvilla.

On kuitenkin ennenaikaista arvioida sitä, tullaanko näkemään ollenkaan joidenkin uusien ja vanhojen sarjakuvataitelijoiden töitä, kuten vaikkapa mestarit Carl Barks ja Don Rosa.

Nähdäkseni taskareita ovat piirtäneet vuosien ja vuosikymmenien saatossa kokonaan omat piirtäjät, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan taskukirjoihin, mutta jotka tekevät kuitenkin ehkä joskus muitakin Aku Ankka aiheisia sarjakuvia.

Taskareiden tarinat eroavat kuitenkin vaikkapa Aku Ankka -lehden tarinoista jo pelkästään pituutensa ja aihepiirinsä takia. Ainahan niitä voidaan tietysti kehittää entistä monipuolisemmiksi ja paremmiksi, mutta muuten nykyistä taskaria ei ole syytä juurikaan uudistaa, nykyinen kun on paras ja myös käytännössä hyvin toimiva.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat