Pelkäätkö itseäsi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, että pelkäätkö?

------------------

Säännöt:

1. Ei kiroilu saatikka muuta hävytöntä/asiatonta.

2. Vastataan asiallisesti ja mahdollisimman pitkästi.

-Spämmiminen on kielletty ehdottomasti!

3. Ei kiusata muita, jos he pelkäävätkin itsään.

SÄÄNNÖT PITÄÄ LUKEA JA NIITÄ PITÄÄ NOUDATTAA!

--------------

Kommentit (4)

Vierailija

Lainaus:
Re: Pelkäätkö itseäsi?

jani-01. - 01.02.12 08:39 (ID 876829) heh heh, vikke oot aikas hauska =D

Kiitos kovasti, sinäkin olet hauska =D

Laamaaja2
Seuraa 
Liittynyt30.12.2011

Ekana pikaiset kommentit järkyttävän tiukkoihin sääntöihin:

Lainaus:
1. Ei kiroilu saatikka muuta hävytöntä/asiatonta.

Apuva

Lainaus:
Vastataan asiallisesti ja mahdollisimman pitkästi.

Apuva kertaa kaksi

Lainaus:
Ei kiusata muita, jos he pelkäävätkin itsään.

Apuva kertaa kymmenen

No, mutta sitten asiaan. Yritän kirjoittaa nyt mahdollisimman sääntöjen mukaisesti, jotta en rikkoisi tämän topicin järjestyssääntöjä ja näin aiheuttaisi mielipahaa topicin tekijälle, Vikke Mahtavalle saati sitten muille tätä topicia lukeville tai sitten tähän topiciin vastaaville muille käyttäjille. Yritän myöskin kirjoittaa mahdollisimman hyvän ja lukukelpoisen viestin, josta kukaan ei saisi traumoja tai aihetta ilmoittaa viestiä asiattomaksi.

Itse en pelkää itseäni, mikä on toisaalta kyllä hyvä. Olisi hirveätä elää niin, että joutuisi pelkäämään itseään. Pitäisi vältellä peilejä ja kaikkia mahdollisia paikkoja joissa olisi mahdollisuus tai vaara nähdä itsensä. Oikastaan eläisi pelossa koko ajan. Ei voisi tehdä mitään. Ainoa keino päästä pelosta pois olisi kuolla. Tai olla syntymättä. Itsensä pelkääminen lienee pahin pelko, mitä voi olla.

No, tästähän tuli vain tälläinen vajaan parin tuhannen merkin viesti, tarkalleen ottaen 1719 merkkiä, mutta tuskinpa se haittaa, koska muutenhan tässä viestissä on asiaa enemmän kuin Turussa on asukkaita. No, ehkä tämä vertauskuva oli vähän kaukaa haettu, mutta väliäkös tuolla. Ja jottei tämä asiani menisi aivan ohi topicin, niin lopetan viestini tähän etten vain syyllisty viestinpitkittämiseen, sillä se jos mikä olisi väärin ja minähän en halua aiheuttaa tai tehdä mitään väärää tai sellaista, joka ei vain olisi hyväksyttävää Aku Ankka.fi- sivujen keskustelufoorumilla.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat