Kenestä seuraava huippupiirtäjä?

Seuraa 
Liittynyt29.5.2011

En löytänyt toista tällaista, mutta sanokaa ihmeessä jos tälläinen jo on. No joka tapauksessa. Kenellä piirtäjällä teidän mielestä olisi mahdollisuuksia lyödä itsensä läpi ja nousta aina Barksin tai Rosan rinnalle?

Kommentit (10)

Vierailija

Omiin lemppareihin kuuluu Barksin ja Rosan lisäksi Rodriques ja Suomen oma Korhonen. Ensimmäisen tyyli näyttää ainakin omaan silmääni ihan mielettömän kivalta ja yksityiskohtiakin löytyy just sopivasti. Jälkimmäisellä taas on ihanan persoonallinen tyyli, joka eroaa monista muista ja jota myös kattoo mielellään. Ja pitäähän nyt suomalaista tukea!

En kuitenkaan jaksa uskoo, että kukaan tulee pitkään aikaan nousemaan Barksin ja Rosan tasolle suosiossa ja menestyksessä Ankka-fanien silmissä. Vicar saattoi olla aika lähellä huippupiirtäjän titteliä, mutta harmi että homma jäi ikävästi kesken.

Vierailija

Minusta on niin että Barks tuli kuuluisaksi hyvin keksittyjen hahmojen avulla.

Jos Ankkalinnaan vielä ahdetaan hahmoja kohta kaikki on yhtä sekasortoa.

Mutta jo on kuten Don Rosa joka on tullut kuuluisaksi pitkien ja hyvien\hyvin piirrtettyjen sarjojen avulla niin on hyvinkin mahdollista Don Rosa tuli kuuluisaksi jo aloittaessaan Ankistin uransa.Barksilla taas oli se pöljä asia että Aku Ankka lehteä ei vielä keksitty(ja eikös se Carlin idea että tehdään Ankka sarjakuvalehteä).

Vierailija

Ehkä Sander Gulienista? Hän ei ole vielä edes mikään vanhus joten hänellä on vielä kosolti aikaa kehittää piirrostyyliään joka mielestäni jo muistuttaa etäisesti Barksin jälkeä. Eli vastaan Sander Gulien.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat