Aku Ankka lehteä vuodelta 95-97

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kymmenen avataran aarre ja muita Don Rosan parhaita -kirja sisältää sellaisia tarinoita, jotka ilmestyivät Aku Ankka -lehdessä vuosina 95-97. (Matka maan keskipisteeseen (AA 13-15/95), Kutistuva kitupiikki (AA 39-41/95), Kolumbuksen kadonneet kartat (AA 45/95), Ankka kuningas Arthurin hovissa (AA 21-23/96), Paino-ongelmia (AA 32/96) ja Valvova silmä (AA 19/97). Ajattelin vain kysyä, kun kyseinen kirja ei sisällä Rosan lakon vuoksi tuttuja tarinaesittelyjä Rosalta, että onkohan noissa Aku Ankka numeroissa yhdessäkään Rosan tarinaesittelyjä? Itselläni kun ei ole tuolta ajalta Aku Ankkaa hyllyssä niin en voi itse tarkastaa.

Koen, että esittelyt ovat jopa tuon kirjasarjan parasta antia ja olin pettynyt, kun kyseisessä kirjassa niitä ei ollutkaan. Kirjan nimikko tarinaan löysin esittelyn, mikä oli julkaistu alunperin norjalaisen Donald-lehden numeron 26/96 liitteessä. Voi vinkata, jos kyseisen kirjan tarinoihin löytyy jostain muualta esittelyt.

Kommentit (3)

Vierailija

Löytyy ainakin tarinoista Ensimmäinen keksintö, Kolmen cabaleron paluu, unelmoiden läpi elämän ja Kolikko karussa. Kyseiset "esipuheet" ovat olleet yleensä muotoa "näin syntyi..." ja ne ovat olleet nimenomaan Rosan itsensä kirjoittamia.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Paino-ongelmasta ja Valvovasta silmästä ei muistaakseni ollut ainakaan esittelyä missään Akkarissa. Kolmumbuksen kadonneet kartat taas on ainoa Rosan tarina, jota en ole edes lukenut! Muista tarinoista en tiedä..

~ Danielkymppi

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat