naantali

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa voit kertoa naantalista hyvää tai pahaa mut ne jotka asuu naantalis voi kertoo nantalist vähän enemmän mut ei tartte.

Kommentit (9)

Vierailija

Naantalissa on kolme urheiluseuraa VG-62 Sb Naantali. ja Naantalin Löyly. VG-62 keskittyy Jalkapalloon Jääkiekkoon Taitoluisteluun Lentopalloon ja Ringetteen. Sb Naantali keskittyy salibändynn. Kun taas Naantalin löyly keskittyy Hiihtoon ja Yleisurheiluun.

Naantalin suosituimpa turistikohteita ovat Presidentin kesäasunto, Muumimaa, Väiski ja Naantalin Kylpylä.

Naantali tulee latinan kielisestä sanasta Vallis Gratie armon laakso Ruotsiksi Naantali on Nådendal.

Naantali on yksi Suomen vanhinmista kaupungeista Se perustettiin keskiajalla Birgittailais kirkon ympärille. Keskiajalla Naantalin nunnat keksivät kantapään paikan sukalle.

Jatkan, kun tulen koulusta.

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tehkää mielummin topic nimeltä Kaupungit, jossa voi keskustella kaikista kaupungeista eikä pelkästään yhdestä paikasta. Tämän jälkeen kuitenkin alkaisi ilmestyä Helsinki, sitten Tampere, Turku ja vielä viimeisenä joku pieni paikka Lapista esim. Raja-Jooseppi (muistaakseni joku paikka : D). Nopein sen tehkööt, annan tämän topicin olla vielä sen aikaa auki kunnes tuo ilmestyy.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Tein Kaupungit topicin juuri minuutti sitten, ja asoR noD meni juuri tekemään kaupungit topicia.. Mutta enää ei siis tehdä kauoungit topicaja, kun tuli, tai tulee jo kaksi.

~ Danielkymppi

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat