Koskettavin tarina

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli otsikko kertoo aikas pitkälle että mitä tehdään,eli kerrotaan omasta mielestä koskettavin ankka tarina,voi myös kertoa missä taskarissa,lehdessä,kovakantisessa se on ilmestynyt.

Itselläni koskettavin tarina on varmaan White agony greekin vanki,Yukonin sydämet ja koskettavin eli unelmoiden läpi elämän.

Elikkäs nämä tarinat ovat kaikki Rosan kynästä,ja kaikki löytyy ainakin Roope Ankan elämä ja teot kokoelmasta.

//Myös koskettava tarina on kultaa ja kalavelkoja(mun lemppari-tarina)

Kommentit (11)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Tietty muutamat Don Rosan tarinoista ovat aika koskettavia, kuten tuo Kirje Kotoa ja White Agony Greekin vanki, mutta ainakin yksi tarina, mikä tulee mieleen, niin on Tyhjälän joulusta kertova tarina: Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun. Se on myös jollain tapaa koskettava tarina.

Vierailija

En muista nimeä mutta se missä roopelta tippuu lentokoneesta arvokas kirje ja hän kilpailee siitä jonkun toisen kanssa se joku nukuttaaa roopen mutta yksi hänen valjakkokoiristaan laittaa roopelle turkiksen päälle ja lähtee vetämään roopea ja muita valjakkokoiria kohti kirjettä ja kun roope herää koira on nukahtanut ja muut koirat ovat heränneet.

lopussa koira joka pelasti roopen roikkuu jäälautalla ja on hukkumaisillaan roope juoksee kohti kirjettä.

juuri kun hänen ahneutensa on voittamaisillaan hän muuttaa mieltään viime hetkellä ja pelastaakin koiran silloin roopen kilpailia saa kirjeen.

Barksin tarina

Vierailija

Tarkoittamasi tarinan nimi on "Kultaa ja kalavelkoja" ja se on myös minun mielestäni koskettavin tarina. Se löytyy ainakin Aku Ankka-lehdestä 1/2010.

Vierailija

En yleensä sääli Hannua mutta kerran purskahdin itkuun.Tarina jalkaustiin taskarissa:Näkö alapaikka. Numero: 382. Tarina: Onneton onnen myyrä.

Hannu oli kerrankin kunnollinen kansalainen mutta hänen onnensa pilaa taas kaiken.Nyyh... :l

Ja melkein kaikki Don Rosan tarinat ovat koskettavia.

Vierailija

Koskettavin tarina:

Kultaa ja kalavelkoja: Ihana tarina, joka kertoo kahden vanhuksen, maailman rikkaimman ankan ja koiran, uskomattomasta seikkailusta: Kaikki alkoi, kun Roopen kovaääninen sukulaispoika Aku pakotti hänet haastatteluun Päivän Pamaus -lehteen. Sen piti olla lyhyt juttu, mutta siellä oli 10 sivua potaskaa, joka esitti hänet jonkinlaisena kuningas Midaana. Sitten Alaskassa Roopen vanha vihollinen, Petkunterä kuulee jutun, ja lavastaa Roopen syylliseksi yhdestä vanhasta kuitista. Roope menettää kaikki rahansa, jollei hän maksa velkojaan. Roopen maine oli putoamassa nolliin, joten Roope lähti Alaskaan viemään kuittia. Petkunterä oli kuitenkin koneessa ja huijasi heidät pelaamaan Klondikelaista seurapeliä. Samalla hän kähvelsi Roopen lentolaukun, jossa kuitti oli. Mutta Lupu huomasi sen, ja synti nujakka. Taistelun tuoksinnassa lentolaukku tipahti keskelle Alaskan jäätiköitä. Roope lähti heti seuraavana aamuna vuokraamaan valjakkoa jotta voisi hakea kuitin, mutta Petkunterällä oli seudun nopein valjakko. Oli enää yksi toivo: Vanha rekikoira Puru. Roope sai sen taas innostumaan valjakkoahelusta, ja Roopekin lähti matkaan. Alkumatka sujui hyvin. Mutta myöhemmin tuli myrsky, jossa Petkunterä tiesi Roopen saavuttavan hänet. Niinpä hän kyhäsi ansan: Kalaa, jossa oli nukutusainetta. Roopen valjakko söi ne, ja kaikki nukahtivat. Vain Puru oli enää hereillä. Se kiskoi haurailla luillaan Roopea ja muita valjakkokoiria. Ja kun Roope yöllä heräsi, he olivat enää mitan päässä Petkunterästä. Samaan aikaan Vaskoolikylässä ankanpojat käyvät levottomiksi. He lainaavat paikallisilta sudenpennuilta jääkarhunpennun, joka lähtee Roopen ja Petkunterän valjakoiden perään. Sillä aikaa Roopen valjakko antaa Purun levätä, ja Roope ja muut koirat lähtevät kiskomaan rekeä. Sillä välin Vaskooli kylässä parveilevat reportterit ovat päättäneet saada Akun puhumaan. He tarjosivat Akulle lumi traktoria, mutta mies suostui lainaamaan sitä vain, jos Aku kertoo, mihin sitä tarvitsee. Ja Aku kertoi koko jutun, ja reportteri lähti kohti sanomalehtitehdasta. Ja lumitraktori oli vain kalatynnyrien päälle nostettu perämoottori. Lopulta Roopen ja Petkunterän valjakko ovat molemmat lentolaukun luona. On enää yksi este: Joki, joka on täynnä irtonaisia jäälauttoja. Roopen valjakko keksi ensin hyppiä jäälauttojen yli, mutta Petkunterä ei sietänyt häviötä: Ampuu Roopen alas jokeen. Puru pelastaa Roopen, mutta jäälautat alkavat lainehtia pahasti. He pääsevät lentolaukun luo mutta Roope huomaa erään asian: Puru on tippunut jokeen. Häv voi vain tällä minuutilla valita: Kolme kuutioeekkeriä mammonaa vai vanha kapinen husky. Roope valitsi Purun, koska se pelasti Roopen. He olivat molemmat jäälautalla, josta pelastautuminen vaikutti toivottomalta...

Osa 2: Tupu, Hupu ja Lupu saapuvat paikalle, ja he pelastavat Roopen ja Purun. Mutta voi: Petkunterä on jo ehtinyt kuitille:

Petkunterä: Onnistuinpas! Ehdin tänne ennnen Roopea ja tuossa se on - aarteiden aarre!

Petkunterä: Kun nyt revin tämän kirotun kuitin palasiksi, omaisuutesi on minun, Ankka! Häh hähä hää!

*Kuulu kameroimisen ääniä*

Petkunterä: Minuahan tarkkaillaan! Ei voi olla totta!

Petkunterä: K-keitä olette?!

Reportteri: Reporttereita. Olemme huristaneet tänne pitkin yötä Vaskoolikylästä.

Reportteri: No, herra Petkunterä! Repikää kuitti lehti kuvaa varten. Olemme kyllä kaikki ehtineet lukea sen.

Reportteri 2: Olemme myös ottaneet siitä kuvia, jotka herra Ankka voi esittää oikeudessa todisteena.

Reportteri: Kauko-objektiivilla saimme ikuistettua jopa ammuskelunne!

Petkunterä: INHOAN LEHTIMIEHIÄ!

Ja niin Roope ei menettänyt rahojaan, Petkunterä joutui vankilaan ja Purusta ja Jääkarhunpennusta tuli sankareita. Se oli aivan uskomattoman koskettava tarina, kun sen pääsee lukemaan. Suosittelen kaikille Barks ja Rosa faneillekkin!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat