Keksi kannelle jatkoa!

Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

Ideana on se, että sinun pitää keksiä tämän viikon kannen tarinalla jatkoa, ja/tai aloitus! Voit tehdä jatkon ja aloituksen missä tahansa muodossa, esimerkiksi voit tehdä sarjakuvan galleriaan, ja voit linkittää kuvan tänne!

Mutta jos jossain tapauksessa kannessa on jokin jatkosarjan tai johonkin muuhun vastaavaan kuva, __älä missään nimessä tee sille jatkoa tai aloitusta!__ Jos tämä tapahtuu, keksi viime viikon kannelle jatkoa. Kaihan tiedätte, miten tätä pelataan, ja jos tulee keskiviikko, ja uusi Aku Ankka tulee, tee jatkoa.

Ja muistakaa, älkää kopioiko toisten tarinoita!

Uusimman kannen löytää kirjastosta tai etusivulta!

Aloitetaan!

Tehkää suhteellisen pitkiä tarinoita, kiitos! Niin ei ainakaan tämä menisi viestimäärän nostattamiseksi.

Kommentit (2)

VieraiIija
Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

No jos ette kerran jaksanut kirjoittaa tänne, minä sitten kirjoitan kannelle jatkoa..

Pojat ovat kostamassa Akulle hänen kepposensa, viime viikolla hän pisti pierutyynyn sängyllä olevan tyynyn alle, ja tietenkin pojat olivat illalla laittaneet päänsä tyynyyn. Nyt ajatus oli pelästyttää tuhma Aku-setä. "Nyt Aku-setä katuu keppostaan ja saa siivota!" Kuiskasi Tupu muille ankanpojille, jotka olivat kylpyhuoneessa. Sillä hetkellä kun Aku otti hammastahnatuubin, pojat töräyttivät trumpetteihin ja ääni oli kuin laivan torvi! Sen jälkeen Aku melkein hyppäsi kattoon ja nyt hammastahnaa on kaikkialla. Pojat menivät äkkiä huoneeseen näyttelemään viatonta. Mutta Aku-setä ei antanut arestia.

~ Koira Ankka

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat