Sarja arvostelu-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ettei kaikista sarjoista tehtäisi omaa topicia, niin päätin tehdä tällaisen. Eli täällä saa arvostella kaikkia sarjoja, antaa niille arvosanoja, kritiikkiä tai miten ikinä haluatkaan arvostella.

Tässä muutama arvostelu.

Ankkojen historia 5.

Hauska ja hyvä kirja. Mikki tarinatkin olivat hyviä. Rosvo Roope oli kyllä hauska tarina. Jäin vain miettimään oliko Roope oikeasti ollut rosvo, vai oliko hän vain tässä tarinassa rosvo.

Kokonaisuus arvosana: 9+

Kommentit (11)

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Eikös idea tullut minulta?

Hienoa kun tällainenkin nyt on.

Roope Ankan Elämä ja teot 2:

White Agony Creekin vanki

Paras Rosa-tarina koskaan. Hieno juoni, kertoo Kultun ja Roopen ystävyydestä (rakkaudesta?),

ja aivan mahtavat hahmot saatu mukaan.

10+

-Lucar-

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Voiko arvostella myös vaikkapa Aku Ankka lehteä, Taskaria, tai vaikka Roope- setä lehteä? Vai voiko arvostella vain yhtä tiettyä tarinaa joka on AKu ANkka lehdessä? Vai voiko vain arvostella kovakantisia?

~ ippmykleinaD

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Sarja arvostelu-topic

Daniel10 - 11.03.12 05:29 (ID 892652)

Voiko arvostella myös vaikkapa Aku Ankka lehteä, Taskaria, tai vaikka Roope- setä lehteä? Vai voiko arvostella vain yhtä tiettyä tarinaa joka on AKu ANkka lehdessä? Vai voiko vain arvostella kovakantisia?

~ ippmykleinaD

Kaikkia noita voi arvostella. Voi arvostella mitä mieli lystää.

Vierailija

No tässä on 3 arvostelua.

Aku Ankan Juhlasarjat 8

Hauska ja hieno, paitsi Mississipin kultataala taas oli huonosti piirretty. Karhukopla oli siinä jotain lehmän näköisiä, mutta tarina oli muuten hyvä. Ainakin puolet oli Barksin jälkeä. Paras tarina olivat: Muumion sormus ( Carl Barks ) Aku Ankan atomipommi ( Carl Barks )

Kokonaisuus arvosana: 9 1/2

——————————————

Ankkalinnan Synttäri-sankari

Nyt taas Vicar oli piiroksissa eniten, mutta ei silti kovin paljoa.

Hauskoja tarinoita oli, tarinoissa oli alku ja loppu. Parhaita tarinoita olivat: Aku Ankka Nuori Synttärisankari ( Vicar ), Tupu, Hupu ja Lupu Avaruus seikkailu 2001. Tarina oli hauska. Olen lukenut sen monta kertaa ( José Colomer Fonts). Törky Tulppu. Pidän kaikista Aku, Tulppu tarinoista. Tämä loppui Akun voittoon. Tarinassa oli pää ja häntä. ( Bas Heymans)

Kokonais arvosana: 9

————————————

Aku Ankan taskukirja 366 Kaikki pelissä. Tarina Aku ja Touho Mestaripelaajat.

Tätä tarinaa ei voi olla arvostelematta. Hauska Akun ja Touhon Videopeli tarina. Superpotkun Suurpää taas oli

hauska, vaikka olikin äksy. Piiros oli Marco Gervasion jälkeä. 3 osainen mainio tarina. Pelaajia mm. Ankaldinho, Fredi Tarras, Frans Tatti, Risto Ronaldo.

Kokonais arvosana: 10.

————————————

3 tarinan keskiarvo: 9 1/2

•••••

Siinä 3 arvostelua.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Carl Barksin Kylmä kauppa:

Bombastium oli hieno ja mieleenpainuva nimi. Tarina on Barksia parhaimmillaan, ja on toiseksi paras Carl-sedän tekemä aroille sijoittuva tarina. Aku ja pojat on saatu kätevästi ympättyä mukaan. Tarinan perinteistä eläinystävän roolia hoitaa tällä kertaa pingviini. 9½

Carl Barksin Kultaa ja kalavelkoja

Yksi ehdottomia suosikkejani. Toimiva juoni, ja pidin ainakin itse Puru-koiran roolista. P.J. Petkunterä on yksi loistavimpia ja ilkeimpiä Barks-hahmoja. Hauska loppu, niinkuin Kylmässä kaupassakin. 10+ -Lucar-

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Aku Ankka- lehti

Suomen Aku Ankka lehti on hyvin keksitty lehti! Kukakohan sen muuten on keksinyt? Nyt se on jo 60 vuotta, ja 3 kuukautta vanha lehti! Ensimmäisissä lehdissä oli paljon 1- sivuisia vitsejä, ja muutama ruutuisia strippejä. Al Taliaferron ja Manuel Gonzalesin vitsejä/strippejä nähtiin paljon, ja myös Carl Barksin tarinoita. Heti ensimmäisessä numerossa nähtiin 10- sivuinen Barksin Aku- sarjakuva, Koulusalapoliisi. Siinä siis lueteltuna ainakin kolme sen ajan piirtäjää. Aku Ankka lehti oli ennen mielestäni huonompi kuin nykyään. 8 Myöhemmin Akkarissa alettiin nähdä Paul Murryn piirroksia. Sekä myös Al Hubbardin ja Tony Strolbin. Siihen aikaan Aku Ankka lehdessä ei ollut niin hirveästi enää lkyhyitä tarinoita, niin kuin ensimmäisissä numeroissa. Arvosanaksi tulee 8 ja puoli. Tämän jälkeen alkoi tulemaan Daniel Brancan Aku- tarinoita. Silloin alettiin näkemään jo Vicarinkin ensimmäisiä tarinoita. Oli vuosi 1980, kun niitä alettiin näkemään. Arvosanaksi tulisi sille ajalle edelleen 8 ja puoli. 1990- luvlla alkoi Vicarin tarinoita ilmestymään suunnilleen joka kolmannessa numerossa. Silloin AKu Ankka lehden tekijöitä oli ainakin Vicar. Silloin taisi alkaa piirtämään William Van Horn. Myös Marco Rotan tarinoita nähtiin 1990- luvulla. Sekä Feriolin. Arvosanaksi 1990- luvulle tulee 9-! 2000- luvulla nähtiin edelleen Williamin, Rotan, Vicarin, Barksin, Murryn, ja muiden tarinoita. Silloin alkoi piirtämään Rodriques ja Wanda Gattino, sekä Kari Korhonen. Tai ainakin niihin aikoihin, saattoi olla 1990- luvun lopullakin. Tällekkin ajalle arvosanksi 9-! 2010- luvulla ei ole tainnut vielä uusia piirtäjiä tulla, mutta ehtiihän niitä vielä tulla! Nythän on vasta vuosi 2012! Vuonna 2011 Akkarin taso laski, ainakin useat Aku Ankka sivun käyttäjät valittivat, kun Akkari on nykyään huonontunut. Kuitenkin 2012- luvulle arvosanaksi tulee edelleenkin 9-!

~´ippmykleinaD

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

taika jonttu
Seuraa 
Liittynyt4.9.2011

Don Rosan Sammon salaisuus:

Mestaripiirtäjän Suomi tarina,niitä ei akkarissa joka päivä vastaan tulekaan.Vauhdikas ja hupaisa tarina.arvosanaksi 9½

sori lyhyt arvostelu

Taika jonttu:]

Vierailija

Don Rosan kootut: tosi jänniä tarinoita ja hienoja.

Arvosanaksi annan 10½

Anteeks ei kai haittaa näin lyhyt arvostelu UrmA01?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Sarja arvostelu-topic

ansaaku - 15.03.12 07:13 (ID 894208) Don Rosan kootut: tosi jänniä tarinoita ja hienoja. Arvosanaksi annan 10½ Anteeks ei kai haittaa näin lyhyt arvostelu UrmA01?

Ei haittaa. Arvostelu se on kumminkin.

Vierailija

Arvostelen tarinan joka on tullut barksin kynästä,eli kultaa ja kalavelkoja.Tämä tarina on minun henkilökohtainen suosikki.Itse pidän koskettavista tarinoista vaikka olenkin poika joka tykkää katsoa tappulu leffoja.

Kultaa ja kalvelkoja oli ensimmäisiä barksin tarinoita joita luin,siinä paljastuu että Roope ei olekkaan niin ilkeä ja itsekäs kuin luullaan.

Loppu on aivan mahtava,siinä käy Purun ja Roopen ystävyys ilmi.Hienoin kohta oli se kun roope mietti ottaisiko rahat vai pelastaisiko Purun murtuvalta jäätiköltä?

Tarinalle annan arvosanaksi: 10+

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat