Onko Akupediassa väärää tietoa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämän topicin tarkoituksena on etsiä Akupediasta väärää teitoa ja korjata se vaikka olisi pienikin virhe esim... löysin yhdesta sivusta tälläisen virheen lamborchin vaikka oikea nimi on lamborghini tajuatteko ps ei ole pakko jos ette vaivaudu

Kommentit (14)

Vierailija

Ma loysin yhden puutteen siella missa on tietoa Tupusta, Hupusta ja Lupusta. Sielta puuttuu koodinimi ViLi 1,2 ja3 (Viralliset Lisajoukot)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Onko Akupediassa väärää tietoa?

00tuplanollaSalainenagentti - 21.03.12 04:17 (ID 896230)

Roopella on nokallaan silmälasit luki Akupediassa mutta ne ovat kakkulat

Ne ovat täysin sama asia, hirveitä Sherlockeja taas liikkeellä...

Vierailija

Kävin tänään korjailemassa artikkelia Pirates of the Caribbeanista, koska sinne oli kirjoitettu tekstiä jossa ei ollut mitään järkeä ja siellä oli kirjoitusvirheitä esim. Bruckheimerin nimi oli kirjoitettu väärin.

VieraiIija
Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

Lainaus:
00tuplanolla: taas löysin Roopen rahasäiliössä on kolme kuutioeekkeriä rahaa. siellä on 16 kuutioeekkeriä rahaa

Kuka tietää kuinka paljon visukintulla on rahaa omassa rahasäiliössään? Onko sillä oikeastaan mitään väliä? Ja kyllä, kakkulat ovat synonyymi silmälaseille.

~ Koira Ankka

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On hyvä, jos kiinnitetään huomiota Akupediassa oleviin tietoihin, kyllä niitä virheitä löytyy, mutta sehän juuri on myös Akupedian tarkoitus, että toisten vääriä tietoja korjataan oikeiksi. Liian tarkka ei kuitenkaan tarvitse olla noissa, esimerkiksi Roope puhuu mielestäni useimmin kakkuloista kuin silmälaseista, joten sillä kummalla nimellä se on Akupediassa mainittu on aivan sama, jokainen ymmärtää asian.

Lainaus:
Koira Ankka: Kuka tietää kuinka paljon visukintulla on rahaa omassa rahasäiliössään? Onko sillä oikeastaan mitään väliä?

Usein kysytään kuinka paljon Roopella on rahaa ja Akupedian kuuluu juuri kertoa asioita kaikesta mahdollisesta Disneyyn liittyvästä, joten onhan tuo aika hyvä tieto siellä. Vastaus tuohon määrään on kuitenkin 3 kuutioekeeriä. Tarkistakaahan aina tietonne/lähteenne luotettavuus ennen kuin kirjoitatte Akupediaan.

Lainaus:
http://www.akuankka.fi/akupedia/606/yllapito_poistakaa_tama_#606 Tollainen on täysin turha

Poistettu artikkeli, joka nyt vain löytyy haun avulla, koska haku noita jostakin syystä löytää vielä poistonkin jälkeen. Tuota artikkelia ei siis ole enää olemassa mistä kertoo mutkia matkaan kuvake. Siksihän se on poistettu, koska se on turha, mutta en nyt ymmärtänyt pointtiasi tuossa miten se on enää turha, kun se on poistettu?

Lainaus:
Turku Ankkaa eivät kaikki tunnekaan mutta minä tunnen turku ankka on akun yksi veljenpojista Hän on myös sählääjä Turku Ankkaa ei ole viälä julkaistu lehdessä mutta pian varmaan tulee ps tämä artikkeli oli kekstity älkää ottako turku ankkaa tosissannne

Mikäs tämä sitten on jos ei turha? Akupedia ei ole mikään hauska paikka, johon voi kirjoittaa mitä haluaa vaan sinne kuuuluu kirjoittaa faktaa.

Huomaa myös, että tuplapostaaminen eli monen viestin lähettäminen peräkkäin on kiellettyä, joten muokkaa sitä edellistä viestiä, jos tulee uutta asiaa mieleen eikä kukaan ehdi kirjoittaa mitään sinun edellisen viestin jälkeen.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

Olen huomannut noita monia artikkeileitä kirjoitellessani, että monissa artikkeleissa tulee kyllä olemaan väkisilläkin virheitä. Useasti kuitenkin näissä artikkeleissa on vain kaksi tuntematonta käyttäjää kirjoittanut ja muokannut tätä artikkelia, ja monesti niitä turhia artikkeleitakin sieltä tulee löytymään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat