Tiedotusasiaa akuankka.fi- sivustosta 3

Seuraa 
Liittynyt30.12.2011

Suositun topicin kolmosversio:

Tässä vielä Hiidenkirnun aloitusviesti:

Uudistustöistä kiireinen toimitus antoi meille tehtäväksi kertoa etukäteen pienen paljastuksen näistä kevään uudistuksista. Kuten toimitus lehdessä 9/12 kertoi, joistakin ominaisuuksista joudumme luopumaan ja yksi näistä on keskustelufoorumi. Asia haluttiin kuitenkin pitää pimennossa mahdollisimman pitkään, jottei asiasta syntyisi turhaan sen suurempaa haloota. Nyt on kuitenkin hyvä aika paljastaa asia, kun tänään kello 18 uudistuneet sivut avataan kaikille ja keskustelufoorumi poistuu käytöstä. Toimitus perusteli meille keskustelufoorumin sulkemista toteamalla, että lasten on parempi lukea enemmän Akkaria ja keskustella vähemmän netissä.

Mitä mieltä te olette tästä uudistuksesta? Aikaa kommentoida on kello 18 asti, mutta aivan viime hetkillä ei kannata viestiä tietenkään lähettää, että muut ehtivät sen lukea.

Huom! Toimitus ja modet vastaavat foorumin sulkemista koskeviin kysymyksiin ja kommentteihin ainoastaan tässä topicissa! Kaikki tiedonanto aiheesta on luettavissa täällä.

//Muistetaas kuitenkin se viestien asiallisuus, vaikka uutinen ei miellyttäisi. Asiattomat viestit tullaan poistamaan tässäkin topicissa.

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat