Fox-kanava Suomeen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Fox on suosittu Amerikkalainen kanava(sarja), jota ruvetaan esittämään suomessa huomisesta (16.4) asti kanvapaikalla 12.

Tällä hetkellä foxia esitetään Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Kanadassa.

Foxilla esitetään seuraavia suosittuja ohjelmia: Simpsonit, Family Guy, House, American Idol, 24, Glee, Terra Nova ja paljon muita.

Mitä uutta odotatte tältä kanavalta?

Sen tiedän että Familu guy tulee ja American Dad (animaatiosarjoja). Tosin nämä tulevat 22-24 aikaan yöllä, joten ne eivät katsojalukuja huimasti nosta.

Myös Lentoturmatutkinta ja Vankilassa ulkomailla jatkavat.

ULL

ps. ensimmäinen topiccini joten en ihmettele vaikka lukotettaisiin ensimmäisellä minuutilla.

Kommentit (4)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Sen tiedän että Familu guy tulee ja American Dad (animaatiosarjoja). Tosin nämä tulevat 22-24 aikaan yöllä, joten ne eivät katsojalukuja huimasti nosta.

Tulee klo 22-23 välillä illalla ja kyllä se on hyvä aika esittää ohjelmia. Tietysti jos nukkumaanmenoaika on iltakahdeksan aikaan, niin sitten tuo lähetysaika voi olla vähän kinkkinen, mutta muuten tuo on ihan sopiva lähetysaika. Katsojalukujen nousemisesta en tiedä muutenkaan, kun kuitenkin kanavia on jo sen verta paljon. YLE, Mtv3 ja Nelonen tietysti suurimman osan katsojaluvuista nappaavat, mutta tietysti voisi uskoa, että katsojaluvut hieman nousisivat, kun saadaan uutta ohjelmasisältöä, millä houkutella katsojia.

Ja ylipäätään noista aloitusviestissä luetelluista ohjelmista ei aluksi FOXilla tule kuin Family Guy sekä noita mitä alempana aloitusviestissä luki. Sitten myös FOX näyttää mm. Criminal Minds -FBI-tutkijat- sarjaa, National Geographicin dokumentteja, raveja ja lifestyle/ruokaohjelmia. Ainakin näin aluksi.

//

Ja pitääpi mainita, että iltakuuden älkeen tuleekin kaksi Titanicista kertovaa National Geographicin tuottamaa dokumenttia, täytyypi muistaa katsoa =).

//

Lainaus:
kanvapaikalla 13.

Korjataas vähän eli FOX näkyy kanavapaikalla 12, kanavapaikalla 13 näkyy AVA.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat