EDUCATION LOPETTAA

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli siis tänään lopetan akuankka.fi:ssä olemisen koko loppuikäni (tai nooh... voinhan mä joskus tulla vilasemaan tänne). Nojaah, heippa kaikki! Tästä päivästä lähtien... en oo enään näillä sivustoilla! Bye,bye,heippa!

-Education hyvästelee....

(tän voi sitten lukottaa :D)

Kommentit (10)

Vierailija

Onhan se toki aina surullista jos joku lähtee, enkä halua nyt NIPOTTAA mutta ajattelepa, jos kaikki tekisivät oman topan vain ilmoittaakseen "Heihei lopetan täällä käymisen!" En halua olla ilkeä, älä käsitä väärin. : ))

Mutta harmi kun lähdet, hyvästi! Toivottavasti tulet käymään täällä vielä joskus!

Vierailija

Älä mee.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Kyllä minä ymmärrän jos ei muuten saa huomiota kuin tämmöisen kesksutelun avulla. Sitten kohta Education sanoo että kaikkien mieliksi jäänkin tänne. :(

Näin se menee...

Ei tule ikävä jos lähdet! :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat