Expert-Peli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Morjensta vain, ja heisulivei. :D Päätinpähän tehdä tallaisen jännän pelin, elikkäs tässä teille säännöt.

Noniin selvennän asiaa. Muutin tätä niin, että kun kolme on sanonut Substantiivin ja toinen Adjektiivin ja viimeinen verbin. Ja siitä tulee vaikka: Jarkko on kaunis ja huutaa kaikille. Niin päätin että se loppuu tohon, ja sitte uus kierros ja siitä tulee vaikka taas: Juho on lihava ja pelaa koko ajan. Se tyssää tohon taas ja sit alusta. Ymmärsittekö, jos ette niin ilmoitelkaa.

1. Aluksi minä aloitan Substantiivillä.

2. Seuraava Adjektiivilla.

3. Ja viimeisenä Verbillä.

Ja tässä esimerkki.

Käyttäjä1: Eli aloitan substantiivillä, eli Jarkko

Käyttäjä2: Oke jatkan, nyt lisään siis Adjektiivin, eli Jarkko on Hassu

Käyttäjä3: Eli jatkan Verbillä, Jaakko on hassu ja tekee ruokaa.

Ja sitten alkaa alusta ja tästä pitäisi tehdä tarina. Tarina loppuu sitten kun minä ilmoitan, tietenkin teemme uuden tarinan vanhan tilalle. Ja juu, en löytänyt ainakaan samaa topicia joten ilmoitelkaa parannuksia jos tulee mieleen. Eli aloitan Substantiivillä eli: Markku.

Kommentit (6)

tupu,hupu,lupu ja rupu
Seuraa 
Liittynyt8.2.2011

TaiQaViida on hyvä käyttäjä. Muuten, vaikka tämä onkin hyvä topic, tänne alkaa varmaankin aika helposti tulemaan spämmi-viestejä. Ehdottaisin siis, että kaikki nämä lauseet yhdistettäisiin aina, kun kirjoittaa viestiä..

Vierailija

Lainaus:
Re: Expert-Peli

tupu,hupu,lupu ja rupu - 03.05.12 05:00 (ID 923334) TaiQaViida on hyvä käyttäjä. Muuten, vaikka tämä onkin hyvä topic, tänne alkaa varmaankin aika helposti tulemaan spämmi-viestejä. Ehdottaisin siis, että kaikki nämä lauseet yhdistettäisiin aina, kun kirjoittaa viestiä..

Okei, elikkäs tästä lähtien kaikki yhdistää tarinan omaan viestiinsä ja lisää siihen kyseisen kohdan. Jatkan nyt: TaiQaviida on hyvä käyttäjä, joka lauleskelee.

Vierailija

TaiQaviida on hyvä käyttäjä, joka lauleskelee. Maanantaina

Täähän on hyvä toppa, jatkakaa spämmimättä!

Ykkösankisti, aina valmis (vastaamaan) mihin vain!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat