Ruusukaalin julkinen mollaaminen.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Loukkaannuin suuresti, kun eräs tämän sivuston käyttäjä pilkkasi ruusukaaleja erittäin brutaalilla vertauskuvalla. Hän vertasi että viisi-senttinen maistuu säästöporsaille yhtä pahalta kuin ihmisille ruusukaali. Järkytyin viestistä, mutta saatuani shokkiapua tulin jakamaan tämän kokemuksen kanssanne. Keskustelua asiallisissa merkeissä tästä jopa Utoyan joukkosurmia pahemmasta katastrooffista.

Kommentit (7)

Vierailija

Siis aivan kauheea miten joku edes vitsillään voi sanoa tuota ihmiset voivat saada loppuiäkseen traumoja tuollaisesta.

Vierailija

Opetelkaa syömään oikeasti hyvää ruokaa, lapset. Nykyään kaikkien mielestä esimerkiksi. hampurilaiset ovat hyvää ruokaa, mutta ruusukaali,salaatti,fetat,oliivit ovat pahaa? Ei hyvänen aika. Hankkikaa sivistyneempi ruokatottumus, kebablapset.

Vierailija

Nyt tää toppa lukkoon!!! Ei kaikista pikkuasioista tartte tehä omaa keskustelua. Tämän olisit yhtä hyvin voinut kysyä ruoka topicis.

Laamaaja2
Seuraa 
Liittynyt30.12.2011

Lainaus:
Nyt tää toppa lukkoon!!! Ei kaikista pikkuasioista tartte tehä omaa keskustelua. Tämän olisit yhtä hyvin voinut kysyä ruoka topicis.

Kuinka saatat tulla vaatimaan tätä topicia lukkoon? On todella tärkeää, että tälläiset järkyttävät tapaukset tulevat kaikkien tietoon ja parhaiten ne tulevat esiin omassa topicissaan kuin jossain ruoka-topicissa, missä kukaan ei sitä huomaisi.

Tämä ruusukaaleja kohtaan kohdistettu syrjintä ja kritiikki on ennenkuulumatonta. Oli tärkeää ottaa tämä asia puheeksi ennenkuin tämä kauhea vääryys vain pahenee.

Lainaus:
Nykyään kaikkien mielestä esimerkiksi. hampurilaiset ovat hyvää ruokaa, mutta ruusukaali,salaatti,fetat,oliivit ovat pahaa? Ei hyvänen aika. Hankkikaa sivistyneempi ruokatottumus, kebablapset.

Näin on. Ennen syötiin puunkaarnaa ja oltiin tyytyväisiä, nykyään ei olla tyytyväisiä ennenkuin saadaan se megahampurilainen.

Vierailija

Jos ei olisi ruusukaalia koko maailmassa, minä en söisi MITÄÄN ruokaa koskaan. Nam, tuli ja kieli vetiseksi. Hyvät ihmiset siis! En tarkoita ettei teidän kannattaisi LOPETTAA hamppareiden syömistä, mutta syökää nyt vähäsen kanssa salaatteja. Jos ei syö koskaan muuta kuin hamppareita, luulen että olet itsekkin melkoinen hamppari sitten.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat